Мама вече трябва да решава, ОКТОМВРИЙЧЕ как да възпитава!

• 28 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бърди, аз слагам течния прах в отделението за праха, може и направо при прането, но това е когато пера без предпране, а аз всичко бяло (чаршафи, кърпи, хавлии) пера на висока Т с предпране, понякога и много замърсените дрехи пера с предпране.

За мазането - не мажа и не съм мазала, той и не е имал нужда, за разлика от Георги, който мазах до мн късно, но той беше с дерматит и се налагаше.  Peace

И ние днес сме от недоспалите - Стоян се буди 100 пъти с рев и мрънкане от газове, от къде се взеха не знам, нищо не е ял вчера газообразуващо, та правихме масажи и бла-бла (сигурно ме подготвя да свиквам вече за новото бебе)  Crazy

Георги пък снощи го боля много глава, легна си много рано, към 8 и днес е добре, ама не е на у-ще за всеки случай, ще видим утре как ще е, ама може да е бил омърлушен и с главобол и от изригванията вчера, знам ли го.  newsm78 Все пак давам Изопринозин и на двамата, че ако са се заразили, поне да мине по-леко.

# 241
Бърди, или слагаш купичката в прането, по описание на Персил се слага най-отдолу и отгоре прането. Обаче на мен ми е много по-лесно да си меря с капачката и направо в отделението за прах. Понеже моята пералня е 3кг ( Laughing Joy hahaha ) и ако я напълниш до горе, на центрофугата се опитва и да простира даже, да не говоря за унищожените дрехи ooooh! , слагам около 2.5кг пране и 1/2 капачка препарат, много ми е икономично. С опаковка от 4.5кг карах кажи-речи 3м.

Орхи, през деня си спи нормално, но аз не мога да спя, защото гледам да измия чинии, да хапна, малко да си отдъхна. И той се събуди. В ТВ много-много рядко се заглежда. Харесва си 2-3 реклами и ако чуе някаква музика. Иначе бейби тв не гледа, най-много за 1-2 мин да се загледа.

И, момичета, мерси много за всички отг. по моите въпроси Party Hug Hug Hug

Всички болни да оздравяват, а всички здрави да оцелеят! Praynig Praynig

# 242
Бърди, и аз така гледах, когато ми казаха да слагам купичката в прането  Shocked  hahaha
На мен голям течен Ариел 3,85кг,  ми стига за около 5месеца  Peace

# 243
# 244
Noel браво на Ева за гърнето! Дано и другите октомврийчета последват примера й, че моето сега го използва, за да се катери  Laughing
Навремето си мислех, че грипа е едно от най-леките заболявания, а напоследък всяка година смъртни случаи  Sad Много тъжно е случилото се с това детенце.
Аз не мажа с лосион още от лятото. Светлозар не ще  Whistling
А аз забравям да мия зъбите на малчо  Embarassed Още само с накрайник и вода процедирам, но вече си има доста зъби и май и паста трябва да включа. Вие как мислите - трябва ли вече да се мият зъбите  с паста или още са малки за това децата?
Козметика ползвам сапун на Бочко и мисля и такъв шампоан да взема като свърши Мустелата.
Добре че стана дума за заклещвания с пералнята, да си знам как да процедирам. На мен веднъж ми се е случвало да се заклещи банел, но се виждаше единия край и лесно го измъкнах  Mr. Green
Legeo и на Светлозар му се появиха пъпки по бузите. Аз пък си мисля, че е защото не ги мажа с крем, когато излизаме  newsm78 В смисъл, че може да е от студа.
Бob4enka каква е пък при теб тази странна болест - дано се подобрят нещата с йогата дето си я намислила!
Velina как си?
Hailie тези уроци са супер  Hug

# 245
 doh Леле, хора, само аз ли съм толкова изперкала? Чааааааааааааак сега зацепвам, че проблемът на Краси е банел от сутиен (ако пак не бъркам), а не някоя част от пералнята, която си е сменила мястото... И си викам: "Леле, тия момичета много разбират от перални - знаят какво е банел....." Срам! Срам!  Rolling Eyes Rolling Eyes bash

Бобче, дано йогата ти помогне! На мен направо ми просветна пред очите още след първото ми посещение от близо 2 години насам....

Велина,  Hug Hug Hug Дано да си по-добре и по-спокойна! Много положително настроение ти пращам!!!

Легео,  Confused Cry

Днес мислех да водя Ники на имунизация и мерки, ама си викам: "Я да го оставя за другата или по-другата седмица." С тия вируси и грипове само това ми трябва сега.

И тихичко (ама съвсем тихичко на ушенце) да ви кажа, че днес е втори ден, откакто Ники заспива сам в леглото на обяд...  Party Скоро ще го пробвам и за през нощта. Вчера близо час си дърдореше нещо, изхвърли де-що чорапи имаше, пижами, мечки. Днес беше заспал както го оставих само за 10 мин....  Mr. Green

Хайде, момичета! Отивам да си наблъскам главата малко в стената, че току виж ми дошла някоя мозъчна клетка в плюс....  bowuu

# 246
Здравейте момичета Wink Малката вече е доста по - добре,но сега аз се разболявам май - боли ме гърлото и главата ми тежи....ужас просто. ooooh! Малката е къпем с детски шампоан,кърпа за ръце е обща,а за тяло отделна за всеки. Мажа с лосион след баня,а за прането - понякога пера с нашите,зависи. Хайде оставям ви да полегна малко,докато малката спи. Хубав ден! Hug

# 247
Привеееет!
Лелеее, от кога не съм писалааа, сега ще взема да наваксам Hug

В къщи вече втора седмица влачим и тримата хрема, кашлица, температура от време на време и уж се позакрепим и хоп - на другия ден с нови сили, аман вече. Йоана вече е по-добре, днес бяхме на консултация, гърлото вече не е така червено, но нослето все тече и кашля още. Та и нашата ваксина се отлага за по-здрави дни. Липсата й на апетит последната седмица си казва думата- на килограми е 8, 850 и 76 см.

Аник, (много тихичко)- браво на малкия мъж, все така  да заспива сам и лесно.

Телевизора на Ани не й е интересен, много по-забавно й е да разнася дистанционните и да натиска копчетата, обаче свикна да й пускам на компютъра детски песнички( клипове) и сега няма оттърване от нея- види ли ме компютъра и се почва - "ко-коко"- че за кокошката при хамбара й е любима.

За кърпите за ръце- имам една, която ползвам само, когато си мия ръцете преди да си сложа контактните лещи, нея ползвам и за Йоана и често я сменям, иначе с таткото ползваме отделна. Ръцете й мия доста често, ама и тя много се цапа, дори и вкъщи.

У нас  сме фенове на Бочко- шампоан, крем за дупе, пяна за вана, кремче за студено време, но пък много отдавна не мажа след банята с нищо. То и ние доста разредихме къпанията- един, два пъти седмично мием цялото тяло и косата, през другите дни само дупето на чешмата и готово.

Пашик, хайде честито първо зъбче Party, започна се и при вас зъбоникненето:party:

Легео, много тъжно, за детенцето Flowers Rose Flowers Rose

Бързо оздравяване на всички болни!

# 248
  • Сливен
doh Леле, хора, само аз ли съм толкова изперкала? Чааааааааааааак сега зацепвам, че проблемът на Краси е банел от сутиен (ако пак не бъркам), а не някоя част от пералнята, която си е сменила мястото... И си викам: "Леле, тия момичета много разбират от перални - знаят какво е банел....." Срам! Срам!  Rolling Eyes Rolling Eyes bash
newsm53
посмях се малко,но като знам и аз колко съм изкукала напоследък  ooooh! вчера държа лъжицата и вместо да я сложа в мивката за миене я изхвърлих в коша и хукнах подир диването  smile3532 чак като стигнах до вратата се усетих  newsm47
ани браво на ники,видях го сладура  smile3501  love001
телевизия не гледа ,заглежда се само по рекламите,но е много за малко,иначе постоянно ми носи дистанционното да си го пускам (сякаш пък ме оставя да гледам де  smile3516 )
красе много интересни уроци  Peace

# 249
newsm53
посмях се малко,но като знам и аз колко съм изкукала напоследък  ooooh! вчера държа лъжицата и вместо да я сложа в мивката за миене я изхвърлих в коша и хукнах подир диването  smile3532 чак като стигнах до вратата се усетих  newsm47
О дааа,много разбираме от перални  Hug  Hug
На нас днес ни се размина ходенето на консултация - облякох децата, изринах снега по и около колата и когато седнах да запаля  #2gunfire няма ток  ooooh! пък и в квартала пак е бедствено положение, като гледам и мутрите не минават по улицата  Joy

Мамамаам, аз още първия зъб мия с с четка и паста ненедент. Това с накрайниците ми навява спомени от детството за мазане с гранофорин на възпалени сливици.

Кажете, вашите деца ядат ли леща, боб и царевица? Мая си умира за такива варива, особено царевица от консерва обожава, а леща яде, та ушите й плющят.. Няма никакви странични ефекти върху отделителната й система (дори не пърди), та за това й давам   newsm78

# 250
Здрасти
Не  съм  Grinning то ясно че от естествената коластра от на мама цицата по-хубаво няма, ама кранчето ри нас спря, кладенчето пресъхна и ще трябва да даваме от крава ли от коза ли незнам  Laughing
Наде и аз разбрах за тази коластра на абофарма мисля да я пробвам.
За зъбките- аз от 2 седмици  някъде му ги мия с ненедент.
Браво на Ева за гърнето , нашия разбойник още само  си играе с него  Crossing Arms
И Габриел заспива вече сам ,но само на обед. Вечер е луда работа до 23:30 няма мира  ooooh!

# 251
  • София
О, Диди, Мая снощи яде боб наравно с нас и с такава наслада крещеше Боппппппппппппппп  Joy, че щяхме цялата тенжера да й дадем, акобеше поискала  Laughing

# 252
Диданка, Йоана не е много по лещата и царевицата, обаче на нея боб и грах й дай- с голям кеф ги яде...обаче после как пръцка #Silly, да не си покрай нея Crazy, пръцка и се хили...

Снегът в Стара Загора си остава мираж...не ще и не ще да завали тук и това е, ще го гледаме само по телевизията. Което от една страна си е добре, но все пак...

# 253
Симеон боб и леща също яде, но само когато имат в кухнята.

Тук цяяяял ден не спря да вали тоя ми ти сняг! Много е красиво навън, само не ми се мисли като започне да се топи ooooh! - лапавица, мръсотия... Sick

# 254
  • Сливен
Тук цяяяял ден не спря да вали тоя ми ти сняг! Много е красиво навън, само не ми се мисли като започне да се топи ooooh! - лапавица, мръсотия... Sick
искам сняяяяяг  newsm45 ,тука само дъжд и вятър,цяла зима само преваля един сняг и се заледи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт