Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 349
  • 1 774
  •   2
Отговори
# 1 725
Малко със закъснение се включва в темата за д-р Киров, но той е страхотен лекар. Аз трябваше да раждам със секцио и той беше хирургът, който ми направи секциото-изключително добра работа. Мощ приятелка/която е ден на раждането у дома/ роди естествео миналата година при него и е много доволна.Каза,че той бил "мъжката" дула:)

# 1 726
Барабана - аз те съветвам да потърсиш Нели Велинова.Имам й номера, ако искаш ми пиши на лични и я питай дали иска.

# 1 727
Ами и аз родих нормално, без усложнения, но в реанимация си стойш задължително първите два часа (в обикновеното родилно не вип). А после ако всичко е наред може да си вземеш бебето и то си е денонощно при теб ( и вип и не вип).

# 1 728
ЕЛИА е права. При мен беше различно де, че се събудих около 4 часа след упойката и бях на магарето, завита с одеало. Но др. момичета казаха, че са стояли около 2 часа в реанимация.

# 1 729
Вие ме убихте с тази реанимация! Аз стоях в коридора...

# 1 730
Доколкото си спомням след вагинално раждане се стои 2 часа под наблюдение, не казаха нищо за реанимация на Отворени врати. Казаха, че ако си във ВИП стая, си лежиш в същата стая 2-та часа. Ако си в обикновеното родилно, те изкарват в коридора за 2 часа. След тия 2 часа те водят към стаята, в която ще спиш. Не знам как стои въпроса с раждалите секцио  Peace

# 1 731
Доколкото си спомням след вагинално раждане се стои 2 часа под наблюдение, не казаха нищо за реанимация на Отворени врати. Казаха, че ако си във ВИП стая, си лежиш в същата стая 2-та часа. Ако си в обикновеното родилно, те изкарват в коридора за 2 часа. След тия 2 часа те водят към стаята, в която ще спиш.
Точно така.

# 1 732
А бихте ли споделили мнения за д-р Дончева? Видях, че пипилота е раждала при нея и е доволна. Има ли други с впечатления? Благодаря предварително   bouquet

# 1 733
  • Sofia, Bulgaria

chugra-ако става въпрос за д-р Марта Дончева мога да кажа че тя ми установи бременността,  Thinkingобаче много отдавна не работи в ТК. има си собствена клиника в кв. Бъкстоун ,майка ми ражда при нея в ТК но това беше точно преди 7 години.Simple Smile

# 1 734
И Марта Дончева и майка и работят в частната си клиника в Бъкстон, но израждат в Тина Киркова. Аз ще раждам при майка и Жанна Колева. До сега съм чувала само добри отзиви и за двете.

# 1 735
Не работи в ТК, но я ползва като родилна база и изражда там Simple Smile
Иначе, и двата пъти след двата часа във вип залта ме закарваха в стаята.
Първия път родих в 8 ч. вечерта и ми дадоха бебето чак на сутинта в 10 ч. (защото ме объркаха с часа на първото даване на бебетата и ми казаха, че съм закъсняла с 2 минути, като отидох да си го взема в 7 ч.)
Втория път родих в 4 и нещо сутринта и ми дадоха бебето чак след 12 ч. на обяд.
И двата пъти бях способна да джиткам на собствен ход веднага след раждането, но бебе не съм видяла след изтичането на двата часа във вип залата до после...

# 1 736
Цитат
(защото ме объркаха с часа на първото даване на бебетата и ми казаха, че съм закъсняла с 2 минути, като отидох да си го взема в 7 ч.)
Ох да това е много характерно. При мен също объркаха часа. И това с тези закъснения е ужасно. Постоянно всеки ти казва различен час  Simple Smile
Иначе като цяло аз не се оплаквам - не съм усетила липса на бебето (освен в самото начало), не съм имала проблеми с кърменето, не ги хранят, не им дават вода - в това се убедих.
Но явно все още го има този период от 6 часа.  Thinking
Истината е, че аз и не бях в състояние да си го взема веднага бебето де.... Обаче този път съм решила да си изисквам своето и да се циганя и да си искам бебето....

# 1 737
Цитат
Не работи в ТК, но я ползва като родилна база и изражда там
Последно аз като говорих с нея преди няколко месеца каза, че имала дежурства и в ТК. Но си преглежда в частния кабинет.

# 1 738
kilimiotlista чак като писа се замислих, че аз също ще съм с избор на екип, който освен избрания от мен доктор, трябва да има и акушерка? Rolling Eyes Не знам дали мога да си я избера аз?
На първото ми раждане бях с външен доктор, която работеше с определен екип.

# 1 739
Цитат
Не знам дали мога да си я избера аз?
  Можеш. Аз съм питала  Peace Само трябва да знаеш коя и да си кажеш или да й звъннеш (това вече не занм точно как става)

Общи условия

Активация на акаунт