Отговори
# 480
Нашият е ето такъв: http://www.best-baby-walkers-and-infants-wooden-toys.info/wp-con … g-Band-Walker.jpg , но за сега си играе само с музикалния панел, неможе да ходи с него, уолкъра тръгва много бързо напред и ние по очи след него (за сега не е  падал де, защото съм до него да го хвана, но определено неможе да ходи с него).
Не мисля че е добра инвестиция .

# 481
  • София
Да, момиета, голяма е забава Laughing

zina, това със заключването на колелата ми допадна много. Благодаря за включването. И чакаме снимки Wink

anelisa, а този на ФП как е? Има ли такава функция за ограничаване на движението? anelisa, не казваш как сте?

migeo, Betta?

Marinels, какъвто и да избера, панелът ще е на почит. Всичко музикално вкъщи е на почит, дори сота и микровълновата. По принцип съм фен на Vtech и затова го загледах него, а и те имат и с Мечо Пух (нали и ние си изживяваме детството още един път с децата Embarassed) Та да питам, този има ли такава функция, която забавя движението? То в един момент няма да е нужно, но за началото.

Tasha, аз рових, рових и нищо не реших. Може би трябва да се видят и на живо. Това Чико изглежда много добре, но няма много добри ревюта в Амазон. Иначе ето това http://www.amazon.co.uk/Vtech-Electronics-112603-3-in-1-Scooter/ … f=pd_sim_sbs_by_1 е интересно, но на мен ми се иска да има все пак такива ограничения отсртани и дръжка за бутане от мен.

Тортите са прекрасни. Ще чакаме с нетърпение снимка на вашата!

vikiim, Благодаря за включването!

По темата за аутизма аз не мога да се включа с кой знае какво изказване, защото не съм веща, но вчера гледах "Такъв е животът" и ми стана много тъжно за майката и детето аутист, защото не става въпрос само за условията, които предоставя нашата държава, а и за отношението на хората. Може ли да си директор на детска градина и да си толкова бездушен. Да пази Господ дечицата ни да са живи и здрави.

Сега родителите са при Росен Петров. Бащата е съкратен, майката гледа децата.

# 482
Ех, тия всички лъвици -  какви са кралици  Hug

РедРени, аз нещо такова си мисля за общ подарък от бабите http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/36307?storetype=store … e=71&pageno=2, ама тук тези, дето съм ги виждала са доста простовати и ми изглеждат паянтови - но все още не съм търсила активно, де.

Присъединявам се към много силно и точно изказаното пожелание-молитва на Stacked. С ясното съзнание, че никой не е застрахован.

Разбирам и подкрепям някои от доводите на Стихията, възхищавам й се  - когато е градивна Стихия, а не Бедствие Wink . И съм съгласна с VSD.

# 483
Tasha, ние взехме на Вики такава кола: http://eshop.hippoland.net/products.php?product=CANGAROO-%D0%9A% … D0%B2-1-FUNNY-CAR
Не сме я използвали още навън и нямам отзиви, но вкъщи трудно я управлявам с тая дръжка, пък навън незнам как ще е Rolling Eyes От баткото имаме подобна количка за бутане с крачета, но е без родителски контрол.

# 484
  • София
matza, това ми изглежда много подобно на Чикото и цената е по-добра, но пък ако не е маневрено newsm78

# 485
Sirence, нямах възможност да изчета подробно напред, но видях, че обсъждате подаръци за РД. Това нещо преди време го имаше намалено в един от сайтовете за колективно пазаруване. Може пак да се появи. Аз и на живо го гледах по празниците, но ни беше рано за такава покупка. http://comsed.net/index.php
http://comsed.net/index.php?p=tv (първото клипче)

# 486
Oooo, мерси много, Рачолинка  Hug
С 20-те процента отстъпка при он-лайн покупка излиза същата цена. Ще ходя да го видя.

# 487
Нашия уокър е ето такъв:
Прави ми впечатление, че е така направен, че не може да се подхлъзне напред и детето да падне. Той си го кара без никакъв проблем, струва ми се много удобен. Не виждам да има някакво заключване или забавяне на колелата, за което говорите, но специално при този модел не виждам и нужда от нещо такова. Играчките, които има не са музикални, а просто дрънкащи и щракащи, но това си е предимство-едно подлудяващо писукане по-малко в къщи  Simple Smile
Redreny, добре сме засега, да  не казвам "голяма дума", че като кажа и след това все нещо се случва.
sirence, едни кралици-лъвици сме, да не ти говоря  Grinning За мен една приятелка в определени случаи знаеш ли какво казва?: " И ти си една лъвица, направо си си чиста овчица, ама само се прикриваш под лъвска осанка "

# 488
Разказа само отразява моето виждане, нямам никакво желание ни то да споря ни то да доказвам каквото и да е, да за иновации съм, за хубаво изпрани дрехи, за вкусни и разнообразни храни, за това да мога да ям домати през зимата, за хубавите почивки по морето, за суперска кола съм, за това всеки който желае дете да го има, за това всеки да има колкото и каквото си поиска, да няма никакви болести и чуми по света, стига някой друг да плати цената.

# 489
За подаръци - много мислих какво да купя на София, и накрая ще взема да и купя една кухня с много чинии, тенджери и други подобаващи боклуци. Знам, че е още малка, ама май всичко друго си имаме вкъщи. Тя ама хич не се впечатлява от играчките, само брат си обича  Laughing Ако него го няма наблизо, да делят и да се карат, ами щастието не е пълно.
anelisa, и нашия уолкър е такъв - много стабилен, не се подхлъзва, София обича да го бута, ама всичко това за много малко. Аз го купих за 5 долара, при една от големите разпродажби тук, може би и затова го имаме вкъщи, иначе не бих купила такава огромна вещ вкъщи, която ще се ползва месец-два. Мое мнение...
Сиренце, тези триколки, дето си ги показала, много глупави ми се струват. Моят Александър има колело, подобно (без този сенник), от баба му е подарък, ами честно да си кажа - хич не ми харесва. Тежко е, много трудно Александър върти педалите, с две думи - боклук (а е скъпо колело).
При нас един от големите хитове е ето тази кола:
.
Става и за много голямо дете (и за мен става дори), много обича да си върти кормилото и да се придвижва.
Друга любима играчка, разбира се, е класиката на Литъл Тайкс
. Ние имаме точно такава, с ремаркето отзад, е, няма такава игра. Александър товари София отзад и я разхожа. На мен сърцето ми е в петите, защото моя син е роден Шумахер, ама само гледам отстрани, ако нещата станат напечени - взимам единия или другия.
Вече не купувам никакви бебешки играчки - просто къщата ни е зарината, а никой не си играе с тях. Децата на възрастта на София са прекалено малки, за да си играят с нещо. Обикновенно играчките ги занимават от порядъка на 5-10 минути, същия успех мога да имам и с боровинки, сложени в чаша вода, ориз във бутилка и такива разни неща...
Затова сега съм разделила играчките - маса с влакчета/тунели/къщи. И огромна колекция от камиони/мотокари/кранове/булдозери (малки, метални играчки)
Магазин със количка за пазаруване( София ползва количката като уолкър, има си щандове, консерви и касов апарат)
Играчки за пясъчника, в това число камиони, багери, булдозери и други превозни средства.
Играчки за двора - червената кола с ремаркето, работна количка, градински принадлежности, лейка.
Водна маса.
Баскетболен ринг.
Разни арт неща - статив, бои,пастели,моливи. Дори и София "рисува"
Две кукли,агне и мечок - децата ги разнасят насам-натам.
Куклена количка - возят лего в нея, куклите и себе си.
Лего и дупло.
Колело (за вън и за вътре) и бутаща се с крака количка.
И разбира се - играчката, с която може би най-много са си играли - къщата на Фишер Прайс

Имаме една малка кутия с разни дребни неща и това е. Омръзна ми от пищящи и пластмасови играчки, заливащи цялата ми къща.
Тук има едно предаване - Play School, там всичко е направено от картон, хартия, сламки, чинийки, та когато получим вдъхновени за някакъв вид игра - поглеждам сайта и правим най-различни интересни неща - рибки и въдица, динозаври...
Както и да е, това е моята теория за играчките - по-добре малко, но качествени играчки, с които ще се играе 4-5 години, отколкото милион дребосъци, на които дори и парчетата не мога да намеря.
Хайде, че много се разпрострях....
P.S - г-жата Бедствие, за пък домати през зимата, които са разли без почва, и домати, дето траят повече от месец - е, мерси за тази иновация  Sick

# 490
Момичета, благодаря ви много. sunflower, redreny2000, Mur, katilias, marinels  Hug Нямате представа каква радост ме е обхванала, че Ади започна (пу-пу) да заспива по-рано. Толкова месеци пробвах какво ли не, явно й дойде времето. Както казва мъжът ми "ще се разберете най-накрая двете"  Laughing Тази вечер заспа даже в 10 часа и се чувстваме като младоженци  hahaha
към 1 годинка децата започват да спят по един път на ден. Така че ако с Ади не затвърдите режима, поне с No 3 може да опиташ от по-рано  Grinning
Мър, то според дебелите книги досега трябваше да заспива в 8...така че се наслаждавам на момента, пък колкото продължи, толкова  Laughing Естествено пригласям на Мечо Пух "колкото повече, толкова повече" и стискам палци да продължи...
redreny2000, за второто приспиване заслугата е на свекърва ми. Аз съм против "друскането" за приспиване (само това ми трябва да я научим да я приспивам на ръце), но бях отишла до пощата да си взема едно колетче и като се прибрах ги заварих двечките  Grinning За подарък на Ади съм взела количка за кукли. Чудя се дали да взема Мечо Пух/Мики Маус - разказвачът на приказки за подарък от бабите.
Tasha, за чикото не са много положителни отзивите, затова не взехме него. Избрахме това, но също не го препоръчвам. Много е ниско и става само за много равни улици, ползвали сме го само за разходка в МОЛ-а и на гладък асфалт. Не можем например да отидем с него до парка както с този тип, който sirence е показала - много се харесват от децата, а майките са доволни като отиват да взимат с тях детската кухня, че имат родителски контрол - детето се вози и разглежда в желаната от мама посока  Wink katilias, точно за Ukayed ® кола се чудех за подарък, но пробвали я ми казаха, че се изисквало да е доста гладка настилката, за да се движи ок. Ти имаш ли наблюдения да споделиш впечатления?
Тук има едно предаване - Play School, там всичко е направено от картон, хартия, сламки, чинийки, та когато получим вдъхновени за някакъв вид игра - поглеждам сайта и правим най-различни интересни неща - рибки и въдица, динозаври...
Моят мъж и без предаване си има вдъхновение. В момента прави замък на баткото, да си играят с рицарите  Laughing Ходи днес да купува някакви стиропори, прави тук шаблони, реза... цял следобед с това се занимаваха с Дени, приспа го и пак продължава...

# 491
redreny2000 ама много е сладък Вики направо разкошен,как се забавлява и колко хубаво се смее с глас  Heart Eyes

Уокъра ни е съвсем обикновен,а Бобо много стабилно ходи с него и много си го харесва,защото така се предвижва много по-бързо от стая в стая
http://youtu.be/2X_gH572u5Y

katilias ,много ми харесват колите които си показала,а и винаги показваш много идейни играчки изчистени откъм простотии и джунджурии,нещо по-различно от това което виждаме навсякъде  Peace

Лъки,поздравления за Ади,дано да затвърди този режим и да имаш повече свободно време за теб   Peace

Ех, тия всички лъвици -  какви са кралици  Hug
newsm03
sirence, едни кралици-лъвици сме, да не ти говоря  Grinning За мен една приятелка в определени случаи знаеш ли какво казва?: " И ти си една лъвица, направо си си чиста овчица, ама само се прикриваш под лъвска осанка "
smile3521

# 492
Кати майка от месец не яде ябълки защото отидоха с Емил на рзходка и купиха ябълки, питах я къде са ги купили (видяха са ми подозрителни) защото аз съм и показала място от къде да купуват (хората имат ябълкова градина) тя казва че бил затворен гаража и тя ги е купила на пазара. Естествено че е взела някакви Италиански много големи и супер красиви, казах и че за Емил и Крум тези ябълки не стават, тя с недоумение ме пита "ЕЕЕЕЕЕЕЕ какво им на ябълките, добре аз тогава ще ги изям" като и обясних с какво ги мажат (парафин с формалдегид), днес я питам къде са ябълките тя ми отговори "Занесох ги в църквата то с теб човек спокойно нищо не може да яде, не можах да ги ям, само като си представих с какво ги мажат и ми се повръщаше". Домати ядем затворени, пресни рядко, взимам от биоферма.

# 493
Я докато е време, да помоля и други мами (особено и с по-големи дечица) да се включат за триколките, за да не се изхвърляме за такава, ако наистина не се употребяват толкова, колкото си мисля - благодаря на Катилиас и Лъки за мненията, но виждам, че са коренно противоположни. Аз също тия дето ги виждах по улиците не ги харесвах, но като се натъкнах на тези 3 в едно и с по-красив дизайн (ще ходя да ги видя на живо колко са функционални, де), но си помислих, че вложението си струва за няколко години все пак с тези три различни етапа-трансформации newsm78
Катилиас винаги свежи идеи дава   bouquet. Ама има и нещо друго - освен континенталните различия, който живее в къща, друг поглед на света има, друг начин на живот (включително важи и за играчките за детето, които може да си позволи - като пространство, като ежедневие - едно е да излизаш навън за разходки из опасна градска среда, друго си е идилията на двора - на нея например тая дръжка изобщо не й трябва). Така че си имам едно на ум, де, защото е различно да си в средностатистически софийски/може би и пловдивски квартал - съвсем други неща гледаш - я виж и Лъки какви неща пита за гладкостта. В тази връзка - извадих отново на арената добрия  стар танк МакИнгланд, че на лятното Чико имам чувството, че  в ръцете ще ми остане дръжката - ще сме първи за храната днес  hahaha

Лъки, браво за Ади  Hug Мъжа ти няма да го хваля пак, че ще помислиш, че нещо с него се разбирам да му качвам акциите Wink
А бе лъвската осанка, си е лъвска осанка, какво на овчици ще ми се изкарате сега, да не ви познавах, щях да се вържа  Joy Кои бяхте  - Анелиса, Мигео, Маринелс, Буб - кой още?  newsm78

То тия ябълки и домати никой не ги харесва, ама не знам защо все пак ги купуват хората...

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 08:51 от sirence

# 494
Момичета,сега гледах БТВ и направо съм в потрес, и се сетих, че Весето май живееше в Любимец, та се моля всичко с нея и семейството й да е ОК. Нека да пише, като може, че ми се видя супер страшно .... Cry

Общи условия

Активация на акаунт