LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 624
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 825
За другото нямам представа, но много пъти сме коментирали в темите, че поръчки под 10 евро не трябва да се правят.
И защо?! Когато се плаща с Пейпал, можеш да си направиш поръчка и за 1 евро. Не заблуждавайте момичетата, правилата се промениха.
Обаче сте бетер даскалици, извинете!
Може и да може и за 30 цента да се пусне поръчка, с безплатна доставка и подарък. Но честно ли е съвсем съзнателно да пускаме такива поръчки, като знаем, че "набутваме" сайта най-малкото с доставката. Да, заслужават си го. Да, те си го търсят, като са го направили възможно. Но това не го прави редно  Wink Още повече ако подобни случаи станат правило.

# 826
Момичета от 18.01. ми излезе Colissmo № и до днес все още не си намирам пратката в Colissmoto newsm78
Имам втори ред, даже и парите са ми Completed в Пей Пал, но поръчката в Colissmoto  я няма. Вижте какво имам в предвид:
Colis nº 20120185271889 remis en expédition le 21/01/2012 Livraison prévue en SO COLISSIMO Nº 6Q00489442827 à partir du 20/01/2012 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)
на мен днес ми излязох 2 поръчки от 17.01. Провери пак утре  Peace
А статуса на поръчката какъв ти е ....Еxpedie или Distribution Praynig
Проверявам, но дано се появи, че този номер SO COLISSIMO Nº 6Q00489442827 го имам от 18.01. newsm78
Поръчката ми е на 6 стъпка от 2-3 дни    Distribution  pris en charge par la Poste le 21/01/2012, обаче днес се появи с дата 23.01 в Колисимото  Peace

# 827
Моля, някой да сподели опит. Преди време бях чела за доста случаи на неправомерно блокирани суми, но не знам как е положението тази година… Та казусът е следният:
На 11.01 имам направени две поръчки – за 69 и 89 Евро. На 16.01 са ми изтеглени сумите, за първата поръчка- цялата, а за втората – сумата е разделена на 3 (заради две якенца, които както се оказа, са фактурирани отделно). И в двата случая сумите са абсолютно коректни и като стойности, и като период, в който са били направени поръчките. Следват две нови мои поръчки – за 30 и 5 Евро, за които парите вече са изтеглени. Днес си правих извлечения, онлайн и на банкомат, смятах и сама транзакция по транзакция какво съм харчила целия месец, но ми липсват има-няма 150лв… Говорих с банката, казаха, че на 11.01 имам блокирани 74Е. Това добре, но аз не само на тази дата, но и на друга, не съм поръчвала нищо за тези пари, поръчаното от мен е на друга стойност и както вече описах – платено! Каква е конспирацията?, че докато чакам 40 дни да ми (ако) отблокират сумата ще псувам ЛР на воля! Някой ако им е писал писмо, за изясняване на ситуацията, дали може да ми го изпрати, че точно с френския съм колкото да си избера цвят, размер и вид дреха   Мерси предварително!

Блокират ти парите за поръчките, а после теглят от свободните пари и първите си остават блокирани за срок, приет от твоята банка. Няма проблем, ще ги освободят. Обаче междувременно можеш да си ги псуваш на воля. Плащай с Пейпал, иначе и други неуредици възникват. И да, можеш да правиш поръчки под 10 евро- след като ги пускаш на френски адрес и плащаш с Пейпал. Преди година, когато се поръчваше до бг адрес, това правило важеше, но сега вече не. Всичко ще е точно, не се тревожи!

# 828
Moмичета,този анцунг отговаря ли си номера?
http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee-sport.aspx?productid= … n&prodcolor=1

# 829
За другото нямам представа, но много пъти сме коментирали в темите, че поръчки под 10 евро не трябва да се правят.
И защо?! Когато се плаща с Пейпал, можеш да си направиш поръчка и за 1 евро. Не заблуждавайте момичетата, правилата се промениха.
Обаче сте бетер даскалици, извинете!
Може и да може и за 30 цента да се пусне поръчка, с безплатна доставка и подарък. Но честно ли е съвсем съзнателно да пускаме такива поръчки, като знаем, че "набутваме" сайта най-малкото с доставката. Да, заслужават си го. Да, те си го търсят, като са го направили възможно. Но това не го прави редно  Wink Още повече ако подобни случаи станат правило.
Кой каза, че не е редно? След като правилата на сайта го допускат, значи е редно. Впрочем, артикул от 30 цента няма как да поръчаш с безплатна доставка и подарък, няма такъв код. Изобщо, кодовете са хитро и стратегически измислени така, че да не вкарват редутци в преразход, достатъчно е да ги поразгледаш и поизпробваш.

