The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 199
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Изгледан. Мишето ми каза, че ще има Мат и бях спокойна. Мноооого добричък.

Клаус и сие. Брях, много древни бе. Съветът ще е доста зает. Това с майката - мислих, че ще му удари шамар. Той изглеждаше толкова виновен и страхлив, а тя една такава мълчалива.

# 451
  • Cambridge, UK
диди88, благодаря и извинявай, ако нещо

ето израз на добра воля и от мен Simple Smile старо, но златно
http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0

# 452
# 453
благодаря и извинявай, ако нещо

ето израз на добра воля и от мен Simple Smile старо, но златно
http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0

Класика   bouquet
Хайде сега да да го делим Кол ... все ще се спазарим някак  Wink

# 454
  • Cambridge, UK
малко стил Джак от Титаник - http://twitpic.com/8fjti8
не го деля, от прекалено много време го харесвам, освен това ще си правя тату посветено на него
преди да ме помислите за луда, аз го харесвам и като човек, поне това което пише в twitter

# 455

Втората снимка ми краси десктопа  Heart Eyes
Оф, мразя да деля, ама то с такъв мъж няма как   bouquet

# 456
  • на кого му пука
Стилът Титаник ми харесва най-много, ама то аз си обичам костюмарите.

# 457
Хайде и аз да да коментирам епизода. За убийствата аз си мисля, че ще е някой не показван до сега. Тоя Аларик толкова пъти го убиваха горкичкия ... Мисля че Клаус каза, че Елена е най-добре да е с Мат само, за да си осигурява двонички. Ако остане със Стефан или с Деймън никога няма да има деца. Много смешно ми стана като се появи майката.

# 458
Само да допълня, че и другия брат има туитър https://twitter.com/#!/Caspar_Zafer даже имаме 2 поздрава от него Simple Smile

# 459
  • София,Център
Не мога да си избера между Деймън и Клаус - ама май повече клоня към Деймън.Много е готин Иън Зомерхолдър - и Нинчето не е глупава,знае кой вампир да си избере? Wink

Мислите ли че между Клаус и Каролайн ще има любовна история?

# 460
Изгледах го най-накрая.
Да питам първо - някой заплю ли си вече Фин? Ако не - пу съм първа - че Деймънчо като гледам колко сме на клона, я за един ден на 6 месеца се добера до него, я не. Пък и Илайджа и той с много фенки, аз аз съм егоист човек.

Много ми хареса епизода - Деймън - как спокойно заяви, че и той   обича Елена - без помпозни думи, без да се държи собственически , просто го каза  Heart Eyes.

Клаус и Илайджа - правилно ли разбрах, че двамата също са били влюбени в първата Петрова? Как пропуснаха сценаристите да ги накарат и тях да се влюбят в Ленчето  кашата щеше да е пълна  hahaha

Всичко останало - Древните и пак древните. Леле, тези братя трябва да са били доста лоши, та чак  диви - Клаус се втрещи и с всеки нов появяващ се сякаш се панираше все повече.
Мама-оригинал - много трогателно - чак ме накара да си помисля, че нищо не е такова каквото изглежда. Няма току-така тя да прости на синчето. А той за да я убие, значи е имал причина - може би тя може да го убие него - нищо че е хибрид.

За убийствата - не може да е вампир или хибрид - нямат покана (освен Катрин, Стефан, Деймън, Кар, Тай - а те не са, убедена съм) , а Рик беше наръган вътре в къщата. Значи е човек - и наистина убива само хора от съвета на основателите . Аз си мисля, че наистина някой е под въздействие и убива наред, но засега не мога да реша (или не ми се иска някой от георите да бъде) . Така че - основен заподозрян - за мен е докторката, въпреки алибито (или именно заради нег - много удобно).

Ще погледам, ще видим.

П.П. Алис Кълън - направо сърцетуп получих от тези снимки - без дъх ме оставиха - Деймън,мммммм Heart Eyes

# 461
За да не се караме за момчетата, трябва да организираме благотворителен търг, която спечели най-висока цена спечелва TVD момчето за 1 седмица без другите да претендират за него.
The slayer, до колкото си спомням никой не е заплюл Фин.
Mokka, струва ми се, че днес Caspar Zafer беше доста активен. Публикувала ли си профила на мама-оригинал?

# 462
Само да допълня, че и другия брат има туитър https://twitter.com/#!/Caspar_Zafer даже имаме 2 поздрава от него Simple Smile

Поправям се, Нейт го обяви за фалшив.

# 463
Мама-оригинал - много трогателно - чак ме накара да си помисля, че нищо не е такова каквото изглежда. Няма току-така тя да прости на синчето. А той за да я убие, значи е имал причина - може би тя може да го убие него - нищо че е хибрид.

Да, тя може да го убием. Нали когато се появи и го пита дали знае защо е тук, той каза: За да ме убиеш.

# 464
mili4ka88  значи съм първа за Фин  - ако някой го иска на търга (супер идея) - аз ще събирам офертите за него , ако може (пък ще наддавам за друг  Mr. Green)

dili4 - вярно , пропуснах го. Аз тръгнах оттам че той я обичаше (в спомените), а я е убил, значи е била някаква заплаха за него.
Е аз все си мисля, че голямото щастливо Original  семейство, нещо няма да е толкова задружно, начело с мама

Общи условия

Активация на акаунт