The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 214
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,имам много тъп въпрос, но ще ви го задам.
Иън е с черна коса и ако не се лъжа със сини очи.Това е много хубава комбинация и се чудех дали не си боядисва косата?  newsm78

Иън е с по-светла коса, виж го в "Изгубени", там мисля, че е с естествения си цвят.

Този танц винаги ми се е струвал леко еротичен, освен забавен Grinning
Хихи имаш право

а великата усмивка  Heart Eyes

# 571
  • КиТ
Йо нали сега ще е бала и ще има танц на Стефан и Елена,не се баркам нали  Crazy Joy Joy Joy

Даже май е заради Клеър

Явно обича русокоски.
За Емили пък пише че вече се натиска с колегата си от "Revenge" Джошуа Боуман.

Ох скоро разбрах тая връзка между тях,обаче наистина Емили има доста папарашки снимки с Джош Whistling Whistling Whistling,а Джойзеф явно е залитнал по Ребека  Crazy Sunglasses

# 572
Плами, ще има танц м/у Деймън и Елена, за Стелена нищо не са казвали, но има пък снимки и с него  newsm78

Големи големи ГОЛЕМИ спойлери за утре http://twifun-bg.com/?p=180335

# 573
 newsm81 видеото е.....  smile3544 smile3544 smile3544

Еми според спойлери,снимки и какво ли още не утре ни чака страхотен епизод.Нямам никакво търпение да дойде ...а и като знам,че ще кисна в КАТ до обяд,ще си умра от вълнение и нетърпение  Laughing

# 574

И в пълната и прелест  Crazy :

Колкото до новия епизод, ако издържа до 3 след полунощ, ще се гледа веднага. Аз си мисля, че Елена ще танцува и с двамата, нали са и кавалери  Laughing ..

# 575
Ей ги отзад, танцуват, току-що излязоха снимките

# 576

И в пълната и прелест  Crazy :

Колкото до новия епизод, ако издържа до 3 след полунощ, ще се гледа веднага. Аз си мисля, че Елена ще танцува и с двамата, нали са и кавалери  Laughing ..

Страхотен!

# 577
Скрит текст:
Ще опознаем Кол малко повече и имаме усещането, че ще обичате да го мразите толкова, колкото и ние.

Как да не го обичаш ?
Нямам търпение !!!!!  Heart Eyes

# 578
Мале нямам търпение за 14 епизод.  newsm45 Миналият свърши много хубаво.И двамата признаха, че обичат Елена.  newsm51

# 579

Тук Иън играе в тази РУСКА песен.Не пее ,но играе в клипа.Когато го видях много се зачудих дали е той, но после в заглавието на песента имаше неговото име.Вече толкова съм я слушала, че ми хареса.  newsm12

# 580
  • Срещу планината:)
Леле Йо днес направи ми разказа играта с това видео  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Аз с целият си акъл го отварям в офиса,ама от де да знам кво ще видя.То горещо та чак пари  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
Това със засенчването зор работа.Всичко е въпрос на вкус.

Току що прочетох че Джоузеф и Емили за скъсали.
http://www.wetpaint.com/revenge/articles/emily-vancamp-blames-di … tar-joseph-morgan

Аз четох, че тя го е зарязала заради Джош Бауман.

# 582
Доста по-рано Джо се появи с Клеър на премиерата на Immortals

# 583
Току що свърших с гледането на епизода. АДСКИЯ Е !

Скрит текст:
Деймън и Клаус, горкичките ! Така е като се занимават с бойни мацки Joy ! Кол - адски противен ми е. Естер - знаех си, че има някакви задни мисли, но дори сега смятам, че това не е всичко, има някаква уловка в този ритуал. Краят - СТРАХОТЕН, много бяха страстни Деймън и Ребека, тази сцена ще си я пусна поне още няколко пъти  baby_neutral!!!

# 584
Скоро и аз ще ви настигна до 3-я сезон,само после се чудя какво ще правя като свикнах да гледам по толкова много серии на ден Mr. Green
Скрит текст:
Този Деймън направо супер hot

Ооо,скоро ще си имаме рожденник Zach Roerig (Мат) - 22 февруари 1985

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 09:11 от малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт