Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 015
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Искам да поръчам на дъщеря ми такива балеринки:
http://www.next.co.uk/x49756s2#811232x49
В момента стелката на обувките които носи е 16,5 см. - кой номер да поръчам?  Embarassed
Много благодаря предварително!

На № 8 стелката е 16,5см,на № 9 стелката е 17,5см.,прецени си кога ще ги носи дъщеричката ти и поръчвай,според мен вземи № 9,за да може и есента да ги носи,но ти си знаеш  Peace
Дъщеря ми е с краче 16,5см и имаме такива като сините с точките , само че зелени /от предната колекция/ №8- абсолютно точно са и. И аз мисля, че е по-добре да вземеш №9.

# 646
  • Пловдив
Гери, май твоята и моята дъщеря носят един и същи номер, а моята е 3 год. по-малка hahaha
И моята  Embarassed

# 647
Искам да поръчам на дъщеря ми такива балеринки:
http://www.next.co.uk/x49756s2#811232x49
В момента стелката на обувките които носи е 16,5 см. - кой номер да поръчам?  Embarassed
Много благодаря предварително!

На № 8 стелката е 16,5см,на № 9 стелката е 17,5см.,прецени си кога ще ги носи дъщеричката ти и поръчвай,според мен вземи № 9,за да може и есента да ги носи,но ти си знаеш  Peace
Много благодаря   bouquet
Определено ще е 9  Embarassed  А на сандалките пак ли са същите размери-да поръчам и от тях?
От този модел съм харесала:
http://www.next.co.uk/x492702s6
Аз поръчах от тези   http://www.next.co.uk/x49758s2#814594x49    №8. Стелката е точно 16,5см отново. Продадох ги и сега съм поръчала №9. Като гледам са от един тип с твоите  .Не знам дали ти помогнах по някакъв начин.    Peace

# 648
  • Пловдив
dani2222   Благодаря   bouquet    Hug

# 649
  • на странно място ......
Момичета здравейте, направих поръчка от Спортдирект с превозвач Габко, но съм изпуснала да напиша ИДто си, това голям проблем ли е за Габко и трябва ли да се свържа с тях или...... изобщо кажете ако имате опит с подобни  Rolling Eyes забравани като мен.

# 650
  • София
Момичета здравейте, направих поръчка от Спортдирект с превозвач Габко, но съм изпуснала да напиша ИДто си, това голям проблем ли е за Габко и трябва ли да се свържа с тях или...... изобщо кажете ако имате опит с подобни  Rolling Eyes забравани като мен.
Аз така от Асда все забравям да си пиша ид-то. Писах им, казаха, че няма проблем. Единственото, което няма да получиш като информация е, че стоката е пристигнала в склад Англия, но когато си дойде тук си я описват. Направи опис в техния сайт, така ще ги улесниш Peace

# 651
Момичета,искам да поръчам от mothercare,Но ще заредя картата,по-късно днес.дали ще ми запазят нещата за няколко часа като джаварци и амазонци?

# 652
Гери, май твоята и моята дъщеря носят един и същи номер, а моята е 3 год. по-малка hahaha
И моята  Embarassed

А в грешка сте,моята дъщеря в момента носи № 11 от обувките и № 12 съм и взела от сандалките, написах стелките,защото от тези гуменки сме имали почти всички размери след № 7 и им знам стелките  Laughing  Laughing

# 653
  • София
И моята  Embarassed

А в грешка сте,моята дъщеря в момента носи № 11 от обувките и № 12 съм и взела от сандалките, написах стелките,защото от тези гуменки сме имали почти всички размери след № 7 и им знам стелките  Laughing  Laughing
Ами айде давай насам сандали 9-ки и 10-ки Joy. Не сте ли запазли нещо Mr. Green

# 654
И моята  Embarassed

Ами айде давай насам сандали 9-ки и 10-ки Joy. Не сте ли запазли нещо Mr. Green

Продадох ги сандалките преди два месеца,на № 9 стелката им беше 17см,а на № 10 стелката е 18см,но пак си е до модел,при някой сандалки имаше 0,5см. разлика  Peace

# 655
Момичета,
пролетната разпродажба в Некст ще стартира на 24 март. Wink

# 656
Дайте идея за определяне на номерацията в Некст на слаботелесно момиченце на 2,9 м.  Laughing Върви висока, но слаба - 93 см. е, но е 11,5 кг. Талийката и е около 48-50 см.

# 657
За моето момченце,14-5кг,98 см взимам размер 1.5-2 год блузки,дънки-2-3 год,къси панталони-1-1.5 год.Не е слаб,по-скоро нормален и горните размери му са идеални.

# 658
Bliss,
 от опит ще ти кажа, че за панталони/блузи с дълъг ръкав няма спасение. Широки ще са, а ръкавите/крачолите - къси. Моето дете е на 2г и е 11кг, та добре зная, за какво става дума. Стават и неща за 1,5 - 2г, но са и къси. Новите пък - 2-3г, са широки /добре, че има коригиращи коланчета на панталоните/, но са добре на дължина.
Според мен, размер 2-3г за това лято ще е добре за детето ти. Ако искаш, ще ти измеря нещо конкретно, само кажи какво, имаме от всичко.

# 659
Bliss,
 от опит ще ти кажа, че за панталони/блузи с дълъг ръкав няма спасение. Широки ще са, а ръкавите/крачолите - къси. Моето дете е на 2г и е 11кг, та добре зная, за какво става дума. Стават и неща за 1,5 - 2г, но са и къси. Новите пък - 2-3г, са широки /добре, че има коригиращи коланчета на панталоните/, но са добре на дължина.
Според мен, размер 2-3г за това лято ще е добре за детето ти. Ако искаш, ще ти измеря нещо конкретно, само кажи какво, имаме от всичко.

И аз си мислех 2-3 г. Може блузките за лятото да са долния размер - така и така са с къс ръкав  Mr. Green. По скоро въпросът беше да се ориентирам дали са леко уголемени дрехите, леко умалени или точни за височината/годините.

Харесала съм една рокля от памучна дантела и много се чудя точно за нея .... не искам да и е като торба.

Общи условия

Активация на акаунт