"Освободен" или чист простак?

• 28 153
  • 466
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Е, за Адел е проблем.

# 136
Иначе и за мен гърдите са еротичен обект
Е то при всички ни е така, не вярвам някоя да е решила да кърми, щото така и така е гръдно-фригидна и не възприема гърдите си като еротичен обект, та барем някаква работа да свършат  Simple Smile

# 137
Приятно ми е - Богиня!,

ми само някой тийн тук би ни противоречил. Нашата генерация 30 - 35+ едва ли тук вижда някакъв такъв проблем, да се извини.

Да се надяваме, че и тийновете ще пораснат. Пък ние сме увредени - извинявам се и когато трябва да заобиколя някоя по-пищна мадама, за да достигна млякото на рафта.

# 138
На мен, пък, ми направиха забележка, че след всяко кихане съм се извинявала Simple Smile/кихавиците бяха три на брой, за период от около две минути/. Чувствали се длъжни хората да ми казват "Няма нищо." Угодия няма Simple Smile

# 139
На сестра ми съученичка си скубеше космите на триъгълника с пинсета в час в училище с двата крака, качени на чина  Rolling Eyes. И тя се имаше за освободена определено.
Кърменето на публични места е ОК за мен, но не чак да биеш тъпан като го правиш.

# 140
На мен, пък, ми направиха забележка, че след всяко кихане съм се извинявала Simple Smile/кихавиците бяха три на брой, за период от около две минути/. Чувствали се длъжни хората да ми казват "Няма нищо." Угодия няма Simple Smile
Ти остави, ама на мен са ми се сърдили приятелки, че не им казвам "Наздраве!" след всяко кихане! Било адски невъзпитано!  Naughty   Ама се научих и затова сега съм като машина - даже и аз да кихна, автоматично си казвам "Наздраве"!

# 141
  • където ми харесва
Adellle,

Както на някои хора им идва отвътре да кихнат, така и им е отвътре да се извинят. Смущаващо е разбира се, особено ако стоиш срещу човека и ти се налага да прекъсваш разговора през три минути. Гледай филмчета и ще разбереш какво се случва при кихане, не само звукът е дразнещ, ама и плюнки хвърчат, микроби. Сигурно ще кажеш, че си слагаш ръката пред устата, а после обаче се ръкуваш и за довиждане. Разбирам, че имаш проблем, ама ако някой с чувствителни черва се разпърдява на всяко гостуване, пак ще искаш поне малко съобразяване нали. Човещинка, човещинка, ама от малко свян никой не е умрял!

За да съм честна, винаги, когато кихам ( в ръката си), след това вадя мокра кърпичка и се избърсвам.
Съжалявам, че съм толкова непросветена в извиненията след кихане. Може би през пролетта трябва да се затварям у нас, докато ми мине сенната хрема, че някой ще се обиди, ако не се извиня, след като съм кихала в продължение на половин-един час Whistling

# 142
  • на плажа
 Wink Sunglasses

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 23:14 от Pani Kowalska

# 143
Може, аз като цяло не я разбирам тая схема. Защо, като иска вода, ще му даваш кърма.

Защото мозъкът не се храни с вода и захар, трябват му и мазнини. Защото не искам да го ловят настинки и искам бузите му да са румени, но от здраве, а не от атопичен дерматит; за да може като стисне орех - да го строши.
За кърменето на обществени места имам следното мнение - преди всичко трябва да се съобразиш къде се намираш и да не нарушаваш прекалено комфорта на другите. Едно е накърмиш в чакалнята на поликлиниката пред детския кабинет, друго е да седнеш на пода в банката и после гордо обясняваш в кърмаческия как те гледали като извънземно. Второто простее и то много.
Моловете и кафетата в тях събират всякаква сган и една кърмачка не би ме впечатлила, стига нея самата да не я е гнус да се настани сред таблите с трохи, мазни хартии и вонята на пържено пиле. Все пак, където и да си, можеш да си дискретен, но можеш да седнеш с оголена гръд и да следиш кой ще те погледне накриво, за да почнеш да повдигаш вежди.

# 144
Може, аз като цяло не я разбирам тая схема. Защо, като иска вода, ще му даваш кърма. Ама ваши си работи.

Защото бозайникът е съвършено същество  Simple Smile кърмата е в голяма степен вода, такъв е състава й, че да задоволи всички нужди на детето. Все пак преди сума ти години, не са имали шишенца, биберонки и др. измислици.

Не съм кърмила, но съм за кърменето на обществено място. Никога не съм виждала кърмачка, която да го демонстрира или да се съблече до кръста. И щом може някоя пикла да се разхожда с деколте до пъпа, пола като коланче и да се пече по монокини на обикновен плаж, не нудистки, значи обеството не е чак толкова против  Mr. Green

Ще изчета темата по-късно, ако съдя по последната страница, има интересни неща  Laughing

# 145
Никога не съм виждала кърмачка, която да го демонстрира

A горната снимка Simple Smile

# 146
Много нахъсани от нета млади дами има, за които кърменето на обществено място е висш акт на освободеност.

# 147
Скоро разглеждах едни снимки, от които очаквах да видя  близко  бебенце, с което още не сме се запознали. Ама на снимките две трети от сниманото бяха голите гърди на майка му, сред които се губеше малката му главица. Вече пораснах и нямам нищо против кърменето на обществено място. И ако можех да кърмя, със сигурност бих го правила, вместо да тичам да се прибирам и да прекратявам разходката.

# 148

Не виждам нищо демонстративно в нея. За разлика от тази например, лятото по улиците е пълно с такива, ама никой не ги закача  Laughing

# 149
Пак си е до ситуация. Понякога е съвсем уместно да се кърми, понякога- супер обидно. Но поне със сигурност кърмата е кошер!

Общи условия

Активация на акаунт