Шу, това със спейса ми напомня на ситуация в която ти е напълно секнал гласа - говори ти се за световно, ама не излиза звук от устата.... Хайде, оправяй го, че да четем пак интересни преживявания. Стискам палци за операцията на Яна!
Много обичам такива новини! 
в един 19годишен младеж, но както каза една приятелка, има вкус. Младежа е хубав
иска и тя да има и то сега! Вечер пък иска да чете книги с очила, ама не какви да е ами или плувни или слънчеви. Шантава работа, луда ме прави. С модните тенденции продължаваме. Вчера ми се появи с дънки, рокля с презрамки (синьо, бяло и червено), кафява блуза, цикламени апрески и яке и на главата с едно нещо, което част от пердето (зелено на маймуни) сложено като лента и с опашки
е няма такава картинка.
Мъж ми се спука да ме подиграва, а него го изкара с 6 години по-млад
Е не е честно
Само ако можех и да си открадна поне 30 мин за мен 
Сигурна съм, че Бибата ще е страхотна кака и много ще помага. Комбинацията е добра, при нас е в обратен ред и също е много добра (всъщност каквато и комбинация да е пак би била добра). Пожелавам ти живо и здраво бебче да си гушнеш на финала.
Целувки на бъдещата кака. Разкажи как приема новината, сигурно много дсе радва и вълнува. Ех, едни спомени ме заляхаа.......

)! Сигурна съм, че Бибата ще бъде страхотна кака! 

Шу, мила, успех и те чакаме да разкажеш.
Много хубави новини са това, едно ми е мило и ми се иска и на мен, ама няма как да стане точно сега (ако изобщо има как вееч
).
Въпреки перипетиите, ни беше много уютно в приказния ви дом.