Монодиета -част 4

• 21 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Е Диди  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 511

ами така де - аз два пъти отслабвам и после връщам че и отгоре. Който иска да направи моята грешка и да се откаже твърде рано - да заповяда, аз няма да се откажа и ще постигна целта си  smile3521 smile3521 smile3521

# 512
  • София
diana_m   Hug Отдавна следя темата и това е изключително уместен пост, 100% подкрепям, ще си го сложа на видно място   bouquet
Цитат
Всичко си зависи от психиката 
Знам, че ако сега хапна шоколад няма да спра на едно или две блокчета, а ще продължа докато има шоколад пред мен, а после много много ще съжалявам. Знам че съжалявайки, че съм изяла този шоколад на следващия ден ще искам още и още, а после ще си хапна сандвичи и т.н. и порочния кръг се е завъртял. В един момент докато се усетя ще съм отново качила тези толкова трудно свалени килограми - всичко ще е било напразно, безсмислено и пълна загуба на време.
Няма да го допусна отново - отказвам да се чувствам зле в кожата си
.

# 513
Диди, мойте адмирации  smile3501 smile3501 smile3501 smile3508 smile3508 smile3508. Ще те обявя за моя гуру

# 514
Диди,тази диета е много ефективна и аз мисля,че ако издържиш  до 10-ият ден  ще свалиш повече от 3 - 4 кг.От утре съм с вас  Heart Eyes Поздрави на всички   sohappy

# 515
The Baroness мерси мила  Hug Hug Hug

princesssssss айде мила няма какво да се чудиш - скачай направо в моното  Hug Hug Hug

Момичета днес съм желязна както никога не съм била - изядох си яйчицата, барикадирала съм се в леглото и няма да мърдаммм  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 516
момичета, благодаря ви !!

Диди, браво на теб!

Аз се измерих ето и отчета:
Пак съм си 54,600гр. След 18ч не ям по принцип, рядко е ако ям толкова късно.     Днес съм на фазан.

# 517
Добро утро момичета,

Hug Hug Hug Hug Hug

Днес - сърбане на водичка и фрешове
утре ще си направя картофения ден, тъй че диетката ми ще се увеличи с един ден, но реших да не го пропускам. Само ще ги сваря картофите, без сол и тъй.

Снощи дори бях на гости: пържоли, кифтета, снежанка, картофена салата, бонбони, кексове - нищо не ме изкуши - абе с две думи просто съм желязна  smile3521 smile3521 smile3521

На 09.02 правя един месец откакто съм на диета и мисля, че ще отчета един добър резултат за първия месец. /поне 10 кг със сигурност ще са/ Много съм щастлива и се чувствам прекрасно. Все още вечерите са ми малко трудни, но с времето ще спре да ми прави впечатление и най вероятно дори няма да усещам глад след 18 часа. Вече слабея доста по бавно и предполагам, че поне 0,3 на ден свалям когато не вечерям. Дори и нещо да прегреша ще гледам да е до 17-18:00 тогава не се отразява така на кантара. Дори да продължа да отслабвам с това темпо ме устройва напълно защото като си ги сметнеш за 1 месец са си близо 10 кг. така че всичко е наред.
Желанието ми е да стигна до поне 75 кг до лятото. Препоръчителното тегло за мен е 70 кг така че като постигна тези 75 после мога да си позволя другите 5 да сваля с по балансирано хранене, изключване на тестени и сладкиши и повече спорт.
Ходенето на фитнес в момента ми е много трудно: хем е студено а нашите фитнс зали са просто ужас, хем килцата са повече и трябва да се намалят още поне с 10-тина., а и когато посещаваш фитнеса или се занимаваш с някакъв вид спорт трябва да поемаш повече храна, а това в момента не ме устройва.

Заедно ще успеем момичета, ще сме красиви за себе си, ще носим дрехите, които искаме и ще сме неотразими на плажа   bouquet  bouquet  bouquet

# 518
Диди браво  Hug Hug Hug такова меню си описала а без да се изкушиш страхотна си. Получаваш поздравления.
Аз снощи след танците два грейфурта и две кивита нищо друго. Събудих се в три през ноща гладна ужасно гладна  smile3511 smile3511 само че не се подадох и не ядох. Днеска ще си сърбам водата и фреша. Стимула ми да отслабна се засили от това, че ще има кастинг на танците за някакво надиграване в Гърция, определено смятам да се явя но до тогава да сваля още килограми.  newsm08 newsm08 Ами това е подкрепяйте ме, че ако не бяхте вие нищо нямаше да постигна.

