От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 3

• 44 117
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
а на мен ми прави впечатление, че май повечето пратки са от ибей  newsm78

На мен всичките ми пратки около тази дата са ибейски и както казах- моите дойдоха до една, но с друг превозвач.Не че няма тарикати от продавачаите там, но е абсурдно да са решили да не пращат нищо м/у 10 и 12 да речем,нали? Тука едно момиче чака 42 пратки- отразени 10, за какво говорим просто...

# 691
  • София
  Да се включа да следя и тази тема, тъй като пуснах за пръв път поръчка от спорт директа с габкото. Вече е предадена на адрес, искам да попитам трябва ли да попълня някаква форма в сайта на габко или те автоматично ще си видят от айди номера?

# 692
В Ибей има много тарикати, за това аз пазарувам предимно от хора със 100% положителен feedback, които имат поне 100 продадени артикула. Много често ми се случва да спечеля търг на много ниска цена и въпреки това ми изпращат спечеленото, защото се страхуват от негативен фийдбак. Не знам дали в случая всички продавачи са решили да се изтарикатят наведнъж по едно и също време, но ще отворя диспути, пък ще видим в чия полза ще отсъдят. Просто ми е кофти да правя това, при положение, че е възможно хорицата наистина да са изпратили нещата и да не е тяхна вината...  Rolling Eyes

# 693
  • София-Лагера
Има пратки и от Фраганса които ги няма.
И те ли се правят на тарикати?
Моля Ви Naughty
Чакам да обработят курсовете ,взимам нещата и си бия шута от тях.
А ако нещо ми липсва от нещата които чакам,ще ги вдигна във въздуха.

# 694
От Г. казаха, че сега проритет им било обработката на новия курс и след това щели да качат снимки на тези без име Crazy
Моята едната пратка хич не е за ниска стойност, че да не я изпратят - освен тов жената е проверила в пощата и и казали, че е доставена.Същия ден е изпратила ощр две пратки/явно до частни англ. адреси/ и те са пристигнали.
Ето какво ми е писала:  Hi I did check and it was sent and received, the post office said that as it is a business address someone else has more than likely walked off with it, can you check to see if anyone else has walked off with your parcel. As this is the most obvious explanation.

И предишното:  Hi Sorry to hear that you haven't received your item it was posted at the post office on the 10th January at 9.05 in the morning along with two other parcels which have been received i will enquire at the post office as i have a receipt and tracking number and get back to you.Many thanks

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 16:35 от Бенджамин

# 695
  • Русе
Не искам да им звъня сега, защото точно в този момент обработват и няма да ми обърнат внимание, ще им звънна веднага като получа мейл за раздаване, но не знам в крайна сметка дали някой ще ми обърне внимание, като знам за нивото на тяхната комуникация - по скоро не!

# 696
  • София
  Да се включа да следя и тази тема, тъй като пуснах за пръв път поръчка от спорт директа с габкото. Вече е предадена на адрес, искам да попитам трябва ли да попълня някаква форма в сайта на габко или те автоматично ще си видят от айди номера?

Aila, аз до скоро нямах пратка, която да е с ID и да не се отрази автоматично, без да пиша никъде ... както споменах и преди около 2 часа в последните 10-ина дни имам 6-7 пакета, доставени на адреса с/у подпис, но нито една не беше отразена в профила ми, днес им се обадих по телефона, за да попитам защо и ми отговориха, че знаят за проблема, да не се притеснявам при положение, че имам проследяващ номер и са доставени с/у подпис, така че спокойно и твоята ще се отрази в профила ти, като пристигне в София и без да попълняш формата в сайта, но за твое успокоение, ако искаш попълни  Peace

# 697
  • София
ninnann мерси попълних, но като чета за оплакванията, може да си избера друг превозвач.

# 698
  • в 1001-та нощ

a.l.e.n.a  Mr. Green колко шампоана и козметика има  Hug

да  Mr. Green само шампоани и козметика  Mr. Green

Confused така и не можах да се науча да пазарувам дрехи и обувки онлайн  Sad

# 699
  • София
а на мен ми прави впечатление, че май повечето пратки са от ибей  newsm78
Моите са с продавач амазон - изпратени на 09. и 10.01 с Ройал мейл ooooh!

# 700
Аз пък им писах по обяд и следобяда са ми отговорили...мрънках си по моя "проблем", че имам пратки от края на предния месец, пък ги няма в 3 поредни курса...измъкнаха се с това, че може да не са вкарани в системата, защото бързали да пуснат камионите да пътуват.
Скрит текст:
с последните ни курсове е възможно да имаме забавяния при въвеждането
на пратки с ИД, тъй като правим всичко възможно максимално бързо да
пренасочим пратките към БГ. Очаквайте уведомление след получаването на
пратките в София.
Peace Нищо лошо в това, евала, ама ми е криво, като нямам инфо, макар че преди, като нямаше такава система за проследяване чинно си чаках със седмици Wink

Hug Алена  Mr. Green

Стискам палци да се намерят на всички пратките ви.

Peace Проверих вчерашната поръчка от МАТАЛАН, която се чудих къде е .. `ми ИД номерът ми е написан в/у пакета с химикал, на етикета напечатания от фирмата го няма  #Cussing out
На ибейския пакет с 2 тениски си е всичко точно и той си беше отразен в с-мата им.
Хич не ми се ще да вярвам, че Г правят някакви шмекерии, винаги са били коректни с мен.

# 701
  • На един клон
И аз не вярвам да шмекеруват,по-скоро е от претрупаност обърквацията.Стискаме палци с тия 2 курса да се поизчистят нещата  Peace   bouquet .

# 702
  • София
И аз нямам две пратки, които са изпратени на 10.01
Едната от lookfantastic, другата пак от подобен сайт за козметика. И двете са изпратени с Royal Mail first class. За съжаление нямам тракинг номера, но от единия сайт ми обясниха, че с Първа класа мнооооооого рядко се случва да има недоставена пратка, бяха страшно изненадани. Според мен проблема е при Габко. Съвпадението на дати е прекалено голямо. Аз друг път не съм чела на толкова хора изведнъж да не са им доставени пратките.  Crossing Arms

# 703
  • в 1001-та нощ
габко обработват курсове 77 и 78  Hug

някой има ли мейл  newsm78 надявам се утре да раздават в централния и в други ден и в Иван Вазов  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 704
  • София
аз нямам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт