Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 485
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Винаги се влива АБ при коремна операция с лапоротомия.  Peace Както и да е, не ми се спори, а и по-добре някой лекар да обясни...

# 241
  • Русе/София
Извадих и епикризата да прочета,но там нищо не е отразено.Не искам да правя конфликт, но не намирам за нужно при всяка коремна операция да се влива АБ,а имам няколко.

# 242
На мен АБ също не са ми вливали Peace

# 243
  • София
На мен пък ми дадоха да пия антибиотик през устата..по-точно написаха рецепта и мъжО го купи,още на същия ден след раждането/операцията.

# 244
  • София
И според мен след коремна операция се изписва АБ. На мен след кюртаж ми изписаха АБ, а какво остава ако е отварян корема  newsm78

# 245
  • София
Я да се върна в темата.  Wink Някой беше писал, че първата дата в епикризата е за моя преглед, а втората - за този на бебето. Някой ходил ли е на втория? Днес беше моят преглед, ама ме видя докторът, при когото раждах и не бях в каб. 106, та не можах да питам. Мерси предварително за отговорите!  Hug

# 246
Я да се върна в темата.  Wink Някой беше писал, че първата дата в епикризата е за моя преглед, а втората - за този на бебето. Някой ходил ли е на втория? Днес беше моят преглед, ама ме видя докторът, при когото раждах и не бях в каб. 106, та не можах да питам. Мерси предварително за отговорите!  Hug

аз като ходих на първата дата и ми казаха,че било по добре да се отиде на втората като е минал месец, не е за бебето.

# 247
Аз исках да попитам нещо.На някоя наложило ли се е преливане на кръв?Ако да заплаща ли се или се дарява от близки newsm78

# 248
  • София

аз като ходих на първата дата и ми казаха,че било по добре да се отиде на втората като е минал месец, не е за бебето.

И на мене така ми се вижда по-логично.  Peace

# 249
Аз исках да попитам нещо.На някоя наложило ли се е преливане на кръв?Ако да заплаща ли се или се дарява от близки newsm78
На моя приятелка преди 5 мес. и преливаха кръв (А ТЯ е нулева отрицателна), нищо не е плащала, само 3 или 5 (не помня) човека трябваше да дарят за нея.

# 250
  • София

Еее, стига бе! Какви са тия въпроси сега...  Rolling Eyes

# 251
На моя приятелка преди 5 мес. и преливаха кръв (А ТЯ е нулева отрицателна), нищо не е плащала, само 3 или 5 (не помня) човека трябваше да дарят за нея.
Аз знам,че са 3ма.Във всички болници е така.Но пък не е задължително да е тази кр. група.Просто да си попълнят банката.
Vache за всичко трябва да помисли.ХБ ми пада с всеки месец и доки каза,че ако се наложи не дай Боже и това ще правим.Групата ми не е рядка,но не знаех как се процедира в болницата.Чувала съм за родилни домове,които искат по 150лв на банка #Crazy

# 252

[/quote]
Аз знам,че са 3ма.Във всички болници е така.Но пък не е задължително да е тази кр. група.Просто да си попълнят банката.

[/quote]

Ами, зависи при нея ако не се лъжа са и преливали два последователни пъти или да кажем повече от един път и за това май искат повече хора, но всяка ситуация е различна. Все пак те предупреждават близките впоследствие, а това е нелепо някъде да искат заплащане, може за някоя частна клиника да се отнася, но в държавните нямат такава практика.

# 253
Навсякъде във всяка болница искат или дарители или пари за банката кръв.И аз не вярвах.Така за една операция на дядо ми се е наложило майка ми да даде кръв и да плати още 300лв.А така и не се е стигнало до преливане.В хода на операцията са видяли,че просто няма смисъл Cry да продължават

# 254
  • София
Vache за всичко трябва да помисли.ХБ ми пада с всеки месец и доки каза,че ако се наложи не дай Боже и това ще правим.Групата ми не е рядка,но не знаех как се процедира в болницата.Чувала съм за родилни домове,които искат по 150лв на банка #Crazy

Не го мисли сега! Няма да ти се наложи. Както и няма болница, която да има основание да иска пари за кръв. За първи път чувам подобно нещо. Ако има такова са си за наказание. Това с кръвопреливането е животоспсяващо. Ако нямаш 150 лв, какво? Ще те остават да мреш ли?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт