От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 3

• 44 115
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
За мейли ще почакаме - 2 курса, наведнъж, може и утре да няма мейли, а може някои да имат - други да нямат
anisunshine ти защо поръчваш с превозвач от lookfantastic, те нали доставят до БГ безплатно  newsm78

# 706
Здравейте,може ли някой да ми каже къде трябва да погледна кога са курсовете на КД,защото нищо не виждам на сайта им и когато имам пратка,те отразяват ли е в системата или ще ме уведомят,когато вече е в България?

# 707
  • Пловдив
Здравейте,може ли някой да ми каже къде трябва да погледна кога са курсовете на КД,защото нищо не виждам на сайта им и когато имам пратка,те отразяват ли е в системата или ще ме уведомят,когато вече е в България?

http://kdshoppinguk.com/orders/index.php?act=news&code=view&id=26

Ако не си ги ползвала като посредник , а само като превозвач- няма отразяване.Ще се свържат с теб, когато нещата ти пристигнат в БГ. Peace

# 708

Ако не си ги ползвала като посредник , а само като превозвач- няма отразяване.Ще се свържат с теб, когато нещата ти пристигнат в БГ. Peace
Много благодаря.Бях се притеснила.Използвам ги за превозвач.

# 709

Aз ги ползвам като посредник...никакво отразяване нямам в системата за поръчки...даже се чудя защо беше нужно да правя регистрация там, като не виждам нищо по-различно от това,което виждам и когато не съм се логнала в системата

# 710
  • София
Момичета, някакви отзиви за buyers.bg. Това бившите еasy2buy ли са?
Ужас, последната година почти не съм поръчвала от англ. сайтове и се чувствам като новобранец  Confused  

# 711
Момичета, някакви отзиви за buyers.bg. Това бившите еasy2buy ли са?
Ужас, последната година почти не съм поръчвала от англ. сайтове и се чувствам като новобранец  Confused 

tanini , двете фирми нямат нищо общо една с друга. Аз до момента съм ползвала предимно еasy2buy и не съм имала забележки. Преди седмица-две за първи път реших да тествам buyers.bg, защото в момента имат промоция и нямат комисиона за услугата Поръчка + доставка. Първите ми впечатления са чудесни, въпреки че заради лошите метеорологични условия все още не съм си получила покупките. Почти непрекъснато има представител на фирмата на линия в Skype, при това много отзивчив. Всъщност собствениците на фирмата са семейство и аз общувам с дъщерята, която е наистина много мила. Освен това, също като всички нас тук в темата, е на "ти" с пазаруването от британски сайтове, защото има две дечица и купува често дрешки за тях. Може би buyers.bg са единствения посредник, който си смята паунда по реалните обменни курсове, без да се опитва да пробутва глупави извинения от сорта на това, че цената на паунда се покачва много бързо, че имат такси за превод на парите от България до Англия и т.н. и затова да смятат паунда на 2,40 или 2,50...
Когато си получа пратката, ще пиша пак.
Дотогава пожелавам на всички успешно пазаруване и прекрасни покупки!  Peace

# 712
  • София

anisunshine ти защо поръчваш с превозвач от lookfantastic, те нали доставят до БГ безплатно  newsm78

Защото е спрей, не могат да се доставят извън UK.  Peace

# 713

не знаех  Hug
под налягане сигурно, иначе другите видове спрейове ги доставят, като тези за термална защита

# 714
  • София

не знаех  Hug
под налягане сигурно, иначе другите видове спрейове ги доставят, като тези за термална защита
Да.

# 715
  • София
Имам отразени килограми в профила.... чакам мейл  Hug
Но не  виждам допълнителните пакети, които липсват.  Crossing Arms

# 716
  • Пловдив
За чакащите пратки с КД:

Дата на тръгване 02.02 Дата на пристигане 08.02 ОБРАБОТВА СЕ

# 717
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Къде проверявате в системата на Габко за отбелязани пратките в системата им?

# 718
  • София
Като си влезнеш в профила, натискаш транспортна услуга.  Peace

# 719
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Като си влезнеш в профила, натискаш транспортна услуга.  Peace

Аз съм въвела сама всичките поръчки с номерата за проследяване, но от страна на Габко не вижда никакво инфо

Общи условия

Активация на акаунт