Отговори
# 585
Мигео,за пръв път чувам за тях:)))) Сега ще се разровя да видя за какво става въпрос...Аз в Хасково само една "Неделя" и "Дипи" знам и това е,като за Дипито изобщо незнам къде се намира,а си я поръчвам по каталог и ми я доставят в Любимец щото разнасят в цяла област торти,сладкиши,баклави и прочие....

# 586
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Страхотни торти показвате, а аз още не съм избрала  Rolling Eyes. Тук има само едни скучни, със сметани... Crossing Arms.

Пенмар, честити ходещи краченца на Дени! Да крачи смело във живота!  Hug

маринелс, относно това че децата се радват на някакви идиотски геройчета от наша гледна точка си има обяснение. Специално за тези от "Улица Сезам" са базирани на изследвания и са толкова успешни, защото "говорят на един език" с малките дечица hahaha. Във форми и цветове са които се харесват на децата.Чела съм/гледала нещо по този въпрос, та пиша по памет.

Колкото повече мисля какъв подарък да изберем за Дари, толкова повече се навивам това да е фотосесия. За мен първият рожден ден е специален и искам да и остане нещо за спомен. Всякакви играчки, триколки, колела са преходни. Може и изобщо да не прояви интерес. Пък и може да получи нещо такова като подарък. Peace

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 10:22 от sunflower

# 587
Ние фотосесия няма да правим на 1-вия РД,ама мисля,ако фотографа не е зает да дойде да поснима малко на бебешкото парти и пак ще си имаме хубави снимки от рожденния ден...
мами,Ванеса ме побърква направо...от дни слушаме и гледаме една и съща песничка...побъркала се е по нея.. Поздрав от Неси към всички бебоци Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=eTGNmZ8RfG8

# 588
Здравейте, момичета!
Страхотни торти показвате, а аз още не съм избрала  Rolling Eyes. Тук има само едни скучни, със сметани... Crossing Arms.

Колкото повече мисля какъв подарък да изберем за Дари, толкова повече се навивам това да е фотосесия. За мен първият рожден ден е специален и искам да и остане нещо за спомен. Всякакви играчки, триколки, колела са преходни. Може и изобщо да не прояви интерес. Пък и може да получи нещо такова като подарък. Peace
Съгласна съм с теб, сънфлауър. PeaceРадвам ви се на ентусиазма , момичета, да избирате подаръчета за мъниците, но за мен голяма част от тях са излишни/може би, защото живеем в къща/.Тези малки пясъчничета изобщо ще вършат ли някаква работа?То като гребне детето два пъти и пясъка ще е навън.Нали не си мислите, че в това коритце ще си стои пясъчето? LaughingИ тази водната масичка също ми се вижда излишна покупка. Вкъщи Емо обожава да разнася кофички, чашки, капачки, черпачета и т.н. с вода, сипва, прелива, разнася навсякъде-всички деца имат въображение, ще си измислят интересна игра и без специална масичка , си мисля аз. Мое мнение, да не ми се обидите сега. Wink
А за тортите-сънфлауър, и аз ненавиждам тези сметанестите, а в Пловдив са навсякъде такива. Чак сега в "Неделя" са пуснали нови с фондан, които ми се виждат 100 пъти по-красиви от онези намацаните със сметана. Някои не ги харесвате, разбрах, но аз съм им фен. Simple Smile
Лъки, изобщо никога не си била досадна. Разбирам те напълно, защото и аз имах такъв период на хронично безсъние, знам какво е да залиташ от умора и да ти се затварят очите постоянно-света ти е крив!
За тортите, да скъпа си е тази мишка, но на Емо обещах тази , която той си избра-60 лв. беше пак за 16 парчета , та ще му я взема на детето. Моите нали са през една седмица, та двойна треска за подготовка ме тресе. А за тортите на Скалата-изобщо не бих повторила да купя от там. За първия рожден ден на Емил поръчах от там-нищо общо с тази от каталога. А и тъкмо си вземахме тортата, когато една жена също чакаше своята и се оказа, че са забравили поръчката , та детето и се разплака, разочарова се, милото, вдигна се голям скандал, че 2 часа преди празника ги оставят без торта...Много се изложиха, не съм доволна от тях.
И последно към Лъки-така те искам! Hug
Пенмар и Бишкота-честити ви проходили сладури! Да тичат, да няма обелени коленца!  bouquet
Марис, честита месечинка на патерици! Прекрасна торта за твоите рибчета. Simple Smile
Мигео,тортата с езерото и патенцата ми легна на сърце. Wink
Таша, и твоите торти са много красиви.А питката е много оригинална.
Весето, да, от Неделя е мишката. Е, ти пък сега заради рязането ли няма да си поръчаш такава?
Маринелс, чудесни неща ! И аз нямам търпение да видя снимките после.
Лилинчо-я по-ведро!Сетих се вчера за вас.Като сте едни от първите със зъбки, вече колко имате? Ние ще се мъчим още дълго, а вие сигурно сте на финала ,а?