# 519
.....
Аз снощи след танците два грейфурта и две кивита нищо друго. Събудих се в три през ноща гладна ужасно гладна  smile3511 smile3511 само че не се подадох и не ядох. .....

браво браво  Hug Hug Hug ето че волята и при теб е дошла - НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОТКАЗВА ДОКАТО НЕ ПОСТИГНЕ ЦЕЛТА СИ а после пак трябва сериозност за да задържим килцатааааааааааа  Hug Hug Hug Hug
когато разбереш кога е кастинга да стискам палци - да кажеш

# 520
А, Диди при това меню да издържиш-евала.
Започнали сме диетата по едно и също време.
Моето теглене ще е тогава.
Събота и неделя се очертават прегрешения, тъй като щерката има РД, и определено няма да съм най-стриктна. Ще се отдам на удоволствие, но няма да прекалявам,просто няма да съм моно.
Но после ще лунувам 3 дни, т.е. от 6 февр.

Както се и очакваше, за мен най-трудният период е този на МЦ. Дори вечерите не са ми трудни, дори и да съм гладна.
Но през последните години си знам, че МЦ ме срива откъм апетит и глад, слаба воля и прегрешения.
И не мога да го преодолея. Дори сега се настройвах дълго и упорито и не, побеждава ме.
И от сега съм се наканила за следващия аз да победя с устойчивост и непоклатимост от диетата.
А стимули имам и аз-РД на децата, започвам работа през април, искам да съм в предишната си форма, евентуално екскурзия в чужбина се очертава, пролет, лято и море.
Та стимули имам.
Затова писах, че ме устройва бавното сваляне. Просто трябва да съм устойчива и да не се поддавам при МЦ-то.
Дори за волевите ми прегрешения за мен е приемливо като отида на гости да опитам от тук, от там, но не и да се дъня на МЦ, щото при второто просто  няма спиране.
Само човек в моето положение, разбира.

# 521
И аз от днес почвам!Още от сега мъжо размахва някакви кроасани,но аз си пия кафето и не му обръщам внимание smile3533

# 522
И аз от днес почвам!Още от сега мъжо размахва някакви кроасани,но аз си пия кафето и не му обръщам внимание smile3533

welcome welcome Моят постоянно мъкне шоколад като се наяде и почва да ходи с шоколада и да пита иска ли някой, като го видя ми иде да   #2gunfire #2gunfire но вече не ми прави голямо впечатление.

# 523
  • София
Здравейте дами,
аз незнам дали днес ще лунувам. Бях си приготвила плодове за обяд, ама. Иначе от вчера следобяда нищо не съм хапнала, ама то и да исках нямаше как. Децата и двете болни, тичам по тях да им правя грейки, масажи, чайове и т.н. Като са вкъщи правят беля след беля и аз тичам след тях да оправям. Та право са казали хората, като има проблеми се отслабва. Да, но това не е на добре, децата да са живи и здрави пък все ще отслабна.
Незнам дали ще издържа само на чай днес, но може пък да пробвам, а плодовете ще оставя за утре.

# 524
Здравейте дами,
аз незнам дали днес ще лунувам. Бях си приготвила плодове за обяд, ама. Иначе от вчера следобяда нищо не съм хапнала, ама то и да исках нямаше как. Децата и двете болни, тичам по тях да им правя грейки, масажи, чайове и т.н. Като са вкъщи правят беля след беля и аз тичам след тях да оправям. Та право са казали хората, като има проблеми се отслабва. Да, но това не е на добре, децата да са живи и здрави пък все ще отслабна.
Незнам дали ще издържа само на чай днес, но може пък да пробвам, а плодовете ще оставя за утре.

Софи, мила направи си фрешове от плодовете които така или иначи са ти под ръка. Ако ли пък прецениш, че няма да можеш да изкараш днес - хапни какво толкова  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт