"Освободен" или чист простак?

• 28 080
  • 466
  •   1
Отговори
# 240
Момичето от първи пост е откровено невъзпитано. Смешно е да се опитваш да прикриваш невъзпитание с "разкрепостеност".  
От там насетне темата става от типа -" Да си преброим комплексите".
Няма по нетолерантно и тесногръдо общество от българското. Слаб, дебел, с пантофки, без пантофки, шумящ в тоалетната , с паласки или с гол бременен корем, кърмещ или не - въпрос на ЛИЧЕН избор.
Ако си гледаме нас си и не се занимаваме с действията на другите които не ни засягат пряко животът ни ще в пъти по лек и интересен. Ще се почувстваме освободени и необременени от постоянно мислене за това "как другите го правят".

# 241
  • В заешката дупка
След всички подигравки, които съм изчела в бгмама, нямам др. обяснение Simple Smile

Има. Въпрос на възпитане. Да сме по темата.  Grinning

# 242
Е, то няма как да живееш в общество, пък да не го забелязваш....тъй де. Така че - и реакции, и коментари, и всичко - аз лично съм готова да посрещам и всеки ден го правя, няма начин  Laughing

Чека - и ти преиграваш. Лицеприятното не е въпрос на възпитание. Никой няма да отиде да оскубе кърмещата, спокойно.

# 243
...
Човече, стига се впряга - не насилвай другите, ти си кърми, няма да те набие никой  Peace

Късно е  Laughing в болницата бяха така любезни да ми дадат съвети за кърменето, които в последствие се оказа, че са "как да спрем" кърмата  Mr. Green явно са били от вашия отбор и не са им се гледали кърмещи жени  Simple Smile

# 244
  • В заешката дупка
Вилико, липсата на възпитани и толерантност, много удобно може да бъде оправдано с "не съм лицемерен."

Говоря принципно. Не се припознавайте.   Grinning

# 245
Ееее, чак отбори сега...
Защо е така важно да харесвам всичко?
Ми има неща, които не се нравят на окото ми. Това не значи, че осъждам, че се подигравам или че обиждам. Всеки си има някакви там разбирания и виждания. В това няма нищо странно, света е шарен.

# 246
  • София
Не може да се вреди човек да отговори.
Вилико, представих си чак как бойна кърмачка с гола цица тича след теб и ти я бута в лицето.  Laughing

Ако си гледаме нас си и не се занимаваме с действията на другите които не ни засягат пряко животът ни ще в пъти по лек и интересен.
Ей това се опитвам да кажа, и винаги ми е било желана линия на поведение. Прави си каквото искаш, доколкото това не пречи на другите. В случаите с голите гърди и на плажа, и в парка - какъв е проблемът, все можеш да извърнеш поглед в друга посока. Даже на плажа е по-трудно, защото може да си заобиколен от сексбомби по монокини.

# 247
Звездичка, твоето е цепи-лепи-вулканизира. Зобнала си оттук-оттам някакви аргументи, и си ги забъркала в една каша. Бременността си е бременност - естествен, нормален процес. Не знаме, което да се развява гордо. Големи фасони, голямо чудо!

Хайде сега зобнала съм! А вие хич не сте зобнали, а? Аз пък не съм виждала майки, дето си веят циците на показ, без да им е гладно детето. Flutter

Приятно ми е - Богиня!, веенето на пенис на обществено място, се счита за болест, ама веенето на мъжки гърди, е по-често срещано и не предизвиква отвращение, ако  са тренирани, нали? А пък не хранят деца, а само женските очи. Crazy Или просто му е топло на човека. Mr. Green

В интерес на истината, аз съм от тези кърмачки, които се намятат или си кърмят в колата. Но откровено ми е неприятно да се размахва пръст срещу кърмещите майки и избора им на място. Peace

# 248
И защо си кърмила в колата, Звездичка, защо си се намятала?
/ не ми отг. с 'така реших', интересува ме защо/

# 249
  • София
Е, сега, няма да се караме я! Просто тук си става "на раздумка и песен", та всеки си казва това, което му е направило впечатление., та става и недоразумение.
Ми, това си спомням,  иначе щях ли да го напиша! Изобщо на мен нещо замирише ли ме на напъване за мода или кампания, бЕгам надалеч, че много ми идва сладкото. С риск сега дда ме обесят някои ще кажа, че имаше преди време някаква кампания за кърменето, та ако си спомням добре, беше организирано публично кърмене. Е, те такава глупост и аз не бих могла да измисля! какъвто и ефект да са гонили, при мен стана дефект - напомниха ми за гей-парад - абсолютно ненужно показно.

# 250
Ей тия неща дразнят. Кърми си там тихо и кротко. Ама да ми се налага да си пазя кафето, да не пръсне.

# 251
Така е , кърми си където искаш, но не с изражението на майка героиня  Peace.

# 252

Вероятно защото е от хората, които предпочитат да нарушат собственото си спокойствие и това на детето, отколкото на чуждите хора.

Andariel, кърменето беше на изчезване, последните години се възроди, благодарение на нещата, които писа, явно точно това е нужно, за да се сетим, че и кърмата е храна... Като нямаме достатъчно акъл, ще ни се набива по трудния начин.

...Ама да ми се налага да си пазя кафето, да не пръсне.

Вярно е, опасно си е. Обстрелват гадините.

# 253
Така е , кърми си където искаш, но не с изражението на майка героиня  Peace.
Ама вие и изражението им ли сте забелязали Laughing
Аз като видя някоя с бебе да започне да ми се разголва срещу/ до мен и директно ставам от масата, пейката или където и да съм и си тръгвам или се обръщам настрани. Изобщо не съм и видяла какво и е изражението Tired

# 254

Вероятно защото е от хората, които предпочитат да нарушат собственото си спокойствие и това на детето, отколкото на чуждите хора.

Тоест, нейното спокойствие и това на детето е сред чуждите хора?

Общи условия

Активация на акаунт