Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 807
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да, това е сигурно, че не се заплаща нищо. Останах с впечатление, че Ludnica14 се интересува как стоят нещата по приема в болницата и определяне дата за секциото, като не знаеш кой ще те оперира. Все пак трябва да се съгласуват нещата между лекарят, който ще прави операцията и този който е следял бременността. Така поне го разбрах аз...

# 556
Да, това е сигурно, че не се заплаща нищо. Останах с впечатление, че Ludnica14 се интересува как стоят нещата по приема в болницата и определяне дата за секциото, като не знаеш кой ще те оперира. Все пак трябва да се съгласуват нещата между лекарят, който ще прави операцията и този който е следял бременността. Така поне го разбрах аз...

Аз знам кой ще ме оперира  Laughing питах дали минава през ЗК ако е с избор на екип и разбрах от отговорите ви това,което ме интересува.Благодаря ви  Hug

# 557
Предполагам за пореден път ще обсъдите това, за което се извинявам Hug  bouquet
Сега искат ли пак мокрите кърпи и памперсите да са на марката "Памперс"? 2009  беше задължително? newsm78

# 558
  • София
Предполагам за пореден път ще обсъдите това, за което се извинявам Hug  bouquet
Сега искат ли пак мокрите кърпи и памперсите да са на марката "Памперс"? 2009  беше задължително? newsm78

Февруари не искаха, ама другата разлика с 2005 г. беше, че на твоето бебе сега си му слагат от твоите памперси (оставяш по 2 или 4 - за през нощта, памперса в количката-креватче; ако не ги употребят всичките, просто после допълваш с колкото трябват)  Peace

# 559
Момичета виждам, че сте запознати с нещата които се носят в болницата при раждане. Може ли да ми кажете какво трябва да си приготвя за там  / за Тина Киркова става въпрос/, за мен и бебето.

Питам Ви за да знам от по рано, иначи после като се срещна  с персонал от там ще ми кажат.

# 560
Пупи, на 1 стр е отговора.

# 561
Никой не се е интересувал каква марка са мокрите кърпички и пелените.
Аз бях занесла HiPP, пък бебетата ми бяха бърсани с Бочко и ARo  Rolling Eyes

# 562
Никой не се е интересувал каква марка са мокрите кърпички и пелените.
Аз бях занесла HiPP, пък бебетата ми бяха бърсани с Бочко и ARo  Rolling Eyes
А от къде знаеш с какво са ги бърсали?

# 563
Видях с очите си, на друго не вярвам  Wink

Шегата настрана, като прясна майка, си мислих, че бебетата реват, защото са наакани, та ги носих неколкократно в акушерската стая с молба да ги преобуят  Crazy На третия ден помолих ММ да ми донесе кърпички и вече аз си ги оправях сама в стаята.

# 564
gundie благодаря ти , веч знам какво да си приготвя

# 565
  • София
...
Шегата настрана, като прясна майка, си мислих, че бебетата реват, защото са наакани, та ги носих неколкократно в акушерската стая с молба да ги преобуят  Crazy ...

Joy

Първото не смеех аз сама да си го преобувам, с второто и аз си действах сама в стаята, като се наака. Само виждах зор с повиването (зимата бяха в пелени без да ги стягат, разбира се), та накрая ми дадоха едни ританки. Първескините може съвсем да не се справят в началото, а и да ви кажа да не се стряскате от пъпчето - кламбирано е с щипка, но само изглежда страшно, нищо няма да му стане, като сменяте памперс  Wink

# 566
gundie благодаря ти , веч знам какво да си приготвя
Laughing точно вчера се рових за тоя списък и ми беше прясно. Hug И аз още нямам нищо, а гледам, че съм и преди теб. Grinning
А ние преди 3 години като събухме, развързахме едно бебче да му сменим памперса и стана трагично, после не можехме да го повием и оправим. Rolling Eyes

# 567
Има ли някоя мама раждала скоро там,която да е без избор на екип и да не е от София?Дали няма да ми кажат ,че съм за окръжна болница или да ме накарат да плащам избор на екип?Преди няколко дни се наложи да водим малкия в спешното тук,от спешното ни препратиха с направление към пирогов,за да му залепят главата Crazy.В пирогов ни сервираха ,че не сме за  там ,а за ОБ.В направлението не пишело ,че сме за пирогов и трябвало да си платим избор на екип,защото ние сме били решили там да го заведем!? #Cussing out.Насочила съм се към ТК имам направление,но не пише за коя болница.
 Знаех, че мога да раждам, където искъм,но дали няма нещо ново???

# 568
ditka_sl аз също не съм от София, от Враца съм, но другата седмица съм на лекар да видим как ще раждам и понеже ходя на частно, той ще ме прати при акушерка /негов човек/ и поне преди ми каза че ще си платя само на нея. Аз не знам за направление което да е за точно определена болница. Ще следя темата за да обменяме инфо.

# 569
Има ли някоя мама раждала скоро там,която да е без избор на екип и да не е от София?Дали няма да ми кажат ,че съм за окръжна болница или да ме накарат да плащам избор на екип?Преди няколко дни се наложи да водим малкия в спешното тук,от спешното ни препратиха с направление към пирогов,за да му залепят главата Crazy.В пирогов ни сервираха ,че не сме за  там ,а за ОБ.В направлението не пишело ,че сме за пирогов и трябвало да си платим избор на екип,защото ние сме били решили там да го заведем!? #Cussing out.Насочила съм се към ТК имам направление,но не пише за коя болница.
 Знаех, че мога да раждам, където искъм,но дали няма нещо ново???

о,боже!Това е глупаво!Как може да ти кажат така?Никой не може да те задължи да платиш за избор на екип - след като не искаш.Аз също не съм от София.Ще раждам в ТК.За момента имам само избор на лекар и не знам дали да правя избор на екип.Но и да не направя.Не могат да ме задължат да им платя нещо,което не искам.Така или иначе - не всички имат тази възможност да плащат допълнително (в ТК изборът на екип не зависимо от раждането е 900 лв.),но едва ли са го изхвърлили на улицата да роди или пратили в друга болница.Намери някой лекар в ТК и говори с него в крайна сметка,нищо не губиш,но не оставяй нещата за последният момент  Wink успех! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт