!Дано бързо да се разберете и да няма обидени!

За кол центъра, може и от мен да си чувала
като се видяхме веднъж в Мола.
Много добре казано!Проблемите се решават, като говорим за тях.

Прекрасни снимки. Спомням си като бях много малка как на село нямаше снегорини , не минаваха коли и навсякъде имаше бял, пухкав сняг. Целехме се със снежни топки, правихме снежни човеци, лягахме на снега и правихме ангели. Направо ме върна години назад.... 
Радвам се че ви харесаха снимките. Аз като видях колко е красиво и се върнах да си взема фотото
И на мен ми напомни за детските ми години
за големите преспи и за къщичките, които си правихме в снега
Пожелавам ти успех, дано като ти е майка да се разберете.
Иначе и аз започнах директно от 1/4 от кокоше яйце, но му бях въвела вече месото
тръшна ме и мен и ми е мнооого гадно
.Лекувам се само с червено вино
,нооо не помага
.Дано Бобо да не го лепне
,ама нали кърмата има много антитела,които помагат на бебетата да се преборят с вирусите
,та дано да е така 
,то това за мен е тежко,та за тях ли
.И аз ползвам царевично брашно,но една лъжичка са сгъстяване,повече не
, иначе само ядат, спят, преобличат и то денят минал
.
Преди пусках на Дени да гледа филмчета докато се храни, но откакто започна да му трепти клепача и това вече отпадна.
Особено при нас както са си и двете бебета - няма мърдане, всеки си има постоянно по едно дете, с което да се занимава, ако му дотежи има опция - да вземе другото
Ако трябва мама сама да се оправя и с бебе/та и с готвене и чистене много скоро вместо да се кара със свекърва/майка ще почне да се кара с таткото
Че на повечето мъже им е много удобно с някоя баба наблизо
Ена благодаря, че попита къде съм 

и да ги обсъдим във форума, направо си представям как ще поклюкарстваме през март.
.... Да се оправяш бързо и дано Бобо и Йоанка са си здравички. Ама то от Йоанка се зарази май?
, премислих малко и за себе си разбрах откъде идват понякога оплакванията ти от - макар и страхотния ти и помагащ мъж (който аз винаги защитавам
), както и умората, която се чете понякога директно, понякога между редовете на твоите постове
- отговорът малко ме напрегна, защото си мислех че съм готова за второ бебе. Освен твоя положителен максимализъм (за който Бета ти е писала и който мен много ме радва), това е твърде малката разлика между дечицата - тя явно изисква още повече помощ от околните, и мамата се изтощава много. Поправете ме, ако греша, но май при Лъки разликата между дечицата е най-малка? (като изклчим минутките между Петър и Стефан на Марис
)
И при Катилиас е малка, но както знаем - тя
е над нещата, което в Австралия си е по-лесно приложимо
И на Вики на Мама Веси също да минава 
Благодаря за рецептата за качамака - ще я опитам 
тук във форума (по идеята на Бета
) обобщавам и новите съвети за подсеченото д.:
, ама сигурно е нещо тасманийско
)Маринелс и Майски - правен крем от аптеката 

"Тао!" 

съчетаване! Която иска да участва, моля на лични да ми пише! Няма да знае с кого ще си разменя 
Препоръчани теми