LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 372
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 795
Момичета, извинете, че не обсъждам продукти, а ще питам нещо. Направих поръчка, разделиха я на 2. И 2-та пакета са изпратени, единия е пристигнал на адрес. Парите обаче първоначално бяха блокирани като за една обща поръчка, а сега са изтеглени само за едната, а другите са освободени. Трябва ли да направя нещо, че да си изтеглят парите, или когато решат ще ги блокират и изтеглят. Притеснявам се, да не би да са отказали втората поръчка, макар статуса и да е на 6 стъпка, и в проследяването да е пред доставяне. Благодаря предварително.

# 796
Имам въпрос относно плащането. Мога ли да платя с VISA или Maestro? Кой вид там трябва да избера, не ги намирам?

Carte Bancaire трябва да избереш (втория таб). С Виза-та би трябвало да можеш да платиш (май зависеше от банката издател, но не пречи да пробваш).
С Маестро не знам да може да се плаща онлайн (като изключим вариантите през е-пей и т.н.).   Peace

Трябва ли да направя нещо, че да си изтеглят парите, или когато решат ще ги блокират и изтеглят.
Нищо не правиш, сами ще си ги изтеглят.

# 797
  • София
Получихме мъжките маратонки адидас №44, ами малки са ни.....  Crossing Arms
Молбата ми е ако някой има номер по-големи ( 45, или 45 1/3 )и иска размяна... моля да пише на лични.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 13:46 от vanina_nina

# 798
mama mravka благодаря за отговора. Всичко е ОК, направих поръчката!

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 12:44 от Blue@ Berry

# 799
  • Сандански
Получихме мъжките маратонки адидас №44, ами малки са ни.....  Crossing Arms
Молбата ми е ако някой има номер по-големи ( 45, или 45 1/3 )и иска размяна... мола да пише на лични.

Би ли дала размера на стелката Peace

# 800
  • София
Моля, някой да сподели опит. Преди време бях чела за доста случаи на неправомерно блокирани суми, но не знам как е положението тази година… Та казусът е следният:
На 11.01 имам направени две поръчки – за 69 и 89 Евро. На 16.01 са ми изтеглени сумите, за първата поръчка- цялата, а за втората – сумата е разделена на 3 (заради две якенца, които както се оказа, са фактурирани отделно). И в двата случая сумите са абсолютно коректни и като стойности, и като период, в който са били направени поръчките. Следват две нови мои поръчки – за 30 и 5 Евро, за които парите вече са изтеглени. Днес си правих извлечения, онлайн и на банкомат, смятах и сама транзакция по транзакция какво съм харчила целия месец, но ми липсват има-няма 150лв… Говорих с банката, казаха, че на 11.01 имам блокирани 74Е. Това добре, но аз не само на тази дата, но и на друга, не съм поръчвала нищо за тези пари, поръчаното от мен е на друга стойност и както вече описах – платено! Каква е конспирацията?, че докато чакам 40 дни да ми (ако) отблокират сумата ще псувам ЛР на воля! Някой ако им е писал писмо, за изясняване на ситуацията, дали може да ми го изпрати, че точно с френския съм колкото да си избера цвят, размер и вид дреха   Мерси предварително!

# 801
mese4inka, когато веднъж ти блокират сума, а след това я изтеглят на части банката не знае, че това е същата сума като блокираната. Те не следват логиката щом А = Б + В + Г, отблокираме А, при изтеглени Б, В и Г. Затова не са ти разблокирали парите от втората поръчка на 16.01. На мен ми се случи така по време на летните разпродажби, когато ми блокирахе 25 Е за две играчки и след това пуснаха кашоните поотделно и изтеглиха 12Е + 13Е. 25-те, които първоначално ми бяха блокирани си стояха така 45 дни преди да мога да ги похарча  ooooh! Странното при теб е, че не ти липсват 89, а 74Е  newsm78 Поискай си извлечение от картата, разгледай го подробно и тогава говори пак с банката и пиши на ЛР. Успех!  Hug

# 802
  • София
а аз имам въпрос за НК - доста детски дрешки има на KIHAWO, до сега не съм купувала такива, някой дали има опит с качеството и размерите?

