The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 32 926
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Страхотен епизод, любим момент: Стефан удря Деймън  Rolling Eyes

HA-HA! Me too!

Няма ли канадско промо?Sad

# 91
Още не съм изгледала епизода, ама защо другия чак на 2 февруари? Не почиваха ли достатъчно. Аз сега какво - пак ли 2 седмици на повторени на серийки да карам  Banghead

# 92
Още не съм изгледала епизода, ама защо другия чак на 2 февруари? Не почиваха ли достатъчно. Аз сега какво - пак ли 2 седмици на повторени на серийки да карам  Banghead
И аз не съм го гледала още и едвам удържам да не го пусна, но сестра ми учи за изпити и ще трябва да почакам още малко. Наваксват със снимките затова няма да има. Стигнали са до 16-ти епизод.

# 93
Ето го промото за 13 епизод http://www.youtube.com/watch?v=XR69eUgjCi8

# 94

Това е дългото - http://www.youtube.com/watch?v=SljzpJKv9f8 канадските не винаги излизат веднага.

Не разбирам защо всички си мислят, че като пропускат една седмица и си клатят краката. Еми нали трябва да ги снимат тези епизоди, не се правят за 2 дни все пак Simple Smile

# 95
  • срещу двата комина :)))
учудващо и на мен ми хареса епизода, и особено Стефан  Peace

# 96
Ооооо писна ми всеки ден да чакам "утре"  #Cussing out

В сряда чакам да дойде четвъртък,че да пуснат нов епизод.
В четвъртък чакам да дойде петък,че да го гледам аз и за капак в петък чакам да дойде утре да коментирам!  Confused

Както и да е.Епизода ми хареса и единственното,което ще кажа е,че в последно време такива Стелена моменти правят,че почнах да се ядосвам,че Деймън целуна Елена,а така го чаках 2 сезона и половина!  ooooh!

Айде до утре!   bouquet

# 97
Ohhhh Yesss! Само това мога да кажа за епизода.
Не че не харесвам всеки епизод, но този беше доста ... вдъхновяващ на моменти.

сега ще пробвам скрит текст , дано стане

Скрит текст:
Илайджа се върна newsm68 и то как . Елена каза "I kissed Damon" - какво повече да иска човек. А забравих - словесна схватка и близки кадри на Деймън (и Клаус) - ммммм. 

Отивам да си  пусна серията пак

# 98
Още не съм изгледала епизода, ама защо другия чак на 2 февруари? Не почиваха ли достатъчно. Аз сега какво - пак ли 2 седмици на повторени на серийки да карам  Banghead

Айде стига де, на 2ри ли е следващият? Направо е нечестно.

# 99
  • КиТ
Скрит текст:

Mr. Green Мдаа Whistling Whistling Whistling

И защо да има твърде много Стелена Thinking мнеее сега дори са доста по-добри от колкото в началото на самия серилал,прекалено сладникави(който аз предпочитам,но и тези са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

# 100
Много ми хареса реакцията на Стефан. Аз бих реагирала по същия начин. Нищо няма да кажа, а просто ще си тръгна. Hug

# 101
За първи път епизодът въобще не ми хареса. И за първи път на някои моменти не ми хареса Стефан като актьорска игра. Тъп епизод ! освен лицето на Клаус и два три момента друго не помня !

# 102
  • UK
Скрит текст:

Peace Peace Peace

# 103
Стефан трябваше да попрехвърли още керемидите на Деймиън. Какво е това 1 удар? Исках още. Исках хубавата да го намлати.

# 104
  • UK
Стефан трябваше да попрехвърли още керемидите на Деймиън. Какво е това 1 удар? Исках още. Исках хубавата да го намлати.

Аз си мисля, че това е само началото на борбата за сърцето на Елена. Аз харесвам Стефан и искам те да са заедно но си мисля, че е по- добре да е с никой от тях. По-добър екип са.

Общи условия

Активация на акаунт