Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 095
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро!
Да попитам пазаруващите от ТЕСКО - вчера 3 пъти пробвах да пусна поръчка, но не става newsm78
На 1-ва страница е в списъка с приемащите БГ-карти , но някаква идея защо се получава така?
За 1- ви път ми е,не съм поръчвала до сега оттам...

# 556
На мен не ми е минавало плащането само когато няма достатъчно пари в картата или наистина нещо съм пропуснала (секюрити код, име). Но пък три-четири пъти са ми канселирали след това поръчката. По принцип като не стане с едната и ме резнат, ако държа все пак - поръчвам с другата карта. Ако имаш възможност - опитай с друга карта.

# 557
Така и ще направя Peace
Благодаря!  bouquet

# 558
Добро утро!
Да попитам пазаруващите от ТЕСКО - вчера 3 пъти пробвах да пусна поръчка, но не става newsm78
На 1-ва страница е в списъка с приемащите БГ-карти , но някаква идея защо се получава така?

Ако си с дебитна карта, няма да стане. Това изглежда трябва да го пишем в първия пост-теско не приемат Виза дебитна карта.

# 559
Добро утро!

Ако си с дебитна карта, няма да стане. Това изглежда трябва да го пишем в първия пост-теско не приемат Виза дебитна карта.
Е,да - с виза електрон съм.А с какви става?
Кредитни или...? Simple Smile

# 560
Ама то на сайта Виза Електрон си е задраскана като опция - т.е. не работят с тях. Peace

Аз снощи пуснах и всичко беше ОК.

# 561
  • Бургас
Ама то на сайта Виза Електрон си е задраскана като опция - т.е. не работят с тях. Peace

Аз снощи пуснах и всичко беше ОК.

Така ли? Даже и не съм видяла, от бързане.  Laughing
Вчера поръчах с Виртуална Виза на ДСК, поръчката мина, блокираха веднага сумата.
Ще видим...  Thinking

# 562
  • Пловдив
Момичета, пиша от името на Нина (ninnan) - нека тези, които очакват информация от нея да запазят търпение до края на седмицата, защото са в болница с малката и няма възможност да ви отговори на съобщенията! Стискам палци скоро да оздравеят  Heart Eyes!!

# 563
Пише, че не може, но си става. Аз само с дебитна съм поръчвала, кредитна нямам, не ща и да имам. Понякога става, понякога канселират, но съм получавала не една и две поръчки.

# 564
Това за дебитните изобщо не съм го видяла на сайта на Теско, но всичките поръчки досега, които съм ги правила именно с Виза Електрон са ми минавали и то без проблем, пу, пу!  Heart Eyes

# 565
  • София
При мен също минаваха без проблем поръчките от Теско, но последните 2-3 пъти не стана. Пробвах с Виза електрон на ЦкБ и с Виза електрон на ДСК (и с двете имам успешни плащания в сайта), имах достатъчно наличност, така че не това е била причината Confused И не става дума за канселиране, а че изобщо не ме допуска да платя. Аз и преди питах тук в темата дали минава с Виртуална Виза, явно ще си вадя такава.

# 566
Това за дебитните изобщо не съм го видяла на сайта на Теско, но всичките поръчки досега, които съм ги правила именно с Виза Електрон са ми минавали и то без проблем, пу, пу!  Heart Eyes

Значи, в процеса на плащане като стигнете до стъпката за въвеждане на кредитната карта....в дясно от детайлите за плащане са посочени картите които минават - Виза, Мастеркард, Маестро, Американ експрес, Виза дебит, Теско клуб кард. И само Виза електрон е задраскана като карта, която не се приема.
Може и да е някаква новост, но е факт.  Peace

# 567
  • Бургас
Да докладвам!
Поръчката ми от Теско вече е изпратена, имам мейл.  Peace Значи, Виртуална Виза на ДСК минава... (тя навсякъде минава, общо взето)

П.П. Тези големи намаления от вчера ли бяха? Или от преди това, когато е имало код за 20%, събота и неделя.
Общо взето, вече почти нищо не е останало на хубави цени.

# 568
50% намаление в Теско. Peace
Аз се разписах току що.

# 569
Момичета, пиша от името на Нина (ninnan) - нека тези, които очакват информация от нея да запазят търпение до края на седмицата, защото са в болница с малката и няма възможност да ви отговори на съобщенията! Стискам палци скоро да оздравеят  Heart Eyes!!

Дано бързо се оправи детенцето, пък ние тука няма толкова да преритаме за информация за размери  Hug

Общи условия

Активация на акаунт