# 589
Момичета, не съм влизала от няколко дни, а гледам, че доста се изписали.......Ще се опитам после да прочета какво сте объждали, но искам да ви се оплача какво се случва от вчера.....
Онзи ден на Дара се пукна гърнето, което ползваше и реших да й взема ново, само че на друга марка. Ползва го само няколко пъти и от вчера не иска да седне нито на новото, нито на старото (което не съм изхвърлила още) ...... Даже се изпишка права пред гърнето вече 2-ри път  #Cussing out  #2gunfire Не знам какво й става?! Толкова добре се получаваше всичко до вчера, сега какво стана не знам?!  Tired Аз много й се ядосвам и не знам дали да настоявам, когато не желае да седне в него?! Не искам да я оттуча, но направо полудявам, когато се наака памперса......това не ни се беше случвало от месеци  tantrum Rage

# 590
migeo, благодаря ти  Hug Все така езерцето с патетата ми е фаворит  Heart Eyes

Лъки, аз не мисля, че си мрънкало или поне на мен не са ми оставили такова впечатление постовете ти. По-скоро те свързвам с добри предложения за играчки  Grinning

lilincho, на мен не ми е плачливо, ама ми е супер апатично, абсолютно с нищо не ми се занимава. Направо сме като затворници в къщи вече не помня от колко време  Tired Добре че тук се разнообразявам е картинки на торти и играчки, та малко по-добре ми се отразяват на настроението.

sunflower, идеята за фотосесия за 1-я РД и на мен ми допада  Peace

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 11:01 от Mur

# 591
Ена,специално мишката е жестока:) ние щото с милото на Несито си и викаме "малката мишона" и като я видях тортата си казах,че е точно за нея,щото е като нея  Grinning ,ама на туй детско парти нали трябва да я нарежа таз торта,да сложа на децата...и я гледах,гледах и се чудих от де мога да започна и накрая нищо не измислих...Аз попринцип съм такава,че гледам и да е практично,та затуй не бих я поръчала... Сега като направих сметката излиза,че 1 парче е близо 5 лева Crazy Shocked Е луди ли са?Та на мен ми трябват 30 парчета...Тя сватбената ми торта беше 120 лева

# 592
Лъки  Hug Hug Hug
Никак не си права за себе си, виждала съм те само веднъж и то за кратко, но смея да твърдя, че си много готин и най-вече позитивен човек, отдаден изцяло на децата си. А аз за това определено ти се възхищавам.  Hug Hug Hug

Искам да те попитам за тази калинка, костенурка или там каквото и да е , с което заспива Ади от къде си я взела, ако можеш да ми пратиш линк, ако трябва и на лични, за мен няма значение и да споделиш как заспива Ади сама, гледка ли си я, говори ли си, защото ако не се лъжа беше споменала, че е и светеща- Това не я ли превъзбужда? Не че на мен ми е толкова трудно преспиването, но мисля, че трябва да се опита детето да си заспива вече по-самостоятелно...И последен въпрос- през нощта, ако се събуди, или по-скоро като се събуди, успява ли пак да се преспи сама с нея?
Благодаря ти предварително Simple Smile)

А и да се похваля- аз цели 3 дни ще имам помощник в къщата- мъжът ми. След като за 12 дена по 12 часа имаше само 2 почивни дни, то сега ще почива цели 3  Wink Wink Wink

# 593
Лъки, ето това бях поръчала от Скалата за 1-я рожден ден на Емо

А ето тази размазаница ни дадоха:

Май трябваше по-големки да ги направя снимките.

