дано след тази вечер вече нещата тръгнат и на оправяне и при нас. Снощи в 22 ч бабата на мъж ми почина.
Та сме съвсем в голям шах и притеснение. Тя беше зле жената и я чакаха всеки момент, но точно вчера и днес ни дойде в повече.
Аз съжалявам за тъжната история, но се опитвам да гледам позитивно и да се моля с нашия тати всичко да се нареди след 2 часа за когато е назначена операцията му.
Благодаря на всички ви за подкрепата - искрено вярвам в позитивното мислене и добрата енергия изпращана към нас и ви благодаря от сърце.
Утре обещават да го изпишат. Беше добре като го видяхме и дори се поглезва по малко като всеки мъж в подобна ситуация - ръката го боляла повече от преди...но е важно, че успяхме бързо да вземем мерки и се надяваме да няма никакви усложнения. Лекарите прогнозират 100% възстановяване и на сухожилието и на мускула - дано са прави.
Аз съвети и препоръки не мога да ти дам, боса съм на тема лекари и лечения. Със сигурност положителните мисли и вяра няма да навредят. А за сесра ти- честито и лека и безпроблемна бременност!
за всички, които оимат нужда.
. Аз определено не съм се отказала, тепърва ми предстои ходене по различни лекари, ще пробвам различни работи.

Ние сме в същата ситуация и с нетърпение и аз поглъщам всеки ред обнадеждаващо изречение. Не, че има някакви драми за сега, тези два дена е що годе добре, поплаква си малко, но се успокоява после и така.Но пък сме на половин ден още и сега не мога да се престраша да я пусна за цял, даже и не обядва там.От друга страна знам, че за нея е по-добре вече да ходи на градина и това ме успокоява.Аз и във фейса писах, че не съм я водила още аз, че много рано тръгвам за работа, водят я майка ми и кака и.Сигурно и това има значение, че бързо влиза в групата и се успокоява.Направо не смея аз да я заведа.Поне в началото.Мисля тия дни и татко и да я заведе, да видим с него как ще е, макар, че той си признава, че ако му ревне, сигурно ще си я прибере вкъщи
Което ме учуди.
Вярвам, че нещата ще се оправят, много хубави съвети са ти дали момичетата! Препоръчани теми