Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 834
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 570
Ми то вече ми е крайно време ,нямам и седмица до термина.Лекаря ,който ме следеше работи в ТК,но сега е отпуска.Ще се свържа с него ,за да го питам със сигурност как стоят нещата.
 pupi86 ,аз разгледах направлението и в бланката няма място ,на което да пише за коя болница съм.Ще пиша ,като се чуя с лекаря.

# 571
А кой ще те изражда след като твоя е отпуска,не те ли е прехвърлил към някой колега?
Желая ти леко раждане и всичко да е наред с теб и бебе на финала Wink

# 572
Благодаря! Не ,няма да правя избор на лекар или екип.Ще раждам при този ,който е на смяна.Реших ,че щом няма да е той,така или иначе ще съм при непознат ,няма смисъл да плащам!

# 573
ditka_sl ти откъде си, аз също ходя при лекар които изражда там, само че си работи в частна негова клиника и т.к. изражда секцио /аз пък се надявам да родя нормално/ затова ще ме прати  при акушерка от там.

# 574
От едно село на 20 км от София съм.Мен също ме следеше в частния си кабинет.Като цяло не ми е далече за най-много 30 мин. съм в ТК.

# 575
Здравей,
Прочетох са ВИП стаята и исках да те попитам каква е цената за нея и на ден ли се плаща. Ти в Тина Киркова си била, нали? Аз мисля там да раждам и затова ме интерсуваме Simple Smile

# 576
Някоя от вас чувала ли е информация, че д-р Семерджиева вече не работи в Тина Киркова? Аз се следя при нея и последния път ме извика в една частна клиника да ме прегледа, но само толкова, каза,че било инцидентно. Ама на моя приятелка са й казали, че вече не била там? Някой да знае повече?

# 577
Ами в една друга тема за Тина Киркова сега разбрах и аз, че нямали договор със зк за женска консултация лекари и сигурно затова те е викнала на друго място.

# 578
Ами в една друга тема за Тина Киркова сега разбрах и аз, че нямали договор със зк за женска консултация лекари и сигурно затова те е викнала на друго място.
Аз съм на платена консултация и освен това аз съм човека , който ти пише и в др. тема. Grinning

# 579
Аз писах една тема за клиника Панталеймон, ако някой е чувал отзиви или ходил да сподели, защото смятам там да се запиша по зк за консултацията, но няма още отговор за там Sad((. Ти gundie чувала ли си нещо за нея или не?

# 580
pegi_sf  в сайта на болницата може да намериш всичко за ВИП услугите

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 11:12 от pupi86

# 581
да и аз там сега гледах Simple Smile

# 582
Днеска говорих с лекаря си относно направлението.Та той каза ,че няма проблем,дори и от Варна да съм и да реша да раждам в ТК нямат право да ме връщат.

# 583
Цитат
Ама на моя приятелка са й казали, че вече не била там? Някой да знае повече?
Аз съм приятелката  Mr. Green КАзаха ми, че д-р. СДемерджиева вече не работи там. И от регистратурата ми го казаха, и един лекар го потвърди, даже и една акушерка. Странна работа  newsm78

А някой има ли впечатления от д-р. Чучумишев? Следил ли се е някой при него?

# 584
.....Ще раждам в ТК.За момента имам само избор на лекар и не знам дали да правя избор на екип.Но и да не направя.Не могат да ме задължат да им платя нещо,което не искам.Така или иначе - не всички имат тази възможност да плащат допълнително (в ТК изборът на екип не зависимо от раждането е 900 лв.)......
Ludnica14 как така имаш избор на лекар, но не и на екип. Отделно ли се плаща за лекар и отделно за екип, че досега си мислих че е едно и също - избираш си лекаря с екипа за 900лв. Питам, защото и аз ходя при лекар в ТК на платена ЖК и бих желала да раждам при него. Лошото е, че ми казаха че лекарите искали освен тези официалните 900 лв. за избор на екип + още допълнително за тях (под масата както се казва ... ) което ако ми се случи ще има много здраве!

Общи условия

Активация на акаунт