# 594
Ена,то май не "Открийте разликите" , а "открийте приликите"...Оригинала е страхотен!

# 595
  • София
За всички, които са на вълна торти тук има доста варианти, при това доста изпипани :
http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/6219954606/in/photostream/
http://ivaneivane.blogspot.com/
Имах още един сайт, но не го намирам Thinking

За кремче за бисквитена торта (май Рени беше питала) ползвам био нишесте ванилия. Вчера за първи път дадох торта на малкия и много му хареса. Добавям 1-2 лъжички кафява захар, понякога и плодове :

migeo, езерото с патетата поръчахме за първата годинка на дъщеря ми. Супер и се зарадва ....... дори още пазим едно от патенцата и тя обяснява, че това е от нейната бебешка торта Laughing

Лъки, наистинина всичко при децата е много относително.....сега като се замисля, играчки, на които Вики не е обръщала никакво внимание се радват на голям интерес от малчо.

Bub, нали знаеш приказката "насила хубост не става" Wink Изчакай няколко дена и пробвай пак. Митко също се скъсва да плаче когато опитвам да го сложа, но аз и не бързам. С Вики започнах сериозните опити с гърнето когато беше на около 2 годинки и всичко се случи много бързо. Ако ти се намира свободно време за четене, си купи тази книжка: ( в нея е описано дори как стоят нещата с гърнето Wink :

За недоспиването......и при нас картинката не е розова. Последната година не ми се събира и месец нормален сън, а последната седмица е направо кошмарна - вечер малкия се буди през час, понякога докато не започна да го разнасям на ръце не се успокоява ooooh! През деня спи 2 часа макс, за сметка на това не се спира....вършее из цялата къща.....направо се чудя от къде намира сили това дете #Crazy

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 12:12 от zina_

# 596
Ето и от мен предложение:

Честито на Nadq81  Hug - леко бременеене  Simple Smile

# 597
Хей, момичета, един ден на вляза и що нещо сте изписали!
Пенмар, честити хидещи краченца на сладкото момченце!
Яни, супер е тортата, догодина май всички при теб ще поръчваме   bouquet
Аз да си кажа и тук- поръчах торта по моя идея още приди 2-3 седмици. Не знам малчо колко ше я оцени, но исках да има закачка със зодията, с настъпващата пролет и да много весела Simple Smile Дано резултатът е добър, а не като при Ена #Crazy После ще се похваля, стига да е за хвалба!
Сега като ми секнахте ентусиазма с триколката, съм се насочкила към дървените колела без педали. Оказа се, че мъжо вече ги е проучил, защото ги е гледал в парка лятото. Аз тогава не съм била на такава вълна.
Днес на консултацията педи-то каза, че трябва да цепнем юздичката на езичето на малчо и е добре да се направи преди да проговори. Нашите веднага ме успокоиха, че и аз и брат ми сме били с този проблем и не са ни правили никакви манипулации. Ама е факт,ч е аз до голяма, не можех да кажа Р и съответно името си, а брат ми ходеше на логопед... И малко да се позатопли, ще се свържа с лицево-челюстната хирургия да проуча нещата. Някое от другите дечица във форума с подобен проблем?
Другото е, че Коки отказва твърда храна последните 1-2 седмици и сме почти само на кърма (което може да има връзка с другия проблем). Изписа му желязо, че Хг беше нисък, а като не хапва месце може и още да е паднал.
Това е от нас. Може скоро да не успея да се вясна... Поздрави на всички! Hug
Не знам кога пак ще се весна тук.

