От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 3

• 44 145
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Може да има съвпадение на фамилии Peace

# 616
няма съвпадения , не знам какво да кажа , но на мен да пръв път ми се случва подобна грешка . Иначе и аз имам доста забавяне в пратките от януари .

# 617
Виждам, че доста от вас ползват Габко. Винаги ли получавате смс, когато имате доставена пратка в склад София? Има ли случаи, в които не получавате смс, а директно имейл? Rolling Eyes

И друг въпрос- има ли случай да не са ви известили, че пратката е на адрес в УК, а директно да ви известят като дойде с камиончето в БГ?  Чакам 2 мои пратки на УК адрес от след 20.01 и още нищо не са пратили като инфо да е пристигало Sad

# 618
Виждам, че доста от вас ползват Габко. Винаги ли получавате смс, когато имате доставена пратка в склад София? Има ли случаи, в които не получавате смс, а директно имейл? Rolling Eyes

И друг въпрос- има ли случай да не са ви известили, че пратката е на адрес в УК, а директно да ви известят като дойде с камиончето в БГ?  Чакам 2 мои пратки на УК адрес от след 20.01 и още нищо не са пратили като инфо да е пристигало Sad

По принцип получавам и смс и мейл, но за последната ми пратка получих само мейл. Досега нито веднъж не съм получила известяване, че пратката е приета на УК адресът им, а чак като пристигне в БГ, така че не губи надежда.

# 619
  • някъде
Момиета,ако сте изпращали до щатите,колко време пътува пратката?е имам една пратена дреха и вее месец не се отразява в сайта на амер пощи

# 620
  • в 1001-та нощ
2-3 седмици - от мен до ФЛ  Peace с обикновена поща, козметика беше, с обявена стойност  Peace

# 621
Курсът на КД ще има закъснение, очакваше се.
Имала съм само веднъж грешка- получиш чужда пратка, първото име беше съкратено и фамилиите бяха еднакви. Върнах ги след 30мин. на КД. Дали и как са намерили собственика незнам.

# 622

По принцип получавам и смс и мейл, но за последната ми пратка получих само мейл. Досега нито веднъж не съм получила известяване, че пратката е приета на УК адресът им, а чак като пристигне в БГ, така че не губи надежда.

Благодаря ти, успокои ме Hug Започнах да мисля, че и при тях има някакви бедствия и 10 дни от град до друг не може да стигне пакетчето Crossing Arms

# 623
Четейки вашите постове, започвам да мисля, че със следващите курсове пътуват и пратки, пристигнали на адреса преди тръгване на курса, от който сега раздават пратки. Вчера звънях на Гъбите, но забравих да ги попитам. А преди да вдигнат телефона, съм ги набирала цял следобед. Днес не ми се звъни пак. Някой говорил ли е с тях по този въпрос?

# 624
Преди малко мъжът ми е взел моите неща, и за съжаление една пратка с краен срок за получаване  в Англия - 21.01. 2012 г. все още ми я няма, а тя ми беше с най-високата стойност - другите по-лесно ще ги прежаля. Още в 73 курс получих неща, поръчани заедно с нея, изчаках 74, 75 - нищо, сега - пак я няма.  Close
Лошото е, че ме забаламосаха да чакам и мина доста време, а сега като пиша на продавача /през Амазон е/ изобщо няма гаранция, че ще ми обърнат някакво внимание, а пък ако Г. са я дали на някой друг доста се съмнявам, че ще ми я върнат.  Confused
Имам и друга неполучена и то с тракинг номер, според който е приета на адреса на 28.12, която също я няма вписана в нито един от следващите им курсове ... Та вече взе сериозно да ми прикипява и започвам да си мисля за КЗП  или нещо подобно. Колко му е да им спретна една жалба - няма пък само на мен да ми е гадно 

# 625
Преди малко мъжът ми е взел моите неща, и за съжаление една пратка с краен срок за получаване  в Англия - 21.01. 2012 г. все още ми я няма, а тя ми беше с най-високата стойност - другите по-лесно ще ги прежаля. Още в 73 курс получих неща, поръчани заедно с нея, изчаках 74, 75 - нищо, сега - пак я няма.  Close
Лошото е, че ме забаламосаха да чакам и мина доста време, а сега като пиша на продавача /през Амазон е/ изобщо няма гаранция, че ще ми обърнат някакво внимание, а пък ако Г. са я дали на някой друг доста се съмнявам, че ще ми я върнат.  Confused
Имам и друга неполучена и то с тракинг номер, според който е приета на адреса на 28.12, която също я няма вписана в нито един от следващите им курсове ... Та вече взе сериозно да ми прикипява и започвам да си мисля за КЗП  или нещо подобно. Колко му е да им спретна една жалба - няма пък само на мен да ми е гадно 

За тези с тракинг номер им пиши и поискай обяснение. Нали е видно кога са притигнали на адреса?

Настоявай да направят проверка.

# 626
  • На един клон
Убедена съм вече,че е станала някаква неразбория в склада им и вероятно се товарят хаотично неща без оглед кое  кога е дошло и остават там пакети да чакат следващ курс....,имам пратки от 18 и 19.01,които ги няма и няма,други  пуснати 5 дни по-късно дойдоха....

# 627
  • София
Дами с объркани пратки!
Моят съвет е да не се опитвате вие да издирвате собственика на пратката! Върнете я на превозвача!
Не става дума за Габко, а за всички превозвачи!

Не ми се пише за грозните случки, за които съм чела тук, във форума.

Напълно подкрепям и съветвам същото  Peace

Аз пък имам проблем със задържане на пратка от последния курс, снощи и днес сутринта опитвах и ми даваше следното съобщение: "Не е намерена Ваша пратка в камион със статус ОБРАБОТКА.Моля изчакайте да получите SMS и E-MAIL и опитайте отново." Е да, ама аз имейл получих още вчера след обяд, проверих в него да не би в този курс да не могат да се задържат пратки, но пише, че може до 10 ч. на 08.02. Нямам възможност да ида (че сме болни в момента), предполагам като не ги взема, ще е същото като опцията задържане до следващия курс, нали?

# 628
  • На един клон
"Ако не натиснете бутон "ЗАДЪРЖАНЕ НА ПРАТКА", Пратката ще бъде доставена АВТОМАТИЧНО, според посоченият от Вас адрес и начин на доставка,отбелязан във Вашия профил".
Все пак да кажа,че на предния курс на мен ми се случи същото,уж задържах,ама не си личеше,но по-късно по някое време се отрази че е задържана все пак.

# 629

За тези с тракинг номер им пиши и поискай обяснение. Нали е видно кога са притигнали на адреса?

Настоявай да направят проверка.

Видно е. Описах я във формата в сайта им, след като видях потвърждението, пратих мейл и за другите, обаждах се, но  до този момент никой не си направи труда да я впише. То тракинг номер има, ама и той не е гаранция изглежда, щото можело да няма ИД  newsm78 
В някои от по-нормалните държави, превозвачи и доставчици са длъжни доколкото знам да застраховат товарите и затова Амазонци могат да ни връщат пари, а на тези им дреме на  "...  "  Close Товарят, карат - пък каквото и както дойде дотук, ако има проблеми - вдигат рамене и  всичко си остава за сметка на клиента   Confused

Общи условия

Активация на акаунт