Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 488
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Къде е тази болница и работи ли със здравната каса?
някъде където се пресичат улиците Житница и Мушанов, не знам кой квартал се води, откриват я средата на януари, не знам дали ще работи в началото със ЗК.

# 1 366
Благодаря за информацията! Интересувам се защото първото ми дете го изроди той, а сега следи втората ми бременност и бих искала да родя при него.

# 1 367
В никъкав случай и по никъкав повод НЕ ПИПАЙ храната там!!!

Храната беше ОК, даже си хапвах от нея веднъж-дваж на ден. Зависи от готвача на смяна, имаше страхотни попадения. Иначе се бях зарекла да не ям там и си имах ядене.

# 1 368
здравейте, сега попаднах на тази тема. бихте ли споделили впечатления от д-р Киров?
мерси!   bouquet

# 1 369
NaLu а ти кога си раждала, сега е с кетеринг фирма, не се готви там. А и още повече на скоро преди 2 седмици някаде имаше натровени майки от храната и по новините даваха. Аз не бих рискувала долу има кафенета и садвичи, скара, принцеси ......

# 1 370
Цитат
здравейте, сега попаднах на тази тема. бихте ли споделили впечатления от д-р Киров?
Ами аз съм раждала при него и мога само хубави неща да кажа. Много е разбран и внимателен. При него можеш да родиш както си се уговорите. В смисъл предварително можеш да си кажеш дали искаш упойка или не, много подкрепя естественото раждане. Много голям стаж има, през ръцете му е минало какво ли не. Абе много е готин! Аз мисля евентуално пак при него да раждам, ако е тук за термина ми.

# 1 371
  • бургас
Относно храната - в петък бях там за оправяне на документите и някаква жена от администрацията се уговаряше с управителя на нова фирма за кетъринг. Случайно подочух разговора Simple Smile. Би трябвало нещата да се подобрят, не мисля, че биха допуснали да се случи такова нещо за втори път.
Новият адрес на клиника Надежда, където ще има и Родилно отделение е ул."Блага вест" 3. Още няма яснота от кога ще работи родилното и дали ще работи със Здравна каса.

# 1 372
Цитат
Ами аз съм раждала при него и мога само хубави неща да кажа. Много е разбран и внимателен. При него можеш да родиш както си се уговорите. В смисъл предварително можеш да си кажеш дали искаш упойка или не, много подкрепя естественото раждане. Много голям стаж има, през ръцете му е минало какво ли не. Абе много е готин! Аз мисля евентуално пак при него да раждам, ако е тук за термина ми.

kilimiotlista, благодаря ти за мнението! и аз такива неща съм чувала за Киров, и точно към него съм се насочила, заради това че е за естественото раждане. интересното в случая е, че не съм чула лошо мнение за него, което е странно  newsm78 радва ме, разбира се! но ми се струва нереално и ми се щеше да съм подготвена за каквото и да било, дали ще е привичка на характера, дали ще е настояване за някаква процедура, и аз не знам. ако някой знае нещо, ще се радвам   bouquet

# 1 373
  • София
chugra, аз също от това се притеснявах  Wink Има едно отрицателно мнение във форума за него. Но в крайна сметка лекарите също са хора и се случва да сбъркат.
Аз раждах втория път при него. Имах уговорка ако мога да родя без упойка този път. Като видях зор, обаче си поисках упойка.  Laughing Той ми каза, че няма проблем, веднага може да извика анестезиолога, ама защо да го правим? Вика, няма проблем, викам го, ама то остана да подишаш само още 2 контракции и ще раждаш. А мен ме болииии  Tired Crazy И докато ми говореше наистина минаха 2 контракции и започнаха напъни  Wink Родих без упойка бебе 3,900 кг, без епизиотомия, без разкъсвания. Точно както каза д-р Киров  Grinning Изключително спокоен лекар, вдъхва увереност, че всичко ще е както трябва да бъде. И нещо, което ми направи силно впечатление. Не е много словоохотлив, държи се мило, но не е от лекарите, които ще е държат свойски. Когато родих тоя човек коренно се промени и го видях да се усмихва от сърце. Тогава осъзнах, че всъщност сме се пекли на един огън  Grinning И той си отдъхна, че всичко е минало както трябва. Абе 100 ръце да имах и със стоте бих го препоръчала  Wink

