Аз друго се притеснявам кога ще махаме бибата
,четах,че се реже върха на биберона и вече става безинтересна за детето.Той по принцип я търси само когато заспива след това е захвърля.
,пожелавам ви винаги така да сте влюбени и щастливи
,а споко бабата като си тръгне ще наваксате 

тази вечер и

! Като гледам ще го подкараш по добре отработената схема - три дни яли, пили и се веселили 
. Мисля скоро със сок от грейпфут да започна да го мажа. Хем безвредно, хем горчиво 

Нали знаеш че децата са различни и уникални
Всяко самО си решава кога да пусне пръстчето на мама. Щом е живичко и подвижно, нямаш никакъв проблем, просто още не е събрало кураж човечето
Нас малко ни повлече сивото ежедневие, макар че се разбираме идеално и си живеем чудесно.

Щом днес зарязваме лозите, значи зимата свършваЧ 
. Мога само на шоколад и вода да живея 
. А ние със Симеон станахме в 6:30
Дано и вие бързо се оправяте! Не знам друг лек за уши, Отипакса не я ли успокоява? Той е с Лидокаин.
. На 5-тия искаше да се връща
. Обаче го прилъгах още един етаж да не го нося
.
Ние празнуваме и деня на влюбените и деня на виното, и колежката имен ден има днес та.... вече вечерта сме в състояние "ъъъъъ какво точно празнувахме"
Важното е да е усмихнат деня, иначе то и цяла година сме мами, но на осми март си го празнуваме, и цяла годна пием вино ама днеска си го честитим.... 
Поздравления и на Кат, Не съм - естествено ( страхотни снимки във Фейсбък, пу-пу, щуро и готино семейство сте вие ей!) и ако някой съм пропуснала с коремче...
Отбих го няколко дни преди Коледа и всичко мина безпроблемно. Малко след това спря и да се бъди нощем и сега заспива към 20:00 и до 7:30 не го търси...
Не че с моя мъж го отчитаме този ден по-специално, но е повод..Иначе аз лично ще празнувам празника на Диданка - Честито момичеее
( нямам нищо общо, но ми хареса )

Освен това мисля, че има огромна разлика между първо и второ дете. Второто просто нямам как да го спреш, гледайки и опитвайки се да копира първото 
. Чудя се дали съм шизофреничка или нещо друго ми има
?

Направо завиждам много не благородно!!!
Имаше ли печеливш? 

И аз, и ааааааааааз!!!! 
Аз понеже от няколко години насам мноооооооооооого се дразня от това име, което днес се споменава не веднъж (не говоря за бай Трифончо, а другия), та не ми харесва този "принаден" празник. Вярно, ще скалъпя нещо по-различно за довечера, ама то просто, защото си е повод днес.
Та той казал, че до 18 месеца няма причина да се притесняват родителите, особено ако всички други неща са ок.
Съвсем скоро ще тръгне да тича и ще ти вземем здравето. Сега въпросната девойка не се спира ни за минута.
Може би просто не открил прдимствата на двата крака.
А как се казва твоят сладур? 
Много добре си го казала!
Не знам какъв съвет да ти дам за гърнето. И Ети имаше подобен проблем, но вече го няма, откакто тръгна на ясла. Седи си в гърнето (но рядко прави нещо. Но пък вече го приема и не реве.)

на адашчето!!! 

Абсолютно си права, че самостоятелността трябва да бъде насърчавана при децата. И е също така вярно, че е огромна разликата при възпитанието и израстването на първото и последващите деца. Все пак написах предишното си становище по повод на това, че децата изучавайки света около себе си, придобивайки все повече умения и ставайки по-самостоятелни, придобиват понякога много лъжливо чувство за сигурност в собствените си възможности. А, за съжаление, все още нямат точна представа за разстояние, здравина, бързина и т.н. Именно защото се опитват да подражават на по-големите, биха могли да надценят силите си. Затова на този етап си мисля, че следва да сме по-внимателни към подвизите им, нищо повече
Но го има и друго, всичко си е до дете