Отговори
# 165
В спешното на поликлиниката така един лекар ми беше стреснал детето,че  ooooh! от тогава 100-пъти е вдигала над 39,5 и съм се оправяла без охлаждане,разсъбличам я по бельо и гледам да е по-хладно в стаята  Peace
Това с чаршафите наистина е много неприятно. И на мин са ми изкарвали акъла от една частна клиника, в която децата имат абонамент, та звъня аз  в момент, когато Емо е с 39.6 и те"Аууу, много е висока Т-та, веднага увийте детето в чаршаф и ако не спадне до 10-15 минути, тръгвайте насам".И това с тон, сякаш някой умира. Shocked  Ами той като не ми даде да го увия и без чаршафа си спадна. Слагах само студените си ръце на челцето му/той и кърпи не понася мокри/.

# 166
Sirence,Nadya81,matza83 как сте днес  Hug

Лъки, този водопад е уникален! Дали го има по детските магазини newsm78
Аз само в Аmazon ги видях,Лъки да каже дали ги има тук,ако ли не от там ще поръчам,аз съм си харесала тази масичка
Мигео  Hug Искаме у вас! newsm68 Искаме у вас!     bigdance2
Така си викам, де, 'щото си представих колко готино ще бъде ( hahaha по снимките от купона на Йоанка - да се оправя, и тя милата  Hug

bigdance2 Ами супер  newsm68  тогава на 9-ти у нас newsm44 пък то не ни пречи после пак да се съберем в клубче  Peace

# 167
Момичета, бързо оправяне на бебоците и дано няма вече болнички! Hug
Аз днес си писах с една мама от квартала, която е правила преди 1 седмица РД за 1 годинка на нейната госпожица в детски клуб Морско конче и е останала много доволна, но ме посъветва като решим колко ще сме, да звъннем да проверим какъв им е капацитета. По принцип имало аниматор, който забавлявал малките, но и майките се движели с тях Simple Smile Аз това клубче съм го чувала покрай Бебешкото кафе на ЛЛЛ, но не ми се е удавала възможност да ида. Може би Скреч е ходила и може да се включи с впечатления.
Мигео, супер си!  Peace Поздравявам те за ентусиазма, а иначе- Колкото повече, толкова повече! Hug

# 168
  • Пловдив
Стискам палци бързо да се оправят болните бебчета на Анелиса, Маца, Сиренце  Praynig и Йоана  Praynig

Комелина, градината се намира се в района на х-л "Лайпциг". Има и страница в интернет, но нещо не ми се отваря  Rolling Eyes. Мисля, че я бяха наели за партито. Мога да питам, ако искаш  Wink.
Само ако не те затруднява  Hug

# 169
  • София
migeo, какъв си ентусиаст само!
Я, сподели менюто, да пладиатстваме малко идейки Wink

# 170
Е то не е нищо особенно-банан,сок и пюре-меню  Mr. Green за тях толкова  Mr. Green

# 171
  • София
Е то не е нищо особенно-банан,сок и пюре-меню  Mr. Green за тях толкова  Mr. Green

Да, права си, важен е купона. Те и без меню да са, няма да се обидят Wink

# 172
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Мigeo, Живко вече е по-добре! Благодаря, че попита! Утре ще ходим лекарката да го види, а и да си минем консултацията за този месец!

Идеята ви за бебешкото парти на края на март е страхотна! Благородно ви завидях!

За рождения ден смятам в деня / пада се петък / вкъщи да събера приятелки с малки дечица  за един бебешки купон, а на следващия ден с баби,дядовци и лели на заведение - ще съчетаем рожден ден и кръщене.

Р.atanassova, успявам да го сложа в стола за около 15-20 мин. и след това започва едно мрънкане,реване - ужас. Не мога по никакъв начин да го залъжа,иска да е прав, а аз така се притеснявам и незнам какво ще правим като се наложи да тръгнем някъде по-надалече.

Всички болни да оздравяват по-бързо!

