Отговори
# 240
И при Катилиас е малка, но както знаем - тя  Hug е над нещата, което в Австралия си е  по-лесно приложимо  Wink
Сиренце, нали знаеш - баба знае две и двеста. Много ми се иска някой да ми помага с децата през деня (или още по-добре, да чисти, да готви и да простира), ама като няма - няма. Оправям се, че и песни пея  Laughing Свекърва ми - не я търси, все е заета, онзи ден се хилехме, че Кралицата ни викна на аудиенция и ние зарязахме всичко (от Коледа до сега Александър е ходил при баба си 2 пъти, като единия път аз и трябвах - оправях и компютара, а втория път беше от 3 до 4.30.) Но нито се сърдя, нито ме ядосва. Всеки си има собствен живот и човек трябва да се справя с наличните му ресурси....
За крема си права - австралийски цяр е.... Направен е от ферментирали плодове Поу-поу и се използва за всичко...

# 241
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Redreny2000 , носят ми маслото от мандра, надявам се, че е по-добро от магазинското.

Мigeo, оправяй се бързо и дано червеното вино помогне.

Честити 11 месеца на София на Кatilias и на Виктор на мама Веси! Tada  ura

# 242
То е много хубаво отделно, само таткото да има желание и сили да се занимава с децата  Wink Особено при нас както са си и двете бебета - няма мърдане, всеки си има постоянно по едно дете, с  което да се занимава, ако му дотежи има опция - да вземе другото  Mr. Green Или ако не му се занимава с децата и иска да си помълчи на спокойствие - може да сготви  Wink Ако трябва мама сама да се оправя и с бебе/та и с готвене и чистене много скоро вместо да се кара със свекърва/майка ще почне да се кара с таткото  Peace
Добре се посмях на това, ама си е самата истина.Макар че разликата на децата ни е по-голяма от вашата-напълно ми е познато това дето го описа. newsm62
Мигео, да оздравяваш бързичко! Hug
И всички други болни! Hug
Дивина, страхотно настроение ни създаде с тази лятна снимчица! И браво за свекървата-случила си. Wink
Щях още нещо да пишааа... newsm78
А, масло ми носят от една мандра в Смолян-никъде не съм яла подобен вкус!

# 243
  • България моята родина
Здравейте най-накрая успях да изчета всичко от последните страници.Тези дни няма много време за лаптопа пък и тук е адска студ.Имам предвид в апартамента.Искаме да се преместим в друга квартира,но не е така лесно,а вече се побърквам.Малкия май пак започва да се разболява,цял ден работи радиатор в стаята,а седи на 20 градуса,а за земята където тича да не говорим.
 За живеенето с родители и ние сме в тази група.Трудно е,винаги има спорове и не разбирателство,което обтяга отношенията на всички.Имам надеждата до половин година да успеем да се оправим да започна работа и да се отделим,за да няма сърдити пък и искам да си живеем само тримата,най-ще ми е спокойно.

По случай това няма как да не се похваля.Решихме с мъжа като си идем на Ловеч за годинката на малкия да подпишем.

За гърнето искам да го слагам,но за момента е невъзможно с тази студ тук  да седи по голи крачета на студения под.Нека се позатопли или поне да се изместим от тук.
 За спането нощем много ми е чуден моя калпазанин.От 2-3 седмици вечер давам да суче и после се приспиваме в количката с бутане,но заспива много късно чак към 11 и нещо вечер преди лягаше към 8.Другото е,че спи до едно време в количката и като се събуди с рев не помага нищо нито бутане и го взимам при нас та откарва до сутринта.Докато не спрем да се кърмим ли ще е така да се буди нощем дано се откаже скоро от това будене.

# 244
Ха, честито, Ивелинче - това си е новина   bouquet Сигурно си много щастлива  Hug

(Нали прочете предишния ми пост за имунизационния календар?)

Съчетах още две мами за томболата Wink

# 245
  • България моята родина
sirence меко казано щастлива.И преди обсъждахме въпроса с брака и бяхме на мнение,че много хора като се оженят после се и разделят,но сигурно е породено от родителите ни (и на двамата са разведени).Все пак сигурно всяка жена мечтае да е булка,но за мен това е пресилено.Пък и си имаме вече нещо по-силно от брака  Grinning
А за календара мисля,че ми го беше пратила на лични да прочетох го.Ние тази седмица забравихме за часа за имунизация,но успяхме да запишем за 01.02 и май за сега сме в график с тези имунизации.

# 246
  • Варна
Ивелина, честито!   bouquet Няма значение дали е голяма сватба или пък никаква, все пак си е хубав повод Simple Smile Моята сватба също не беше обичайната, а само подписахме и после на кафе, а на следващият ден на вечеря навън. Но аз и не исках голяма сватба, не зная защо. И все пак си беше хубаво преживяване.

Дивина, честито и на теб по повод решението ти да започнеш работа, доста се вълнуваш Simple Smile. Само ти си знаеш как ще се чувстваш, но голямо успокоение е, че оставяш малкия в сигурни ръце.

Скорошно оздравяване на всички болни и честито на мини-рожденниците днес.  newsm68

# 247
Цитат на: redreny2000 link=topic=635063.msg20949839#msg20949839 date=1327748559

[b
Към тези, които вече дват масълце[/b] Какво масло давате?

Аз ползвам масло Elle&Vire и на Калоян давам от него. Ето това е:http://www.vk-bg.com/vk/?page=products&pid=131
migeo и ти ли, мила?  Sad Взимай сериозни мерки, не разчитай виното да ти помогне, защото този грип не е шега работа. И дано опазиш децата, че е ужаснооо  Praynig Аз нали вчера се похвалих, че сме уж по-добре.  Да, ама не, снощи Калоян пак вдигна висока Т и се наложи и той да мине на АБ, направо ми идва да се гръмна вечеееееее smile3538

# 248
  • София
anelisa, миличките Hug дано се оправите бързо. А баткото повлява ли се вече от АБ?

migeo, да се отчетеш и ти как са нещата при вас.

Ние днес ходихме до един от моловете, въпреки че доста се позамислих заради тези вируси, но от доста време се каним да купим обувки на Виктор, че си няма такива за ходене. Има много хубави намалени обучку в Humanic.

# 249
anelisa Hug представям си какво ти е Sad всички болни.При нас е нещо подобно,започна от Йоана,но тя вдигна само веднъж т-ра 38.5 и за два дни се оправи.След това аз,шегувам се за виното,просто нищо не мога да пия като лекарство и чакам организма ми сам да се пребори.Вчера бях като парцал и цял ден не мръднах от леглото освен в случаите когато трябваше да им слагам да ядат.Сега започнаха на Бобо да му текат сополи и съм в паника Sad много исках да му се размине Sad сега ще го следя дали ще вдигне т-ра.Мъжът ми и той се разболява,а аз днес съм мнооого по-добре от вчера,което ме кара да мисля,че този вирус отшумява за 3 дни,дано Praynig
redreny2000,честити първи обувки на Вики Heart Eyes със здраве да си ги носи.

# 250
Redreny, честити първи обувчици на Виктор! Аз да ви кажа, специално за прохождане на други обувки, освен на буйките на Колев и Калев нямам вяра и като качество и като стабилност на крачето, не знам може и да не съм права.
Redreny, баткото е значително по-добре, даже днес понаваксахме с уроците, обаче малкият е като ударен с парен чук, въпреки, че и той днес е с нормална Т, но нослето тече много, кашля и е супер сънлив.
migeo, Парацетамол или поне нещо хомеопатично вземи да пиеш, момиче  Hug В нашия случай и при двете деца имаше видимо подобрение за един ден и тъкмо прибирам температуропонижаващите и хайде наново ме изненадват с висока Т. За това се наложи да започнем и АБ. Силно се надявам при вас нещата да преминат по възможно най-лекия начин  Praynig

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 20:50 от anelisa

# 251
  • Кукуландия
  tiptoe

# 252
Анелиса, съжалявам, че сега и малкият е на АБ :–( Ама какво да се прави - да минава бързо на всички вкъщи желая! Напълно ви разбирам, защото и ние сме така (каката ни е племенница, ама и тя втора седмица у тях ще си седи, а на ММ дадоха 7 дни болничен, а го питаха дали не иска 10!
Мигео, наистина трябва да се внимава, защото и майка ми тъкмо мислеше, че се е оправила, и хремата я сгромоляса отново!

Аз съм много нервна покрай всички болни вкъщи, а и едни десетки страници трябва да напиша, та и леля ми дойде да помага с Марио, и съм благодарна, но се карам на всички за всичко, макар че имам толкова помощници около мен. Мисля, че подсъзнателно ме напряга и това, че минавам от февруари на 240лв (като всички вас, де), и ме притеснява как ще я караме. То с моята учителска заплата разликата не е толкова голяма, но тъкмо си бяхме влезли в някаква рутина на ежедневни покупки, а сега ще трябва да орязвам бюджета. Ама и това за всички ни май важи.

И ние живеем с майка ми - когато се оженихме, бяхме решили да търсим квартира, но за нещастие, татко ми почина внезапно на 55, и решихме, че за майка ми ще е по-добре да сме с нея. После вече се видя, че и да искаме, няма да можем да даваме пари за наем, и се примирихме. Плюс това, предстоеше бебето да се яви на бял свят, и за мен беше много приемливо тя да е покрай нас. Майка ми е страхотна -  помага винаги, когато е необходимо, малкият първо на нея се усмихна на 30 дни като беше, разбират се много. Но това, че сме заедно, не значи, че съм й тръшнала да ми гледа детето. Ако решим, винаги можем да й го оставим, но не помня откога не се е случвало, защото  ни е приятно да си го водим навсякъде с нас. Поела е напълно чистенето на къщата и прането на малкия, с което просто съм се родила! Иначе тя си води свой живот, ходи на работа, гледа племенницата ми, но за съжаление и тя все по-често започва да ни се меси и никак не ми е приятно. Та и аз знам, че си е най-добре самостоятелно, но засега сме пат.

Явно Тайлол Хот все пак е добро противовирусно, защото подобри мъжа ми (не и без АБ, де), но поне него можеш да взимаш, Мигео.

Редрени, за маслото - малко давам, но обикновено е Президент или едно немско  - еди - какво сеи, сещате се Wink

Правихме тази вечер баня на д-то в смрадлика, мисля че добре му се отрази.

Редрени, честити обувчици  Hug

Кatilias, а бе ти си си майка-героиня, и това си е! И с номер три отгоре - пак няма да се оплакваш, а аз с трима помощници вкъщи, и драматизирам  Wink   Hug

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 22:33 от sirence

# 253
sirence, винаги ни казваш ако има някакви промоции в DM, но знаеш ли че утре има 30% намаление при покупка над 30 лв.?

Всички малки и големи болничка бързо да оздравяват  Praynig

При нас освен някои нови забавления, всичко друго си е постарому. Най-новата игра е да разнасяме каквото ни мине пред погледа от стая в стая. Доскоро само вадеше от "негово" чекмедже всичко, което е вътре, а сега започна да прибира нещата обратно, че и някои, които не са от там, но явно е важно да са прибрани  Laughing Вече знам, че ако търся нещо и го няма, значи Момчил си го е занесал в чекмеджето. А най-забавен беше миналата седмица като отвори шкафа с якетата му, извади от там едно и го занесе в пералнята  Crazy Ама така демонстративно, все едно искаше да ми каже, че е трябвало да го изпера, но съм го пропуснала  Mr. Green Ей такъв помощник си имам вече  Joy

# 254
Mur -поне сте прибрани,ние все още сме на фаза"разхвърли всичко от шкафа възможно по-далеч"

Сиренце - нямаш право с толкова помощници да се оплакваш  Laughing А оправихте ли дупето изцяло?

Всички болни бързо да оздравяват (Двете дъщерички на шефа на мъжа ми също минаха през този вирус,но милите са в болница и то не коя да е болница,а онази глупава ловешка,дето ви разказвах че лятото щяха да ми уморят детенцето,та пожелавам всички да се оправите само с домашно лечение)

Масло - Президент,Мегле или лелино домашно

Ивелина - честитоооооо, аз никога не съм била защитничка на брака,но след сватбата си говорихме с ММ,че ние по-хубаво така...Пожелавам ти това да ви сближи още повече...

Днес писах лично на Люба Ризова,дано се отчете...

Аз утре заминавам за София,че започва новия семестър - понеже ми е последен за бакалавър имам само 3 предмета,т.е. 6 занятия и защо да е лесно като може да е гадно - направили са ги в 3 дни,т.е. ще стоя без много много ангажименти в София (само кажете кога ще има среща да дойда да ви нацелувам бебоците hahaha) вместо при детенцето ми сладко... Sad И по този повод да ви покажа моя хищник:

Още нещо щях да пиша,ама айде де....

Общи условия

Активация на акаунт