Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 135
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, ориентирайте ме в размерите на дрешките на некст. Дъщеря ми е на 2 г. и 8 м. и е висока 96 см. Колебая се кой размер да взема дали 2-3 или 3-4, защото имаме роклички от там които са за 1,5 - 2 г. и все още й стават. Моля, мамите които са купували от новата колекция да споделят дали дрешките са уголемени, както предни колекции.
Благодаря
Дъщеря ми е на 2г. и 7 м. и купувам 3-4 от новата колекция. Но мисля, че ще може да си носи и някои роклички от миналата година в размер 2-3г.
От новите имаме тези :
http://www.next.co.uk/x492748s3#809551x49
http://www.next.co.uk/x492744s1#838452x49
И тази туника също може да се носи като рокля
http://www.next.co.uk/x492736s1#800168x49

Ако искаш нещо, мога да измеря ( в размер 3-4 са)

# 526
Ще си повторя въпроса от преди няколко страници-Някой поръчвал ли е блузки с къс ръкав от новата колекция за момчета,размер 2-3год?От сайта на Некст става въпрос.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 14:04 от Анонимен

# 527
Имам получени тези неща от Next:
Сандали UK5
Джапанки UK9
Тениска 15 г
Блуза 15 г
Риза 15 г

Ако някой се интересува, кога да меря. Панталони от там реших повече да не поръчвам-няма надежда да попадна на размер и модел, които да ми харесат. Сега върнах бял панталон Next и дънки H&M, които по таблица би трябвало да ми станат, но са далеч от възможността да ги облека. Жълтите сандали са 38 номер, а аз нося 37, но ми стават точно.

# 528
Някой има ли от тези  №9 да ми измери  http://www.next.co.uk/x492758s6#814833x49   .
Предварително благодаря     bouquet

dani2222, на 8-цата стелката е 16 см.  Peace
Ето ги:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/201203#5700013218695416562  Hug
ninnann, 16см от край до край ли?

А от тази поличка дали има някой да разкаже малко за нея  http://www.next.co.uk/x492664s1#409356x49    Praynig

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 15:02 от dani2222

# 529
Бубе,
защо така? Панталоните на Некст не си ли отговарят на размера? Питам, че се бях засилила към едни бели джинси.
Блузата 15г - хубава ли е? Цвета идентичен ли е? На кой номер отговаря според теб - 8 или 10 UK.
Благодаря ти!  bouquet

# 530
Бубе,
защо така? Панталоните на Некст не си ли отговарят на размера? Питам, че се бях засилила към едни бели джинси.
Блузата 15г - хубава ли е? Цвета идентичен ли е? На кой номер отговаря според теб - 8 или 10 UK.
Благодаря ти!  bouquet

Панталоните по таблица 14 години трябва да ми залепнат. изобщо не можах да ги обуя. В краката ми стават, но ханша остана извън класацията, а се мерих 100 пъти.
От Next дамско нося 10 (като в бюста леееко ме поопъва), но пък съм тясна в раменете и 12 вече ще ми се смъква. 15 години ми става свободно и никъде не ме опъва-само са им малко по-дълги тениските и блузките. Ризата ми е абсолютно точно-като за мен шита. Платът е възтънък, но за лятото е ок. Цветът на дантелената блуза е по-скоро много приятно меко червено, не наситено розово като на сайта, но и в отзивите си го пишеше. Цялата блуза е с памучна подплата и всъщност изобщо не е тънка-става да се носи в по-прохладни дни.

# 531
  • София

Да, 16 см от край до край (не място за краче)  Peace

Миналата година 6-цата от същият модел беше със стелка почти 15 см ... това ме подведе и аз взех 8-ца, но не ни стана - продадох ги ...

# 532

Да, 16 см от край до край (не място за краче)  Peace

Миналата година 6-цата от същият модел беше със стелка почти 15 см ... това ме подведе и аз взех 8-ца, но не ни стана - продадох ги ...

Големи или малки бяха? Сега какви ще поръчваш?

# 533
Много благодаря, Бубе! Чудесно ме ориентира! Hug

# 534
  • София

Малки ... може би 9-ка  Peace

# 535

Малки ... може би 9-ка  Peace

А всъщност колко см е крака на детенце? На моето е 16,5см.

# 536
Бубе, може ли да измериш джапанките? Аз съм поръчала съвсем същите джапанки и съвсем същия размер. Поне да видя дали ще й стават, защото съм поръчала и друг модел джапанки отново размер 9.

Искам да попитам и дали имате наблюдение върху мъжките обувки. Вчера поръчах от намаленията на Некст два чифта сандали за мъжа ми. Той носи номер 41 по принцип. Ако някой има мъжки сандали от Некст ще съм благодарна да измери стелката.

bouquet

# 537
Бубе, може ли да измериш джапанките?

Точно 18 см са дълги, но са с релеф-като коркбед сандалките. Имат леко вдлъбнато там, където е мястото за крачето (не са плоски като обикновените джапанки)

# 538
Бубе, може ли да измериш джапанките?

Точно 18 см са дълги, но са с релеф-като коркбед сандалките. Имат леко вдлъбнато там, където е мястото за крачето (не са плоски като обикновените джапанки)
Shocked Благодаря ти, Бубе, ама нещо много големи тези джапанки. По таблицата би трябвало да са 16 см. Може би пък са 16 см в тази по-вдлъбнатата част. Дано все пак да й стават.
А твоето детенце кой номер е по БГ номерацията? Добре ли ѝ пасват на крачето?

# 539
Тук вече не мога да кажа нищо  Grinning. Само сандалки съм и купувала преди от тук. Нямам идея какъв и е номера по БГ номерация. В момента носи 8 номер ботушки на Next и са и ОК. 9-ката са и големи сега, но до лятото може да и стават точно. Имаме 8-ца платненки от миналогодишните и са и съвсем точно, но е до обувка. Крачето и е 16 см.

Общи условия

Активация на акаунт