# 173
Първо, всички болни бързо да се оправят и без много вируси в бъдеще.

Идеята за общо парти през март много ми допада и на мен, и много ще се радвам да съберем мартенчетата  Heart Eyes все пак ги обсъждаме от времето, в което започваха да им тупкат сърцата в коремите ни  Crazy

Като гледам водните забавления, да споделя и аз за едно басейнче, което много ми намига, и вероятно ще го вземем за Дали, ако не харесам нещо по-интересно да тогава. ЕТО ГО

Писах ви вече във ФБ, но и тук да се отчета  Mr. Green Дали явно ще проходи скоро, защото не мога да я спра по цял ден. Обикаляме, висим на скрина да отваряме и затваряме вратичките, качва се и слиза от шезлонга по 120 пъти, и все такива неща. Ще настане още по-голям купон ми се струва  Crazy

А хубавата вест е, че вече 2 вечери спи почти непробудно и се събужда към 6, за да сучи. Само дето аз будувам по навик и не мога да се отпусна да спя. Явно хомеопатията плюс хвойновите бани действат.

Та това е от нас, за сега   bouquet

# 174
Лъки, този водопад е уникален! Дали го има по детските магазини newsm78
matza83, купувала съм го от немски сайт, където обаче в момента не е наличен. Тук не съм го виждала. Бишкота, купила съм подобно забавление, но още не сме го изпробвали да дам отзиви. Това, което всъщност ми е интересно е дали една и съща вода циркулира  newsm78
Вашите бебета седят ли си в столчетата, когато пътуват? Кирил запъва с пети да се изправя и се сърди, как ще го уча да е кротък, не знам  Crossing Arms
p.atanassova, моите деца стоят, защото са разбрали, че в колата не могат да се возят по друг начин. Ако се налага нещо, спираме, кърмя, храня, пием вода, преобличам, но тръгне ли колата и двамата са си в столчетата. Изключения не правя по никакъв повод. Е, Ади се е возила няколко пъти както е заспала докато сме били на разходка в кенгуруто, но не е разбрала  Wink
За висока температура не ми се е налагало досега да ползвам нищо, но съм заредила Нурофен Панадол да ги редувам, имам и Хексалгин, ако се наложи, както и свещички Нурофен. Дано си ми стоят така неупотребени. Да оздравяват всички болни бебоци  Hug

# 175
Благодаря, момичета за отговорите ви  Hug
Вчера се разходихме с колата до свекито и той си седя в столчето  Simple Smile взех играчки да го забавлявам и стана работата.

# 176
Ева стои в автостолчето, само ако спи. Crossing ArmsВ другото време пищи. И понеже аз съм отпред, а децата отзад-не питайте как се издържа. Да кажа , че тя е супер грамогласна. Брат и полудява като я чуе, чуди се как да се измъкне от колата. Crazy Но наистина голям рев настава. Всеки път се питам дали писъците не съвпадат с някакъв дискомфорт, разболяване и т.н., но се успокоява, щом слезнем от колата.
И да се оплача, че Тв-то вкъщи вече не мога да пускам. Щом види екрана, че свети, моментално се залепя на сантиметър от него. Докато не го спра-не се маха.

# 177
  • София
Привет, момичета!

Как са болничките?

Имам въпрос за жълтъка. Тъй като Виктор не яде зеленчуци, а се зачудих дали да не го пробвам с жълтък, но единственият начин, за който се сещам, е да му го смеся със сирене. Но като се разрових в интернет, видях на едно място, че не се препоръчва комбинирането на жълтък и сирене преди 1 година. Знаете ли нещо по въпроса?

Ena, не можеш ли да сложиш нещо пред телевизора. Аз точно пред него слагам холовата маса, за да му разчистя да се вихри. Въпреки че и оттам ми се струва близо и го спирам, като започне много да зяпа.

