Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 082
  • 805
  •   1
Отговори
# 360
Аз си купих на елансил, предразположена съм към стрии и се притеснявам много, препоръчаха ми го в аптеката като най добър
Arex , аз също исках да си купя на Лиерак но нещо не открих, а ходих в добре заредени аптеки. Това специална серия за бременни ли е , или си е просто за стрии? Какъв е грамажа... и цената ако помниш, за да  се ориентирам?

Извинявай, че с такова закъснение отговарям, но не съм се спирала пред компютъра. Серията си е специално за бременни за стрии, но е факт че си е скъпа. Гледах скоро, че са сменили всички опаковки на Lierac, но го има крема и е около 40 лв. 100 мл. Другото е въпрос на избор, но на мен ми харесваше, че бързо попива и не лепне. Ако можеш да си го позволиш и ти действа добре, не икономисвай от това, че последиците са много по-скъпи.

# 361
Никаква специална козметика не съм ползвала и през двете ми бременностти. Дори и обикновения ми лосион за тяло не слагах редовно към края. Нямам нито една стрия. Просто кожата ми не е предразположена да образува стрии.

# 362
Що пари хвърлих за най-скъпата аптечна козметика,отделно мас с невен и всякакви изпитани методи,които съм чела и пак се нацепих  Close Хем се мажех редовно от 3-тия месец до края  Cry Сега съм решила като ми падне лев-някоя иновационна техника и това е....просто няма смисъл от скъпи мазила щом си предразположен  Sad

# 363
Здравейте,някои пробвал ли е да се маже с кокосово масло.Една приятелка каза,че се е мазала само с кокосово масло и изглежда невероятно

# 364
  • Варна
   Здравейте! И на мен ми препоръчаха Елансил на Галеник. Наистина е малко скъп- 64 лв и отиваше за около месец и нещо, зависи колко обилно мажете, аз много се омазвах от гърдите до коленете цялата, че и отзад на кръста  Grinning Адски съм доволна, тъй като качих 23 кг, а имам само 3 стрии на единия хълбок  Peace Като се има предвид, че съм предразположена, защото в пубертета ми се нацепи яко дупето от напълняване, бих гласувала с 2 ръце за тоя крем  Mr. Green

# 365
Що пари хвърлих за най-скъпата аптечна козметика,отделно мас с невен и всякакви изпитани методи,които съм чела и пак се нацепих  Close Хем се мажех редовно от 3-тия месец до края  Cry Сега съм решила като ми падне лев-някоя иновационна техника и това е....просто няма смисъл от скъпи мазила щом си предразположен  Sad
Не съм раждала, в момента нося първото си дете. Преди години след рязко сваляне на тегло ми се нацепиха бедрата. Целите станаха в ситни стрии. Взех някакъв крем на  AVON против стрии със златен прах. Скъпичък си беше, 38 лева ако не бъркам. За 30 дни докато свърши тубата изчисти всичко. До ден днешен стрии по бедрата не се появиха.

# 366
Използвах крем Нивея - синята кутийка и нямах никакви стрии.

# 367
обикновеният крем на нивея ли?

# 368

Кремът не е ли с доста плътна консистенция, следователно труден за разнасяне?

# 369

Кремът не е ли с доста плътна консистенция, следователно труден за разнасяне?
аз се сетих за същото,този крем е невъзможен за нанасяне по тялото

# 370

Да, същия
Скрит текст:

Точно може би плътността на крема ми помогна да нямам стрии, поне аз така си го обяснявам. Разнася се бавно и няма проблем.

# 371
Здравейте,някои пробвал ли е да се маже с кокосово масло.Една приятелка каза,че се е мазала само с кокосово масло и изглежда невероятно

Аз се мажа само с кокосово масло и нямам стрии, освен тези преди бременноста на бедрата. Не съм се мазала и много често- 3-4 пъти в седмицата.

# 372
  • Assenovgrad
Използвам крема на Муслела против стрии, но според мен 1-во всичко си зависи от типа на кожата и 2-ро ако кожата ти поддава на продуктите, които използваш, то и най-обикновен хидратиращ лосион за тяло би свършил работа. Но гена си е ген и за съжаление понякога колкото и да се изхвърляш давайки си парите за скъпа козметика, ефекта не е на лице. Но въпреки всичко хубаво е редовно да се хидратира. От обикновените лосиони бих предложила Dove по препоръка на моята козметичка, ако разбира се ви действа добре!

# 373
  • Севлиево
A някой използвал ли  е BIO OIL - бяла кутийка с оранжев надпис. Тук по аптеките само него препоръчват, а не мога да намеря никъде мнения  Rolling Eyes

# 374
От 3-я месец ползвах зелената серия за бременни точно на ELANCYL и ми се нацепиха гърдите отдолу и отгоре малко.
Та, абсолютно не си заслужаваше в моя случай. Баш към 5-я месец реших, че всичко е строго индивидуално и си купих евтините масла на Икаров.

По повод кокосовото масло, също слагам и от него - няма цвят и мирис, попива бързо, слагам и бадемово, и онова, най-миризливото на Икаров, което е специално за стрии.

Нови не съм получавала до днес, коремът засега ми е незасегнат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт