От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 3

• 44 127
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Ох, момичета, стискам палци и се моля на всички да ни дойдат пратките и моите на брой не излизат и се надявам, просто да не са отразени  Praynig
 triffy готин аватар  hahaha

# 676
  • Русе
Не съм звъняла, чудя се дали да изчакам курса, който уж трябва да е тук днес.

Viki&Niki те ми казаха, че знаят за проблема, работят по отстраняването му.

Имаш предвид, че знаят за проблема с липсващите пратки от тая дата или за проблема със закъсняване на отразяването в сайта им на пристигнали пратки?

# 677
  • София
Не съм звъняла, чудя се дали да изчакам курса, който уж трябва да е тук днес.

Viki&Niki те ми казаха, че знаят за проблема, работят по отстраняването му.

Имаш предвид, че знаят за проблема с липсващите пратки от тая дата или за проблема със закъсняване на отразяването в сайта им на пристигнали пратки?

Знаят, че не се отразяват в сайта пристигащите на адреса пратки  Peace
Звънни им относно твоите ядове, защото имам съмнение, че ще си поизпилим нервите от чакане на мейли и появяване на пратките в сайта им - те в последно време 2-3 дни бавят обработката на 1 курс, а сега два наведнъж ...

# 678
Момичета, да се отчета и аз - взех си пратките от Г. и ги няма тези изпратени на 9ти и 10ти - и 4-те са от ebay и вече писах на продавачите, но те ми предоставиха доказателство, че са ги изпратили и ми казаха, че сега аз трябва да търся обезщетение от Royal Mail. Много ме е яд, защото едната пратка беше ценна... Sad
Иначе всичките ми получени днес пратки са от дати след 10ти... Между другото, единият от продавачите живее много близо до адреса на Г. и е изпратил стоката на 9-ти. За няколко километра да се е загубила ли..?  Rolling Eyes

Само да добавя, че до сега не съм имала проблеми с Г, ползвам ги от доста време и не ми надписват килограми, всичко винаги е било точно и отношението им е било винаги любезно. От както си смениха адреса обаче, нещо се обърка.

# 679
Момичета, да се отчета и аз - взех си пратките от Г. и ги няма тези изпратени на 9ти и 10ти - и 4-те са от ebay и вече писах на продавачите, но те ми предоставиха доказателство, че са ги изпратили и ми казаха, че сега аз трябва да търся обезщетение от Royal Mail. Много ме е яд, защото едната пратка беше ценна... Sad
Иначе всичките ми получени днес пратки са от дати след 10ти... Между другото, единият от продавачите живее много близо до адреса на Г. и е изпратил стоката на 9-ти. За няколко километра да се е загубила ли..?  Rolling Eyes

Само да добавя, че до сега не съм имала проблеми с Г, ползвам ги от доста време и не ми надписват килограми, всичко винаги е било точно и отношението им е било винаги любезно. От както си смениха адреса обаче, нещо се обърка.

Изчакай и следващите 2 камиона, но на продавачите пиши, че не ти, а те трябва да се разправят с Роял Мейл. Не влиза в твоите задължения. Те трябва да ти върнат парите.

# 680
Аз сега говорих с Г. да ги питам кога ще качат снимки на пратките без име на получател - да търся и там , защото тези от 10.01 - вече ще ми изтече срока за диспут.И ги питах знаят ли за този проблем, че на доста хора им няма пратките изпратени около 10.01.Те обаче чували за първи път за това!! Не четяли форуми...Въпреки че и на място им казах като ходих и мейл им писах за липсващите....

# 681
Иначе всичките ми получени днес пратки са от дати след 10ти... Между другото, единият от продавачите живее много близо до адреса на Г. и е изпратил стоката на 9-ти. За няколко километра да се е загубила ли..?  Rolling Eyes

Изчакай и следващите 2 камиона, но на продавачите пиши, че не ти, а те трябва да се разправят с Роял Мейл. Не влиза в твоите задължения. Те трябва да ти върнат парите.

В този случай ти си искаш парите от изпращача, а изпращачът търси обезщетение от пощата, в случая Роял Мейл. Получателят не се обезщетява от пощите Peace

# 682
Момичета, ако ви изтичат сроковете за диспут, отваряйте го и не се бавете. Г. не ги е грижа за вас, а продавачите в повечето случи гледат да се отърват. Ако междувремнно си получите стоката затваряте диспута и толкова.  Peace

Определено не е нормално Г. да извозват в момента пакети получени при тях в началото на Януари. Другите превозвачи как се справят? Или лошото време е само за Г.?

# 683
  • София
Аз сега говорих с Г. да ги питам кога ще качат снимки на пратките без име на получател - да търся и там , защото тези от 10.01 - вече ще ми изтече срока за диспут.И ги питах знаят ли за този проблем, че на доста хора им няма пратките изпратени около 10.01.Те обаче чували за първи път за това!! Не четяли форуми...Въпреки че и на място им казах като ходих и мейл им писах за липсващите....
И какво ти отговориха, кога ще качат снимки?
В началото на седмицата им се обаждах ,за курс 76 по същият повод и те ми казаха за вчера или днес, но до този момент не видях нито една снимка качена.

# 684
Знаете ли дали от http://www.shop.puma.co.uk/on/demandware.store/Sites-GB-Site/en/Home-Show може да се плаща с Бг карта и да се достави до адрес на превозвач?

# 685
Знаете ли дали от http://www.shop.puma.co.uk/on/demandware.store/Sites-GB-Site/en/Home-Show може да се плаща с Бг карта и да се достави до адрес на превозвач?

не приема бг карта  Peace

# 686
  • София-Лагера
Може изобщо да не спечелите диспута.
След като продавача е доказал,че е изпратил стоката .
Това което се случва е безумно.
И с какво е виновен продавача или даден сайт.

Ето писмо от тях преди няколко дена когато им писах ,че явно имат проблем с пратките.
Съветваме Ви да не обръщате внимание на форумните писания, тъй като те
не са определящи и адекватни.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 16:04 от Desi_2

# 687
Може изобщо да не спечелите диспута.
След като продавача е доказал,че е изпратил стоката .
Това което се случва е безумно.
И с какво е виновен продавача или даден сайт.

Трябва да докаже, че е получена. Печелила съм доста диспути, като продавачите са представяли разписка, че пакета е пуснат, но тъй като няма проследяване, не са могли да докажат доставката.

# 688
  • Бургас
Зависи...
Ако е от И-бей, има голяма вероятност просто продавачът да е решил да не изпрати артикулът, защото му се е сторила ниска цената, на която е бил спечелен. Има ги и такива, абсолютно съм убедена!
Наистина е възможно и пратка да се загуби с Кралските пощи.  Peace Продавачът си взима обезщетението от тях.

Но, съмнително е и съвпадението на толкова много изчезнали пратки в рамките на тези дати...  Thinking

Има ли пратки с тракинг номер, подписани от служител на Г., които все още да не са пристигнали при получателите си?

# 689
  • София
а на мен ми прави впечатление, че май повечето пратки са от ибей  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт