))) Март месец определено ще е мноооого натоварен откъм купони:) рожденния ден на Ванеса,то всъщност ще са 2 рожденни дни,че нали 2 купона,а на 13-ти милото и той има рожден ден,та и за него празненство...
Бързо оздравяване на всички, че с тези запушени носове няма сън за мама.

Стискаме палци и ние, а какво е това място, ако искаш да споделиш де в което искате да го приемат

Аз за сега съм -3кг. от 3.01 т.е. за 24 дни /до 27,01/ Мисля че е добре. Но да си призная честно изневерих на диетата
Оказа се, че ми е трудно да спазвам такава диета в която има ограничения, т.е. в един ден едно в друг друго. Аз по принцип не съм пазила диети и сигурно за това
И минах на друг режим
просто намалих яденето
Може би заради това, че все още кърмя и това ограничение ми беше непосилно. Дояждаше ми се какво ли не, особено след кърмене.
То и заради кърменето не съм се ограничила повече. Ама живот и здраве с тези темпове до лятото при всички положения ще съм си влязла във форма
Ама ти май си в много "крива" фаза. Не ми се обиждай не го казвам с лошо
Знам колко е гадно това с местенето а и в този студ още по лошо. Но такъв ви бил късмета. Погледни го от хубавата страна, ще си имате нова къща
Менюто ще го уточним
другите 2 резци и кучешките пак горе. А е една лигааааа

В тази връзка и аз си получих именце,но за съжаление и нашия подарък няма да е ръчна изработка.Освен да изпратя една торта за рожденичето,друго не бих могла да измайсторя,та и ние ще купуваме готов,но ще е избиран с много любов 

и Мони на шейната
Страшно много и хареса.Когато батко и спре да дърпа,тя започва да се клати на пред-на зад и да го подканя да тръгне

,ами беше ми неудобно да я правя в Ямбол,за да не се съобразяват с мен свекъра и свекървата и си я спрях,пък и с тях всяка вечер по една чаша винце си дънкам,та каузата беше обречена...Но съм си -4кг от започването.Сега не спазвам дните,но си гледам до обяд само плод да хапна и никакъв хляб.Като се върна другата седмица се стягам сериозно

След седмица пак ще правя опити да ви изчитам.Целувки и много
И всички болнички да оздравяват.

.Забелязала съм,че когато дам качамак на Мартина по бързо огладнява ако например закусва попара или кус-кус,макарони.Пробвала съм я дай дам царевичен грис със плод към16,30- 17ч. и си суче за вечерен сън в 20,30 ,обаче ако и дам елда,киноа или каквото и да е друго от типа отказва да суче вечер.Плюс това й е една от любимите храни.Така,че всяка мама си преценява.

. От обяд нещо му има на Бобо и не мога да разбера какво е. Първо пищеше, каточели зъб го боли, аз го мазах с гелове и давах дентокинд, обаче след това се оказа, че май не е (само) това. Първо наобяд спа повече от 3 часа, събужда се, реве и не иска да става, давам му да цока, заспива и така няколко пъти. Та става той и започва периодично да пищи, ама си пищи сериозно, както си играе и започва да пищи, повдига краче, после престава
, аз досега стомашен вирус без температура не съм виждала. Да не е пък изял нещо, без да го видя
. Единствено дето от едно шишенце от упсарин видях, че е изял малко от етикета, но друго не съм видяла
. Утре ще го водя, ако не му мине. Не ми се влачеше по тия студове навън, вчера и днес не сме излизали изобщо, но...
, през таблата на леглото, беше се навел нещо и май се подхлъзна на пианото, изобщо не разбрахме как стана, хем с баща му и двамата бяхме там
. Падна точно отвесно надолу с главата, добре, че все пак има килим и е паркет. Така страшно беше, само като го видях как се заби надолу, все едно на забавен кадър го гледах, а нищо не успях да реагирам
. Поплака малко, но бързо се успокои, поцока малко и така. Пак звъняхме на докторката, каза да следим да не е блед, сънлив или за повръщане, както и ако излезе цицина, да се слага лед, защото пречела на кръвоснабдяването, но му се размина.
.... Милото ми Бобче... Дано утре да е по-добре...
. Много се радвам, че имате такъв напредък с Дени
. Бобо още не си казва, ако не броим разни признаци, като например да спре да яде и да започне да се върти на столчето и да мрънка, или пък както си играе и да тръгне към вратата, защото гърнето му е в другата стая. Но пък тия признаци може и да ги пропуснеш или да значат друго понякога, така че трудно му се познава. Бобо освен дай, дай де, айде, мама (което май всъщност значи ам-ам) и та-те не казва. Лилинчо не каза отказала ли се е от опитите с гърнето.
.
.
На болничките - бързо оздравяване! 

Дано само не шари по стените
.
, но за бельото не ползвам омекотител.
Вече го направих на извара. Идеи с какво да я предложа на Дари? 

.Много е хубаво да не бършеш размазано ако.
,та я дебна.Сякаш още в началото схвана за какво иде реч и си седи там с удоволствие.Явно и е по-удобно(то на кой ли му е удобно да ака прав
Много деца минават през този период "страх от непознати",ама мойто чадо прекалява.Вече месец и половина майка ми е тук и тя все още не я приема и не иска да стои при нея,да не кажа,че в повечето случаи реве