# 598
Ох,много хубави торти сте показали мами,чак  ми се дояде. Embarassed
Мартина вече върви сама!Ако до скоро искаше да има някой край нея сега вече тръгва към всичко,дори и когато никой не я гледа.В неделя ще правя прощъпулник и да видим какво ще хване.
А как имитира,направо бях  ShockedТя много обича да пълзи и да си побутва с ръцете играчките напред и без да иска ги навира под секцията съответно ние ги вадим от там.Обаче вчера бутна я тя и баща й се наведе да я извади с едно парче от перваза останало  неупотребено и по-дълго .Изкара я той и ще прибира перваза ,а тя го иска.Взе го ,погледна го ,побутна лекичко играчката под секцията и започна да рови с перваза отдолу,е извади я !А ние  Shocked
А снощи докато спим и тя огладняла и вика"мама ам-ам".А следкато се нахрани ми пляска с ръце докато спи.Много смешно ми стана. Laughing

# 599
Ехоооо как сте в тази зимна мразовита утрин  Mr. Green  

Ей голям студ. cold Вчера не можах да си взема детето - замръзнала ми колата.  Shocked  та се наложи дядо и да я взима и води на танци.  
Не знам какво му става на моя сладур обаче от 1 седмица се буди в 6:30ч. и не заспива повече, чак на обяд  Shocked и спи само по веднъж. Снощи заспа в 21:30, като през деня спа само 1:30ч и реших че днес ще си поспа.... увииии в 6:34 беше на крак в леглото и пееше.  Whistling

Весет0 Ти май беше писала че Ванеса не яде кук-кус  newsm78 Защо не пробваш да и свариш макарони не от тези като пръчици дето са а има едно къдрави. Разваряваш ги малко така че да са съвсем меки и мисля че няма да има проблем да ги яде. Защото ще се доближават до консистенцията на попарата  Peace  Торти Чочко можея да намериш в самия магазин на Чочко който се намира на главната улица от Автогарата в посока центъра. Ъглов е магазина  Peace Има и още едни които правят торти - "Маркрит" - сладкарницата се намира на площада срещу фонтаните, но не им знам асортимента  Peace

Мегио Бобо е страхотен.  Hug И Вики е с един уокър дето е куче марка ама и той така лети от единия край на хола до другия. Понякога направи тича  Joy А как му е оченцето минава ли? А сополите?  Hug За тортите  Thinking  тази с пънчето ми хареса, но не се вижда много добре  newsm78

Яница   Страхотна торта   chef

Бета Радвам се че Бобо е добре.

Кати А за забелването - има случаи в които е необходимо, като при наличие на фимоза. При Бобо може това да е единствения вариант, като се има предвид, че и каката е имала такива проблеми.  А иначе аз не съм сигурна дали докторите въобще знаят нещо друго което може да се направи. Или ако знаят то това е по лесното за тях.  ooooh! повечето са за  #2gunfire

Редрени За съжаление не винаги ми помага. И ми се иска да имам и някакъв друг вариант. Аз по принцип страдам от силно главболие, особено ако не съм се наспала, което напоследък ама "никак" не ми се е случвало  Whistling

Зина Мерси за включването.  Hug Ще го пробвам и него  Hug

Момичета много хубави торти сте показали. Весет0 и на мен тази със зайчето най ми хареса, и наистина може да си поръчаш повече зайчета.  Peace

Пенмар Честити проходили ви крачета и на вас  newsm68  

Честити 11м. на Стефан и Петър, Анастасия, Ванеса и Радослав!

Кати  Честита ти гостенка  Hug А от какво правиш фигурките за тортата?  newsm78  А това че не сте се будили нощем нито с единия нито с другия направо ме разби   #Crazy На мен каката ми разказа играта до 3,5г се будеше всяка вечер.  ooooh! Виктор за сега не и отстъпва.  Tired

Лъки Аз те разбирах и то много добре и за това не съм обръщала внимание на мрънкането ти.  Peace Мерси за инфото за пясъчника.  Hug

Лилинчо Това настроение много изглежда както когато бяхме бременни  newsm78  Mr. Green

Рачолина А как разбраха че трябва да се цепне  newsm78

Ена Пожелавам ти тортата която и да сте си избрали да е 1 към 1 с оригинала  Hug

Айде стига толкова че...... роман стана

П.П. Ani4ka_ Честити ходещи крачета и на вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт