The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 186
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не съм ви чела предположенията за четвъртия ковчег - аз мисля, че е някоя любов на Клаус, другите ги махам по метода на изключването.
Бони пак ме издразни, какво и пука за ония, та да казва къде са ковчезите. Да се маха вече, че не я дишам.
Докторката ми е супер неприятна, ама това е заради актрисата повече - и нея не я трая.
Еленчето все повече ме разочарова, с тоя поглед на напикана крава. До гуша ми идва от любовния им триъгълник и драмите им. Май единствено вече ми остана симпатичен Деймън и донякъде Аларик

# 121
  • на кого му пука
не се разплака,както би направил стария Стефан примерно  Peace

А толкова ми липсват сълзите му понякога  Cry Cry Cry

Стефан постъпи като мъж на място.Каза и че е по-добра и от двамата ,и отиде да цапне едно кроше на брат си.Две щяха да са проява на безсилна ярост.

# 122
Запис   bouquet и за най-нелогичен герой-кметицата.

# 123
# 124
колко сте изписали за новата серия, едва насмогнах да изчета, че и аз да изкоментирам (не че сега няма да имаме 2 седмици време за размисъл, ама все пак Mr. Green )

Йеее, Илайджа се върна и то как само, хахахах Много як момент беше, чак не очаквах, че свърши серията така изведнъж Simple Smile

За майката на Бони - странна птица, нещо не ми стана съвсем ясна историята й и на мен ... Според мен занапред в сериите тепърва ще разкриват още образа й и мотивите й, както чак сега разбрахме защо и как се е озовал Майкъл, окован в гробницата (не го бяха споменавали в по-ранна серия май :newsm78:

И Мередит продължава да ми е все така съмнителна и на мен ... Как искаше да вземе пръстена на Рик ... И освен това онова убийство на бившия й си остана да си виси така във въздуха, нищо не споменаха ... Надали само това е тайната й - че ползва нелегално вампирска кръв с цел лечение Mr. Green

Друго друго ... то вие за всичко сте писали май вече ... Изписах и аз един роман Simple Smile

# 125
Докторицата крои нещо... или е в екип с Клаус или има нещо друго. Иска да узнае нещо, затова се сближава с Аларик.  Thinking

# 126
Хайде и аз с открит коментар за серията.

Завръщането на Илайджа - най-страхотния момент за цялата серия - елегантно, със стил, и убийствено.

Бих направила класация на топ физиономии в серията:
1. Клаус, когато Илайджа се съживи
2. Тайлър, когато бащата на Кер му каза че това не е последното превръщане
3. Елена, когато Стефан не реагира когато му каза за целувката

Сори, ама Стеф даже не направи физиономия при великата новина. А при нея най-същественото за мен беше - Елена каза, че не съжалява за целувката, а за това, че не е казала на Стефан за нея. С риск всички Стелена фенки да ми наскачат, аз го приех все едно тя казва "не съжалявам за това, което направих, но съжалявам  за това че може би се срамувах от това и затова го криех". Т.е. тя реши, че може би не е чак толкова немислимо тази целувка да й е харесала и няма нужда да се обвинява за това.
А удара на Стефан - ок бесен беше, но той какво очакваше - Ленчето цял живот да седи и жалее по него? Нали той я остави, за да започне нов живот тя. Е , вярно че не е очаквал тя да започне нов живот като се натиска с брат му, ама ккаво очаква от жена със слабост към свръхестествени мъже  Laughing. Пък и каквото и да е - Елена е двойничка на Катрин и вероятно има нещо паралелно и в съдбите им - да са обичани и да обичат и двамата братя .

Майката на Бони - единственият по-нелогичен образ от бони можеше да е само майка й. Таква малоумна история не бях очаквала. Дано зад тази скалъпеност има нещо повече, че 2 патки Бенет ще ми дойдат в повече.

