"Освободен" или чист простак?

• 28 175
  • 466
  •   1
Отговори
# 315
А, и такива теории съм срещала във Форума, че майките като кърмят, всъщност мастурбират, за това бил целият зор.

Въх,  а навънка значи са ехцибиционистки?! Shocked
 Joy
Ами да, нали се направи паралел с ония мъже със шлиферите.

# 316
  • София
  Джой, не те хапя. Тук се прекали вече с това кърмене. Освен това какво му е смешното на дете на 3-4 години, което в случай на голям афект се успокоява с единственото нещо, което е било с него от началото на крехкия му живот, и което му е носило винаги спокойствие? Всичко отминава!

Това съм го пропуснала. Нещо 3-4-годишните не ми изглеждат чак толкова уязвими, че да е жизненоважно за тях да се успокояват с кърмене на детската площадка. А това за големия афект вече е преувеличено. Едва ли взета лопатка на пясъчника е голям афект. А какво ли правят децата, които са на градина?  newsm78

очаквам сега отнякъде да се появи идеята, че затова децата в градината били агресивни, защото някой им е отнел кърменето през деня

# 317
...
Ами да, нали се направи паралел с ония мъже със шлиферите.

Е, сега стана тя каквато стана... Дали не трябва да се намеси и полицията при такъв аморален акт? newsm78 Mr. Green

# 318
  • Kопенхаген
Момичета, а какво стана с освободения и с простака?

Е, как какво? Казусът се бистри с пълна сила. Представлението тече.
Абе влизам 2- 3 пъти да се изкажа по въпроса, но за всичко друго се говори тук, само не и за това, което е попитала авторката  Grinning

# 319
  • В заешката дупка

По отношение на кърменето на по-големи деца, примерно. Но нямам на най-малкото желание да се впускам в подробности и да разяснявам това или онова. Обречена кауза е.

# 320
  • на плажа
 Скоро няма да се изкажеш по въпроса, защото все цици са им в устите на списващите тук. Като сме жени, си мислех, че поне бихме могли да обсъдим части от мъжката анатомия, ама нейсе. Sunglasses Сега ще разчепкваме конкретната случка до премала, ще анализираме запетайките и ще търсим скрития подтекст в авторовата реч. Wink

Абе влизам 2- 3 пъти да се изкажа по въпроса, но за всичко друго се говори тук, само не и за това, което е попитала авторката  Grinning

# 321
  • София
Не отричам кърменето на по-големи деца, то си е работа на родителите, ако ще като Крали Марко до десет години да кърмят. Но се съмнявам дълбоко едно дете на 2+ години, особено в гррадинска възраст, да е неспособно извън къщи да изкара без да сее сложи на гърда, и да му е невъзможно да се успокои по друг начин, ако някой му вземме лопатката. Представям си как Крали Марко е тичал при майка си на пейката пред къщата за едно дръпване, след като се е борил с другите момчета с прахоляка.

# 322
  • Kопенхаген
Скоро няма да се изкажеш по въпроса, защото все цици са им в устите на списващите тук. Като сме жени, си мислех, че поне бихме могли да обсъдим части от мъжката анатомия, ама нейсе. Sunglasses Сега ще разчепкваме конкретната случка до премала, ще анализираме запетайките и ще търсим скрития подтекст в авторовата реч. Wink

Абе влизам 2- 3 пъти да се изкажа по въпроса, но за всичко друго се говори тук, само не и за това, което е попитала авторката  Grinning
Ооооо, задължително ще се включа в обсъждането  Grinning

# 323

Джой, не те хапя. Тук се прекали вече с това кърмене. Освен това какво му е смешното на дете на 3-4 години, което в случай на голям афект се успокоява с единственото нещо, което е било с него от началото на крехкия му живот, и което му е носило винаги спокойствие? Всичко отминава!

А,  стига бе, нямате ли някаква мярка. Ми като се стресира в училище ?

# 324
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Трещерица, аз и сега съм стресирана Whistling

# 325
Съвсем нормално е кърменето изобщо да не се приема. В крайна сметка на повече бабите дойки са ги отхранили. Къде сте видяли аристократка да бута цица у бебешка устица?

Ето, например, аз много се дразня от мъж на плажа, обут с бански тип слипове, под които прозърта 10 санта пишле.

# 326
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От кое си възмутена, Каси, от банския или от пишлето hahaha?

# 327
  • на плажа

А,  стига бе, нямате ли някаква мярка. Ми като се стресира в училище ?
Винаги съм се чудила защо някои идивиди държат да се изкажат по всички теми. Сега разбирам - скучаят много и са достатъчно ограничени, че да не кажат нищо съществено, но да заявят крещящо присъствието си. Sunglasses

Кас, то си е за възмущение.

# 328
И от двете, Джой, и от двете! Като му е малък да го пуска свободно в боксерка! Кефат мъ само напращели в тесни гащета.
Айде, сега ти сподели и да променим темата, че от толкова цици и кърмене ми се спаружиха съвсем.

# 329
Малко са ме кърмили, само до годинка, та се чувства липсата.

Общи условия

Активация на акаунт