Отговори
# 435
  • Варна
Маринелс, съжалявам, явно наитина съм пропуснала тази тема. Не знам как бих постъпила на твое място, но разбирам страховете ти. Дано се окажат неоснователни!  Hug Мисля, че бих проучила повече информация за болестта хидронефроза извън България, и сигурно бих писала на лекари в чужбина за мнение. Но това е само хипотетично, ти за себе си знаеш най-добре и си взела вече решение, което е само твое право като майка на Анастасия.

Аз да вметна, че зачервяванията по бузките на Аслан отшумяват, слава богу. Надявам се до още няколко дни да са напълно изчезнали.  Praynig

# 436
Eeee, Стихия - е не може така  - на лични ... От "викане" на лични полза няма. Wink  Не вярвам някой да се обиди, а по-скоро всички да се замислим. Ама както си решиш.

Да е жив и здрав Митко  на Зина    bouquet

# 437
Сутринта бяхме в свекърите и драснах само през телефона да обясня на бързо ситуацията на VSD. Сега да се отприщя в писане  Joy

Томасито и Стихията - винаги съм искала да попитам,но не съм смеела - въпросите са ми долу-горе като на Сиренце. Както казах и предния път след 12ти януари,когато ни биха ваксината всяко по-нетипично до момента поведения на Анастасия ме караше да си мисля,че нещо започва да се случва.Със сигурност обаче не това са симптомите,които вие сте забелязали в децата си (например:кима с глава,но изглежда като тик,за който все още треперя тик ли е или поредния номер).Ако не ви представлява проблем и аз бих искала да знам как започна всичко (напълно ще ви разбера ако ми отговорите да седна и да си прочета мед.литература по въпроса и ще знам какви симптоми да търся)

Маринелс, съжалявам, явно наитина съм пропуснала тази тема. Не знам как бих постъпила на твое място, но разбирам страховете ти. Дано се окажат неоснователни!  Hug Мисля, че бих проучила повече информация за болестта хидронефроза извън България, и сигурно бих писала на лекари в чужбина за мнение. Но това е само хипотетично, ти за себе си знаеш най-добре и си взела вече решение, което е само твое право като майка на Анастасия.
Браво за бузките, а иначе за темата споделяла съм много пъти тук терзанията си,но е нормално да ги пропуснеш,тъй като в забързаното ежедневие покрай децата и аз самата не винаги успявам да обхвана всичко във форума.Друг е въпроса,че и рядко запомням кой какво е преживял,за момента съм съпричастна,но ... ето от няколко дни се мъча да се сетя коя беше бременната мама сега,ама не мога (а нямах време да ровя из темите)

И не напоследно място ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВОТО НИ БЕБЧЕ

Да расте най-вече здраво и щастливо  Hug

# 438
Маринелка, според мен четенето на медицинска литература за симптоми няма да помогне . Понеже там най-вероятно са изброени всички срещани досега симптоми и ти все нещо може да откриеш и да припознаеш.  В крайна сметка аз като гледам Гала и предаването и например, всеки път установявам, че може да съм болна от това, за което говорят, защото те изброяват толкова много симптоми, че изведнъж се "оказвам" болна или засегната. (надявам се,ч е схвана какво искам да кажа!)

# 439
Помощ от приятел за Маринелс Wink Pufita е бременната мама - а как сте, Пуфита  Hug

# 440
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит първи рожден ден на Митко! Да расте здраво и усмихнато дете за радост на всички около него!

Зина, да ти е жив и здрав рожденика и винаги да се гордееш с него!

Честита месечинка на Дара! Tada

Мигео,Бета - пишете как са днес Бобчовците!

# 441
  • Кукуландия
Добър ден!

Аз пак не успях да ви изчета и влизам директно и безсрамно с един въпрос  Embarassed

Въпрос към мамите от Пловдив: Бихте ли ме насочили кои квартали са хубави за живеене и са сравнително близо до центъра - колко близо... ами максимум 30 минути пеша бутайки количка Mr. Green (това в едната посока Simple Smile ). Аз не шофирам и нямам книжка, за това се интересувам за пешеходната комуникативност на кварталите  Laughing
И конкретно за Кършияка въпрос: вярно ли е, че има много цигани  newsm78

Ииии изчезвам на разходка преди да е завалял дъжд или нещо друго  Crossing Arms

# 442
Честит 1-ви рожден ден на порасналото момченце на zina - Димитър Hug
Да ви е жив и здрав и много да ви радва Hug

zina, а това е за теб:

# 443
  • Пловдив
Благодаря за честитките, момичета! Hug

Уинен, аз живея в "Кършияка" и си харесвам квартала  Mr. Green. Да стигна до "Главната" ми трябват не повече от 15-20 минути, бутайки количка. Има детски площадки и удобни хранителни магазини, за където и да тръгнеш има транспорт. И цигани има, но зависи в коя част част живееш, около нас няма  Wink.

# 444
Започнахме с рожденните дни!

Честита първа годинка на Димитърчето!!! Да е много здрав и щастлив, разумен и да е гордостта на мама и тати! Simple Smile

И да получи мнооого подаръци !!!

# 445
  • София
Привет момичета Hug
Благодаря на всички за прекрасните пожелания.............трогнахте ме Heart Eyes

Пожелавам на прекрасното си порастнало момче да е много много здраво, пожелавам му прекрасно детство изпълнено с много лудории, детски смях и сбъднати желания!!!

Ето нашата виртуална почерпка с първата ни торта Simple Smile

PS / Моля ви изпратете ми парола от албумчето на лични, там ще кача снимки на Митачето от РД Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 16:40 от zina_

# 446
  • София
Честит рожден ден на Димитър на Зина и от мен! Нека желанията на Зина за нейното момченце са и мои пожелания! Hug Hug Hug

Стахотна торта. Митко сигурно е бил във възторг.

# 447
zina ,   bouquet
Честит рожден ден на Митко, да расте здраво и щастливо дете !  Hug

# 448
Тортата изглежда тоооолкова вкусно произведение на изкуството! И казва:  Долу диетите   Joy Ама браво за свалените килограми на Томасито и всички други - аз се дъня тотално - все толкова съм си, ама защото си ям, уж по-малко, ама ...
Зина, кажи, моля те  - откъде е тортата? Наистина - преписвам от Stacкed - ама и мои пожелания да бъдат твоите желания  Hug

# 449
зина, много красива торта!
Честита месечинка на Дара на сънфлауър!  bouquet
Аз се връщам от цялостен 90-минутен релаксиращ масаж с роза.Завидяхте ли ми, а? Sunglasses Wink

Общи условия

Активация на акаунт