# 127
В 13ти епизод ще видим Илайджа с нова прическа  Mr. Green

# 128
slayer, много добре казано Simple Smile

хахах, че той Илайджа - кога му извадиха камата, кога и прическата смени Mr. Green

# 129
  • София
Приятна серия беше. Стана ми тъжно за Стефан , когато Елена му каза за целувката. Още я обича, каквото и да говори.  Само не ми стана ясно, защо  Е  каза , че тя е целунала Деймън,  като тя стоя като дърво, без да вземе никакво участие докато той я целуваше. И понеже подхванах този въпрос- мога да кажа, че целувката в последния епизод на 1- ви сезон м/у Деймън и Катрин ме развълнува повече от другата. Беше и по- страстна. Може би, защото много разтегнаха момента м/у Д и Е, - почти 40 серии чакахме да се случи- та не ме развълнува много , даже и нежна не бих я нарекла, но това е мое то мнение.
 Мат не го видях никъде тази серия, Джер също ми липсваше, не трябваше да заминава:).
Тайлър ми хареса- готов е на всичко, за да задържи Карълайн, въпреки обстоятелствата.
Сцената м/у Бони и мама ми дойде странна- аз ако имам някъде зарязано дете сигурно всеки път като ми звънне звънеца ще очаквам да е то, а тя  тооолкова много се учуди.   
Илайджа го харесвах много и се радвам да го видя пак.
Докторката с нейните глупави обяснения-  странно. Тя какво- обикаля само градовете с вампири, за да им точи кръвта и да  си лекува пациентите:) 

Има някаква химия м/у Елена и Деймън на екрана, но мисля, че  между нея и Стефан има повече:)

# 130
Ох, забравих да "пооплюя" докторката - това с вампиркста кръв беше много прозрачно, пък и тя е Фел (семейство на основатели- т.е. по презумпция мразят вампири и висчко свързано с тях). И всъщност, аз май съм изпуснала - тя кога разбра че Деймън е вампир - тая тяхна тайна, май само милата Джена не я разбра. Пък и това с пръстена на Рик беше много прозрачно - сигурно като му го отмъкне, ще каже че го е направила с научна цел. Има нещо мътно около нея - жалко, Рик заслужава нещо хубаво.

# 131
Докторката не е ли жената на Стефан( в реалния живот) Thinking
Серията ми хареса,стана ми мъчно за Стефан,но пък много искам нещата между Елена и Деймън да потръгнат.
Хареса ми и завръщането на Илайджа Wink

# 132
  • София
Да, жена му е.

Изобщо много набързо ни развиха отношенията  док- Рик.
Толкова претупано и набързо скалъпено. , че чак ме подразни.
Изабел не можа да я прежали почти три години, колебаеше се дали харесва достатъчно Джена, или  още страда по жена си - а сега- айде цоп в длибокото  за две серии.
не обичам така. Както с Деймън и Елена преразтеглиха момента така тук пък много пришпорват нещата.
 Кой знае и тази Фел  каква откачалка ще излезе. Не му върви на Рик с жените  и това е.

# 133
Наааай-хубавият момент определено беше с Илайджа. Появи се със стил Laughing
Майката на Бони се нарежда барабар с кметицата сред най-малоумно добавените герои в сериала. Не, че щерката ми е любимка и така и не разбрах с Джереми какво ги свърза (понеже той е супер готин, а тя е от тези, за които казвам "става"), но майката е дори по-заблудена от нея.
Епизодът от началото до края беше като съшит с бели конци, та дано почивката дето ще си вземат им помогне малко да се освежат и да не правят такива епизоди, за отбиване на номера.
Докторицата си е пълно психо, както каза Деймън. Не харесвам и актрисата, устата й ме плаши буквално. И в МСЛ не ми е любимка, та добре, че я разкараха временно Laughing Краде кръв, краде пръстени, абе с една дума гарга е женицата.
Клаус колкото ме дразнеше в началото, толкова му се радвам сега. Двамата с Деймън имат такова иронично и черно чувство за хумор, че смееш ли да не ги харесаш.

# 134
Аз малко офф-топик - тази вечер ще дават един от най-любимите ми вампирски филми - стар, но платинен, истинска класика "Интервю с вампир" - с доста по-младите Брад Пит, Анотнио Бандерас и Том Круз .
Това е първият вамприски филм, който съм гледала и оттам е манията ми по този вид.

Няма нищо общо с TVD или другите сериали, но е толкова разкошно-декадентско-вампирско, че ..... Горещо препоръчвам, за който не го е гледал

Сори за спама - не се въздържах - аз вече наливам виното и приготвям пуканките

Общи условия

Активация на акаунт