# 178
  • Варна
Здравейте в това прекрасно зимно време-само за игри у дома  newsm44

Аслан много харесва столчето си за кола, в началото му беше странно, но сега вече свикна и си зяпа през прозореца през повечето време. Слава богу засега няма проблеми, но не знам ако пътуваме дълго как ще е, едва ли ще му е комфортно...

Днес моето ангелче става на 10 месеца. Да почерпя с моя любима торта (Гараш)

Ena, разбирам те, защото и при нас е така. За жалост няма как да сложа нещо пред него, защото така му вземам от иначе малкото пространство за игра, така че просто го спирам (ТВ-то, не Аслан Laughing). А ако наистина много искам да гледам нещо, тогава сядам на земята далеч от ТВ-то и го вземам при мен, като се опитвам да играя с него така, че да му е достатъчно интересно, за да не се заглежда. Но си е трудно, звуците винаги привличат, особено от рекламите...

# 179
Мами  Hug
На болничките 2х Hug
Пак ви изтървах  ooooh! Но вече съм почти готова с подаръка за моето мартенче късметче  Heart Eyes
Да ви се похваля, че наши много близки приятели най-накрая се пребориха със системата и успяха да си осиновят детенце  Mr. Green Аз съм на върха на щастието, а пък за тях не знам.

Кати много се радвам, че най-накрая си получила картичката. Вече се бях отказала и ми беше много гадно. Тази маса, която си показала  е Sunglasses Веднага се разтърсих  Wink Ние си нямаме двор  Sad и за това си харесах ей такава:
http://www.ebay.co.uk/itm/Step-2-shady-oasis-sand-water-play-tab … sh=item56456723ac има си чадърче и за терасата ми се струва много добър вариант.
Ето предложения:
1. http://www.amazon.co.uk/Bob-Builder-Sand-Water-Table/dp/B0018A5T … 67655&sr=8-12
2. http://www.ebay.co.uk/itm/Fantastic-Multi-Activity-Sand-Water-Ta … sh=item2c5ece507a
3. http://www.ebay.co.uk/itm/BNIB-MULTI-FUNCTION-ACTIVITY-TABLE-SAN … sh=item256a27f202
4. http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-Anchors-Pirate-Water/dp/B00 … 568596&sr=1-1 тази е  Heart Eyes
5. http://www.amazon.co.uk/Step2-Sand-Water-Transportation-Station/ … 68596&sr=1-12

Аз направо се навих за такава Simple Smile Още веднъж katilias страхотна идея !!!
Баба й и дядо й вече има какво да й подарят  Mr. Green

за жълтъка давам от два месеца. Сирене не. Него след два Simple Smile

за к. мляко вече доста мами дават и доста са на път. За това питам: някой ползва ли ето такава джаджа:http://www.laredoute.fr/vente-yaourtiere-automatique%28djc241%29 … lor=1&single= Отзиви ?

за столчето за кола
като бяхме със по-малкото, което гледаше назад и нервничеше, ако е будна. Макар и рядко да се задържа будна в колата. Сега с новото е доста по-спокойна. В колата си има и няколко играчки, които си седят там и всичко е на ред. Дори и да не е не бих я изкарала само защото е решила , че не й харесва.
Днес в Пикадили пред нас на касата една жена се караше на мъжа си, че не е сложил зимните гуми  #2gunfire #Cussing out За мамите не от София да кажа, че си е страшна зима тук.

за годинката много ми се иска са съчетая с кръщенето, но не знам дали ще стане. Жената на кръстника е бременна с мартенче, а пък много държим точно на него... Още един въпрос: може ли кръщенето да е в петък ? Р. ден ни е на 9-ти - петък. Знам че църковен брак не може да е в събота, защото е ден на мъртвите, но за друго хич не съм на ясно  Embarassed
Иначе и мен ми е едно такова вълнуващо и от сега съм в приповдигнато настроение Simple Smile За моя си р.ден не съм се вълнувала така от години  hahaha
Ух, пак прекалих
Хайде afwitch

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 14:03 от Magica_de_Spell

Общи условия

Активация на акаунт