Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 493
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 350
Е,щом си с избор на екип защо се притесняваш? И да е там, да не ти пука. Теглиш му една ако нещо ти се прави на интересен и си чакаш твоя д-р.Аз бях без избор и нямаше накъде да мърдам! Wink
Стискам палци да родиш бързо и безпроблемно.Успех! Hug

# 1 351
Малко се притеснявам, защото ми е първо раждане. Но пък докторката ми е много готина и вярвам, че всичко ще е ОК. Благодаря ти, nori4ka87!

# 1 352
sunnymm леко раждане ти пожелавам. Коя докторка си си избрала

# 1 353
Благодаря, neli_o! При др Ковачева съм, тя ми следи бременността и живи и здрави, при нея ще раждам. Много е мила, внимателна и оправна.

# 1 354
sunnymm няма да съжаляваш за избора си!Д-р Ковачева е невероятен професионалист!Аз също бях при нея!Уникална е! Peace

# 1 355
За д-р Ковачева съм чувала само добри неща, на една моя приятелка води доста сложно раждане, което някой друг веднага щеше да прати за секцио. Мен лично ме прие за раждане, но ме израждаха няколко смени. Раждах без избор на екип и не съм плащала за абсолютно нищо. Имам много хубави спомени от раждането си и нямам кой знае какви забележки към никой от акушерките и докторите, които ме минаха за 24 часа. С първо раждане бях, приеха ме без контракции и с разкритие 5 см. Та си чаках контракциите там, не са ме насилвали с окситоцин, нито са били припряни какво толкова се туткам, нито нищо. Бях си спокойна и като ми почнаха контракциите родих за няма и 30 мин. Хубава болница е и почти всички без изключения са страхотни Simple Smile Даже ми липсва престоят там Simple Smile

# 1 356
Няколко мои приятелки са раждали при д-р Ковачева и всичките ми я препоръчаха, много са доволни и за следващо раждане пак биха избрали нея. А за болницата - ходих до там 2-3 пъти и бях приятно изненадана, изглежда новичко и чисто, хубав ремонт са направили. Казаха, че стаите били топли. Надявам се и храната да са подобрили, че от това, което досега съм чела във форума си мисля, че по-скоро от онази храна не трябва да се яде.

# 1 357
В никъкав случай и по никъкав повод НЕ ПИПАЙ храната там!!!

# 1 358
Ядях си като стой та гледай, жива съм Laughing

# 1 359
  • София
Ядях си като стой та гледай, жива съм Laughing
И аз и аз Mr. Green

# 1 360
Все пак държа да отбележа, че аз съм си едно особено добро всеядно прасе, момичето до мен демонстративно отблъскваше чинията, сутрин дори кифлата не си ядеше, аз взимах и нейната Joy

# 1 361
един път ми  се наложи да ям за да ми сложат антибиотика .Беше подобие на кюфтета в домател сос. Просто стисках зъби и едвам преглъщах, а резултата беше, че след 30 мин и малкото което хапнах вече не беше в мен.
А попринцип не съм капризна хапвам си.

# 1 362
Момичета, имате ли информация къде се мести д-р К. Ташков?

# 1 363
  • София
Момичета, имате ли информация къде се мести д-р К. Ташков?
в новата болница "Надежда"

# 1 364
Къде е тази болница и работи ли със здравната каса?

Общи условия

Активация на акаунт