Отговори
# 255
  • София
Благодаря на всички, които се включиха за маслото  bouquet

Ivelina, честито!

anelisa, migeo, sirence Hug

# 256
Marinels, права си  - нямам право да се оплаквам - днес вече се събудих друго сиренце Wink
А бе тая сладуранка Анастасия на тебе ми прилича, да знаеш! Ама като се сетя за татакото от снимките - и на него има!Абе ваше си е детенцето, личи му отвсякъде  Joy
Да оздравяват скоро близките ви дечица!
Мур, това е новина за мен за 30-тте процента намаление в ДМ - но да не е само във вашия, или пък е във всички ДМ-и  newsm78 Ще отида на разузнаване, благодаря за информацията.

# 257
sirence, послуай рожден ден е отстъпката - 3 години DM. Дано добре да съм чула, че в ТВ реклама го засякох.

# 258
Добро утро, момичета!
Надявам се да няма вече болнички, но все пак да почерпя с едно топло чайче рано сутрин

Честити обувчици на Вики на Редрени! В тази връзка, Лилироуз, доволна ли си от новите обувчици на Марти? Аз не се стърпях и за гъзарията му взех едни зимни с грайфер. Не стават за прохождане определено. Най-много една фотосесия да направим с тях и да се поразходи по моловете!
Като казах молове- и аз все си мисля, че там вентилацията не е  добра и се разнасят вируси. А и почивните дни с големия наплив на "отвързани" ученици направо ми е неприятно да се мотам там...
Мигео, мисля че е вирусче вашето! Грипът почва с висока Т, а си писала, че при Бобчо нещата са почнали с хрема! Дано не вдига Т и да му се рзмине! Praynig
Ивелина,  честито, мила!  Tada  Няма значение какъв празник ще е, важното е в душата ти да е празнично! Ние с мъжа ми не си падаме много по показността и сватбата ми с всичките ритуали ми се стори един малък кошмар, докато не стигнахме в ресторанта, където се поотпуснахме и с най-близките ни си направихме купона!
Още щях да пиша, но свеки пристигна и трябва да и отдам полагащото се внимание Simple Smile)

# 259
  • София
Привет, момичета!

Голямо внимание ни отредихте на обувчиците. Много сте мили. Ето и една снимчица.

Хайде, lilyrose, похвали се и ти, издадоха те вече Wink

За яйцата, всички писахте, че давате домашни, но аз няма откъде да вземам домашни и започнах да се замислям дали да давам newsm78

За ДМ е така. И аз го чух по ТВ-то, ама се отнесох, добре, че Mur се сети да пише Wink

# 260
  • Карлово
Майчета кога смятате да спрете да давате преварена вода на децата си?

# 261
  • София
Майчета кога смятате да спрете да давате преварена вода на децата си?

Ние имаме елктрическа кана с филтър брота, така че не ми представлява някаква трудност и не съм се замисляла изобщо да спирам. Като спра да я преварявам, пак ще е филтрирана.

# 262
Mur, супер сиииии! Така е! Само днес 30%намаление на всичко в ДМ за сметка над 30 лв! Заради 3 год. ДМ в БГ!!!   Памперсите излизат към 19 лв (70 броя четворка)!!! ма Персил бял течен за 5 лв с отстъпката!

# 263
Маринелс, сладка е много Анастасия! Ето нещо, което мисля, че ще ти допадне. Може пък да си го пробвала:http://www.smilebox.com/
Аз също преварявам с електрическа кана с филтър. По някога му давам изворна като сме навън.

# 264
Вода давам изворна откакто стана на 8 месеца и опитах преварената-няма такава гадост. Sick
Ивелина, честито!Да си направите страхотен празник, запомнящ се за цял живот!  bouquet
Такаа, прощъпулникът мина и се отчитам. Ева ще става дизайнер, моделиер, стилист или нещо такова, защото си избра една малка макаричка конец. Simple SmileДобре се държа детето Simple Smile, само дето и тя е хремава, та на някои снимки даже си личи. Sad Почерпихме най-близките роднини, тичахме в хола с по едно парче питка в ръка Laughing и така.
Хайде да ставам, че колко чистене ме чакааа...

# 265
redreny2000, аз като няма домашни яйца му купувам едни от свободни кокошки Laughing.
Много са сладки обувчиците.

Вода давам "Бебе" или изворна Девин, понякога Торн спринг.

Ивелина, честито  bouquet

Ena, да ти е жива и здрава бъдещата дизайнерка, моделиерка, каквото си избере детето Hug

marinels, много сладък хищник си имаш Hug

# 266
sirenceHug за теб и Марио! Ние пак запасихме памперси на Babylove, но нямало кутия, та ММ взел 2 пакета. И пюрета от круша, че моето диваче пак забрави да акаааа ooooh!

Вода предлагам изворна на Девин сигурно от третия месец без преваряване. Но той тогава изобщо не пиеше, чак преди около 2 месеца започна да пие водичка.

Еna, към хубави професии се насочила Ева Grinning

Ivelina, много приятни емоции ви предстоят. Отдайте им се изцяло  Flutter

# 267
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Blush

Всички болнички да оздравяват бързо!  Praynig

Ивелина, честито!   bouquet

Ена, честита дизайнерка!  Mr. Green

И ние със сабрина се възползвахме от отстъпката в ДМ - памперси, АМ и други работи за всъщи - далаверата си е супер  Wink!

Вода преварявам, като преди това я филтрирам  Peace. За сега така, не знам до кога  Rolling Eyes.

# 268
migeo, как сте? Другите болнички също да се отчетат.

за водата-ние сме с Брита, но давам и изворна Девин.

Ena, честито за прощъпулника! Чакаме и снимки да покажете.

# 269
Мерси момичета за комплиментите към малката  Hug Сиренце - личи си,че е дете на баща си по кокала  hahaha

Рачолина - не го знаех това,ще го пробвам мерси  Heart Eyes

Ena - тъкмо днес обикалях за рокля,ама май да изчакам Ева да ми измайстори  smile3501

За водата - само вечер преварявам,защото нощно време трябва да слизам до долния етаж (където е кухнята) и затова завирам водата и слагам в термос...

Общи условия

Активация на акаунт