# 830
айви, правилата не са се променили - доставката е безплатна за сума над 10 евро. Това, че ние злоупотребяваме, намирайки "вратички", не означава, че е редно. Знаеш, че не е надобре да настройваш хората за нищожни поръчки, защото много лесно могат да ни резнат тотално, та дори и превозвачите няма да ни помогнат. В момента точно нямам време за спор. Но я ми кажи къде му е сметката на сайта, като се пусне поръчка за 1,60 евро (възможно е!) с код за БД и сака на Пепе джинс? Масови такива поръчки от БГ явно се правят. И докога мисляш, че те ще се правят на разсеяни?

# 831
айви, правилата не са се променили - доставката е безплатна за сума над 10 евро. Това, че ние злоупотребяваме, намирайки "вратички", не означава, че е редно. Знаеш, че не е надобре да настройваш хората за нищожни поръчки, защото много лесно могат да ни резнат тотално, та дори и превозвачите няма да ни помогнат. В момента точно нямам време за спор. Но я ми кажи къде му е сметката на сайта, като се пусне поръчка за 1,60 евро (възможно е!) с код за БД и сака на Пепе джинс? Масови такива поръчки от БГ явно се правят. И докога мисляш, че те ще се правят на разсеяни?
Пробвай кода за сака Пепе и виж дали ще ти даде БД, ако нямаш продукт от зеления сектор над 10 Е. Сметката им е точна, нека не стряскаме хората.

# 832
  • София
айви,моите уважения към теб ,но от възможно и редно има разлика. Peace

Това имам налично в коша.Линк няма.

Jogging molleton enfant fille
OKAOU
Ref :5199964
Vendu et expédié par : La Redoute
En stock

Doudoune matelassée microfibre
LA REDOUTE CREATION
Ref :2990113
En stock

Pyjama (vendu par lot de 2)
LA REDOUTE CREATION
Ref :9155902
En stock

Sweat polaire zippé enfant gar...
LA REDOUTE CREATION
Ref :8056170
En stock

Boléro court
LA REDOUTE CREATION
Ref :5982243
En stock

Sac clouté en croûte de cuir
LA REDOUTE CREATION
Ref :7865309
En stock

Gilet manches aux coudes
LA REDOUTE CREATION
Ref :7898274
En stock

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 15:56 от tedichka07

# 833
  • София
Айви, не си права Peace Да, права си дотам, че от сайта са си направили сметката и повечето кодове са стратегически, цените също.
Иначе, в коша имам 2 неща за 6 евро....БД имам. Не ме питайте с кой код, няма да го споделя нарочно, да се избегнат злоупотреби. Защото продължавам да смятам, че поръчка за 2.50Е с подарък и БД е злоупотреба. Веднъж, дваж-да, на да пуснеш от всички акаутни по една такава не е редно за мен. Дръвцето може да го хапнем ей така....ЛР ги бива по рестрикциите и глупавите извинения после. Засегнатите ще бъдем стотина, двеста/редовните потребители на сайта/, другите ще кажат жалко и ще продължат из другите сайтове Wink

# 834
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-asymetrique-imprimee-ou-un … 1&secintref=0

Някой има ли го това? Да даде отзиви... Харесва ми и му се чудя деколтето как е, че много са им големи деколтетата на тез французи.... не че няма какво да показвам, ама все пак..... Simple Smile

# 835
  • Бургас
минаха ли кръглите цени?

# 836
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-zippe-capuche.aspx?productid … color=1&qsf=1
момичета Simple Smile а на тази горница нали4ния номер много ли е голям -3хл,да не е някаква друга номерация,4е от с направо на хл се минава,или просто няма налични-м,л
Благодаря!

# 837
Няма налични други.

# 838
  • Бургас
Ясно,благодаря! Peace

# 839
каква е номерацията на Бенетон и какво означава размер ХХS=

Общи условия

Активация на акаунт