# 803
Моля, някой да сподели опит. Преди време бях чела за доста случаи на неправомерно блокирани суми, но не знам как е положението тази година… Та казусът е следният:
На 11.01 имам направени две поръчки – за 69 и 89 Евро. На 16.01 са ми изтеглени сумите, за първата поръчка- цялата, а за втората – сумата е разделена на 3 (заради две якенца, които както се оказа, са фактурирани отделно). И в двата случая сумите са абсолютно коректни и като стойности, и като период, в който са били направени поръчките. Следват две нови мои поръчки – за 30 и 5 Евро, за които парите вече са изтеглени. Днес си правих извлечения, онлайн и на банкомат, смятах и сама транзакция по транзакция какво съм харчила целия месец, но ми липсват има-няма 150лв… Говорих с банката, казаха, че на 11.01 имам блокирани 74Е. Това добре, но аз не само на тази дата, но и на друга, не съм поръчвала нищо за тези пари, поръчаното от мен е на друга стойност и както вече описах – платено! Каква е конспирацията?, че докато чакам 40 дни да ми (ако) отблокират сумата ще псувам ЛР на воля! Някой ако им е писал писмо, за изясняване на ситуацията, дали може да ми го изпрати, че точно с френския съм колкото да си избера цвят, размер и вид дреха   Мерси предварително!
За другото нямам представа, но много пъти сме коментирали в темите, че поръчки под 10 евро не трябва да се правят.

# 804
  • София
Получихме мъжките маратонки адидас №44, ами малки са ни.....  Crossing Arms
Молбата ми е ако някой има номер по-големи ( 45, или 45 1/3 )и иска размяна... мола да пише на лични.

Би ли дала размера на стелката Peace

доколкото мога да измеря с ролетка 27см

# 805
  • Гражданин на света
Момичета моля за помощ ако някой е взимал бебешки дрешки да сподели как са като качество и да даде идеи. Моите вече са големи и отдавна не ми се е налагало да купувам бебешко, но наскоро кумувахме на сватба а до месец и ще имаме и бебе така че ще ми трябват. Дайте идеи -  Praynig
  bouquet

# 806
За другото нямам представа, но много пъти сме коментирали в темите, че поръчки под 10 евро не трябва да се правят.
Ако ппатиш с ПП ЛР нямат никакъв проблем да си изтеглят паричките и няма как да се стигне до ДН Peace Ограничението за 10 Е е само ако плащаш директно с карта. Технически е възможно да се пусне и да се плати поръчка под 10Е, но не е препоръчително.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 22:48 от MammaMmia

# 807
Момичета моля за помощ ако някой е взимал бебешки дрешки да сподели как са като качество и да даде идеи. Моите вече са големи и отдавна не ми се е налагало да купувам бебешко, но наскоро кумувахме на сватба а до месец и ще имаме и бебе така че ще ми трябват. Дайте идеи -  Praynig
  bouquet
Кутията ти е пълна!

# 808
Ако ппатиш с ПП ЛР нямат никакъв проблем да си изтеглят паричките и няма как да се стигне до ДН Peace Аз съм пускала поръчки под 10Е и съм ги плащала с ПП без проблем. Ограничението за 10 Е е само ако плащаш директно с карта.
При поръчка под 10 евро вероятно за тях не е оправдана/изгодна безплатната доставка.
mese4inka, как плати - с карта или с Пейпал? Ако е с карта, провери възможно ли е разликата в сумите за 11.01 да е заради начислена доставка, въпреки ползването на код за БД. На този ден имаше много двойно блокирани суми  Confused

# 809
Днес нещо светли във кошниците ?

Общи условия

Активация на акаунт