# 1 374
Цитат
но ми се струва нереално и ми се щеше да съм подготвена за каквото и да било, дали ще е привичка на характера, дали ще е настояване за някаква процедура
Ами ето ти привичка - изобщо не е словоохотлив и отначало се чудиш какви си мислиш и дали сте си изяснили нещата.  А за процедурите - просто говори предварително с него, кажи му какво точно очакваш и съм сигурна, че всичко ще мине перфектно.
Аз нямах стриктни уговорки с него, понеже щях да раждам със секцио, Благодарение на него успях да родя нормално, а сега даже ще искам да раждам във вода и да е напълно естествено, така че сега и аз ще говоря по - подробно с него. Той обаче не е изобщо словоохотлив и даже след разговора малко се чудиш " абе ние сега разбрахме ли се , или не". 
Наистина е много, много спокоен. Наистина по принцип не е от лекарите, които ще се държат свойски.
Ние с него открихме, че сме една зодия докато ме ши и започнахме да се шегуваме; беше много хубаво. 
Има някаква скромност в него. Никога не иска допълнително пари. Аз като раждах даже ми каза да си платя преди раждането понеже избора на екип беше 300 лв., защото след раждането (беше въпрос на ден, два) щяха пак да върнат цената от 900 лв. Така раждането ми излезе 300 лв. (а от тези пари той взима малък процент, повечето отиват за болницата!!! ).

# 1 375
Гледам за храната си говорите - наистина имаше дни, в които не се ядеше. Ама имаше и много вкусни неща. Един път ни сервираха вечерята в 16:00 часа - е няма да ви казвам какъв смях и бъзици паднаха с охраната!
Някой тук каза, че му липсва престоя! Аз имах късмета да попадна в стая с много готини мацки! С една от тях откарахме 10 дни заедно и доста се сближихме - ревяхме доста заради бебчовците, ама имахме и много весели моменти. Та не целият престой в ТК беше гаден.Ще ми останат много приятни спомени. Надявам се и при второто раждане отново да попадна на хубави и слънчеви хора.

# 1 376
  • София
мерси!   bouquet

И аз се присъединявам към положителните мнения за д-р Киров, въпреки че раждах преди 5 години.
Родих с планирано секцио по негово настояване, защото бебето беше с лошо прилежание.
В реанимацията идваше на всеки час да ме види. Изписаха ме от болницата в ден на официален празник; д-р Киров дойде лично да ми махне конците и да ме изпрати, въпреки че не беше на работа. Не ми е взел нито стотинка, а таксата за избор на екип му я дадох на него и той я плати на касата, за да не съм се разкарвала по етажите в деня на изписването. Наистина не е много словоохотлив, но според мен е чудесен специалист, вдъхващ доверие лекар и изключително човечен.
Ако имам втора бременност, със сигурност пак при него ще избера да раждам.

# 1 377
Kally May, kilimiotlista, Vache, много ви благодаря! радвам се, че сте доволни от него като специалист. значи предварително ще си напиша план за раждане и ще го помоля да му прочета всяка точка, че да знам, че няма да има разминавания по време на раждането. надявам се и при мен да мине по вода раждането   bouquet

# 1 378
  • бургас/софия
Здравейте, аз много се интересувам от водното раждане, но ме притеснява вероятността ваната да е заета когато дойде момента. Някой да има представа какъв е шанса това да се случи? Някаква статистика, колко често се случва на месец..знам ли...или на някой да му се е случило?

# 1 379
nuance, ми най-добрата статистика ще ти я даде доктора,който ще води раждането. Аз не съм много на ясно,но си мисля,че все още не са чак толкова много ражданията във вана,че чак и да се засечат по едно и също време Thinking

Общи условия

Активация на акаунт