Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 956
  • 805
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз цяла бременност се мажа с него и все пак ми се появиха стрии тук-там. А някой ползвал ли е серума, сега за първи път го видях.

# 631
  • Пловдив
Във фил юник кремовете на Палмърс са по 5 паунда Peace

# 632
  • София
Аз съм ползвала серума. Не ми харесва. Консистенцията е много гъста и лепкава, има мирис на риба и определено не заличава белези. Поне не на моята кожа.

# 633
Аз ползвах един Тоник гел с манука и една в 9-я месец ми се появиха някакви малки белези. После с крем с див ямс за регулиране на цикъла съвсем се заличиха. Странно  newsm78, но факт!
То вярно, че е хубаво да се яде колаген през бременността, повече витамин Е и т.н. но кой ти го е мислил в края на бременността това, а и сега има качествени природни храни с почти 100% усвояемост.

# 634
  • NE
Аз реших да заложа на българската марка Maternea и съм доволна. Крема е в голяма опаковка и хидратира добре кожата. Вече не усещам опъната кожа.  Peace Другото което ми харесва е че попива моментално и  не оставя мазни следи. Аромат няма, което също е плюс за мен. Peace Мисля да си взема и крема за крака и за гърди.

# 635
  • София
kodilka, приемах колаген на таблетки от 5-ти месец, мажа се 2 или 3 пъти на ден от началото и все пак успях да се нацепя. Сега гледам в ибей за Стривектин, че ми беше препоръчан от жена, работеща в клиника за пластична хирургия. Доста е скъп и мненията в нета за него са малко, но всичките са положителни. Та ако мога да го взема на далавера, го почвам...

# 636
kodilka, приемах колаген на таблетки от 5-ти месец, мажа се 2 или 3 пъти на ден от началото и все пак успях да се нацепя. Сега гледам в ибей за Стривектин, че ми беше препоръчан от жена, работеща в клиника за пластична хирургия. Доста е скъп и мненията в нета за него са малко, но всичките са положителни. Та ако мога да го взема на далавера, го почвам...

newsm78 Странно! Нали уж кожата е изградена от колаген и т.н. да не си взимала някакви фалшименто таблетки... знам ли?

# 637
За сега използвам маслото против стрии на Икаров, но мисля да си взема и нещо кремообразно. От началото до към трети месец използвах Рregnacare stretch cream http://apteka.framar.bg/30018687/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BD% … 80%D0%BE%D1%82%D0 %B8%D0%B2-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B8-100-%D0%BC%D0%BB- не съм чела отзиви за него, все още нямам на корема, но пък предполагам, че се появяват края, за това искам да взема мерки от по-рано.

# 638
  • София
Ооо, имаш време, в 18-та седмица си само.

# 639
Аз съм в 27г.с. и от месец превантивно се мажа с българския хидратиращ крем Здраве. Всяка вечер слагам еди дебел пласт от него на корема и се масажирам около 10мин....това дори успокоява беба, която по принцип много рита. На сутринта кожата ми е мека и леко влажна.

# 640
Аз първия път не използвах абсолютно нищо, освен козметиката, която си използвах и преди да забременея. Имах много малко стрии, основно по корема.
Втория път се мазах с някакви скъпи мазила, ама ми се появиха доста стрии, този път не само по корема, но и няколко по гърба Rolling Eyes, а уж не бях качила много килограми... Та съм на принципа, че нищо не зависи от тези кремове, лосиони, спрейчета и т.н., всичко си е до типа на кожата, колко е еластична и т.н., та евентуално ако пак забременея, не мисля, че ще се мажа с нещо.

# 641
Аз си направих мазило.
Зехтин екстра върджин около 250 гр + 1 шише масло от пшеничен зародиш на Икаров + 1/3 шишенце бадемово масло на Икаров + 4-5 капки ароматизирано  масло.

От бадемовото масло сложих по-малко,защото си мажа и краката и да не се окосмя.
Мазничко е и ме хидратира супер. Кожата ми стана една такава мекичка и гладичка.Количеството е доста и ще ви стигне за дълго. Всичките покупки ми излезаха около 10 лв.
Само като погледнах цената на Мустела и съответно грамажа и тутакси се отказах.

Зехтина не го преварявайте,че си губи витамините

# 642
  • София

Всъщност има доста мнения за Стривектин в интернет. И положителните са малко. Повечето хора, които са го изпробвали, казват, че не повлиява стриите, дори не овлажнява добре.

# 643
Първият път ми бяха казали св. мас преварена, и се нацепих по долната част на корема много. Втория път крем против стрии на Дева и олиото на Икаров и имам точно 1 стрия на корема нова

# 644
  • София

Всъщност има доста мнения за Стривектин в интернет. И положителните са малко. Повечето хора, които са го изпробвали, казват, че не повлиява стриите, дори не овлажнява добре.
Странно, ще потърся пак мнения, че не ми се дават толкова пари на вятъра...

Общи условия

Активация на акаунт