"Освободен" или чист простак?

• 28 175
  • 466
  •   1
Отговори
# 300
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Значи така, аз си държа мнението за себе си, но всичките пропагандаторки на кърменето няма нужда да правят същото Mr. Green. Много толерантно, браво Peace. А дори не съм казала, че кърменето на обществени места ми пречи (защото всъщност не ми пука), тогава какво ли трябваше да направя с мнението си Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 301
  • В заешката дупка
Сега да дойде Людмил да обясни за раждането с оргазъм, та да си дойдем на думата.

В контекста на развоя на темата, по-добре да си поговорим за кърменето с оргазъм.  Grinning

# 302
А, и такива теории съм срещала във Форума, че майките като кърмят, всъщност мастурбират, за това бил целият зор.

# 303
  • на плажа
Значи така, аз си държа мнението за себе си, но всичките пропагандаторки на кърменето няма нужда да правят същото Mr. Green. Много толерантно, браво Peace. А дори не съм казала, че кърменето на обществени места ми пречи (защото всъщност не ми пука), тогава какво ли трябваше да направя с мнението си Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ами уточни се и конкретизирай какво те тревожи. Какво е мнението ти в крайна сметка и защо ни го навираш като нямаш такова  newsm78?!

# 304
  • София
Имате право на мнение, разбира се, но по-добре е да си го държите за себе си. Не разбирам какво е това навиране в чуждите пазви?! Какво ви бърка кой, къде и до каква възраст кърми?! Нали не са дошли да ви бутат гърда в устата?!
 Освен това темата не е за кърменето.

Едва ли е точно пъхане в чуждите пазви. В случая с детето на площадката и лопатката не е навиране в чуждата пазва, а изнасяне на части от пазвата. Малко ми е трудно да повярвам, че едно дете, което не е в кърмаческа възраст, а доста по-голямо, играещо в пясъчника с другите децаа, да има въпиюща нужда от кърмене точно в този момент, или да е ревнало, че е гладно. Описаното действие на майката повече говори за нещо като биберрон-залъгалка, психическо успокоение на детето, а не задволяване на глад в прекия смисъл. Все съм знаела за жени, които кърмят доста дълго, дори когато децата им са в градинска възраст, но доколкото зная, кърменето го оставяха за сутрин или вечерно време, а през деня детето си кара на обща храна като всички други.  Дори 2-годишно дете може спокойно да изкара една разходка и игра в парка без кърма, едва ли ще му навреди една бисквита или банан, ако майката е толкова фен на здравословното хранене.

# 305
Добре, Пани, щом се нуждаеш от разяснение, ще го получиш- не смятам, че децата на 3, 4, 8, 10 години трябва да бъдат кърмени, намирам го за смешно. А кой как и къде си кърми бебето не ми пука, въпреки че надали бих се зарадвала на гледката на извадена гърда в ресторант.
Достатъчно ясна ли бях, или има нужда още да ме хапеш?

# 306
  • на плажа
 Е, хубаво де! Това е неприемливо за повечето хора, но защо трябва да се обощава, че всички кърмачки размятат съответните части от анатомията си пред случайните девствени погледи на минувачите и да се убеждаваме взаимно колко отвратителна гледка е това? Колко кърмачки го правят?!
 Джой, не те хапя. Тук се прекали вече с това кърмене. Освен това какво му е смешното на дете на 3-4 години, което в случай на голям афект се успокоява с единственото нещо, което е било с него от началото на крехкия му живот, и което му е носило винаги спокойствие? Всичко отминава!

# 307
Ами то тук нищо друго не се обсъжда, направо да се смени заглавието предлагам Whistling

# 308
  • В заешката дупка
...но доколкото зная, кърменето го оставяха за сутрин или вечерно време...

Доколкото знаете, ама нищо не знаете. Там е работата, Андариел. Което е причина за страшно много предразсъдъци и предубедености.

# 309
  • на плажа
Ами то тук нищо друго не се обсъжда, направо да се смени заглавието предлагам Whistling
Joy Абсолютно!

# 310
А, и такива теории съм срещала във Форума, че майките като кърмят, всъщност мастурбират, за това бил целият зор.

Въх,  а навънка значи са ехцибиционистки?! Shocked
 Joy

# 311
  • София
...но доколкото зная, кърменето го оставяха за сутрин или вечерно време...

Доколкото знаете, ама нищо не знаете. Там е работата, Андариел. Което е причина за страшно много предразсъдъци и предубедености.

Кои предразсъдъци?  Peace

# 312
Егати готината тема е станала.  hahaha

Първо да си кажа, че липсата на елементарно възпитание, описано от авторката, си е простащина. После:

Освен това какво му е смешното на дете на 3-4 години, което в случай на голям афект се успокоява с единственото нещо, което е било с него от началото на крехкия му живот, и което му е носило винаги спокойствие? Всичко отминава!

Че някой каза ли, че детето е било в състояние на силен афект?  newsm78

# 313
  • Kопенхаген
Момичета, а какво стана с освободения и с простака?

# 314
Момичета, а какво стана с освободения и с простака?

Е, как какво? Казусът се бистри с пълна сила. Представлението тече.

Общи условия

Активация на акаунт