"Освободен" или чист простак?

• 28 066
  • 466
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Като ви чета, направо ви се чудя как живеете така.
Кърмачки, гърди на плажа, целулит на някоя баба, дишането дори на някого ви пречат.

Абсолютно. Крайно време е тоя подфорум да се прекръсти на Семейни отклонения.

# 286
  • София
е, как, нормално! На някакво време всеки става свидетел или се впечатлява рот разни хора и разни идеали, та тук се концентрират всичките впечатления.

# 287

Някой питаше напред: не едно три четиригодишни деца са цокали пред мен. Отвратително е, най-малкото, защото вече не го правят от глад а от не знам какво. Чудя се само дали тези деца по-късно ще си спомнят, че са дъвкали зърната на майките си?!

Ами специалистите твърдят, че ще помнят, особено момченцата.

Иначе относно главната ти тема - в нашето семейство сме много освободени. Както в действията, така и в общуването с хора. Само че това, че съм заклет нудист, не означава, че ще си извадя гърдите да кърмя пред хората, които се хранят на съседната маса. Нито ще нудирам на плаж, на който това не е прието. Пред мъжа си може и да не затворя вратата на ВеЦето, но няма да го направя, когато съм на гости у вас. Мисля, че това е границата м/у освободеност и простащина.

# 288
  • София
правилно, вкъщи всеки да прави каквото си иска, но на гости да се съобразява с правилата на домакините. руснаците имат една приказка за това да не ходиш със свои правила в чужд манастир.

# 289
Като ви чета, направо ви се чудя как живеете така.
Кърмачки, гърди на плажа, целулит на някоя баба, дишането дори на някого ви пречат.

Абсолютно. Крайно време е тоя подфорум да се прекръсти на Семейни отклонения.
newsm10 newsm10 newsm10

# 290
Истинските аристократки си стоят по палатите си , не приемат простолюдие у дома си с кофти порядки и не се разхождат по обществени места, където има опасност да срещнат  всякакви психопатки като кърмещи майки, мъже с развяти пениси и всякакви подобни. Те не пръцкат ,не оригват, не говорят просташки и т.н...с други думи живеят на друга планета , а и най-малкото не обсъждат простолюдието,защото им е под достойнството..
  Някой от вас се привзимат доста, ама доста, сигурна съм ,че в реалниа си живот правите неща , далеч , далеч по гнусни от бъркането в носа.....Жалко, че не се препрочитате. И не мога да разбера смисъла от надцакване в този форум, нали в крайна сметка всички сме  си анонимни?

Не е ли по-важно в какви отношения са двете приятелки, сиреч дали простакесата е свястно дете, отколкото да ли си бърка в носа и после в купата с пуканки. Най-вероятно на възпитанато дете това не му пречи. Оф ,пишете си..

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 23:35 от valeri08

# 291
  • София
нали я знаеш оннази приказка за приятелите, дето с какъвто се събереш 0 такъв ставаш! И на мен хич няма да ми е кеф приятелката на дъщеря ми да си бърка в носа, и после в общата купа с пуканки. Ако е у тях си, ако иска и на други места да бърка преди пуканките, ама аз като го видя ми е неприятно. Гнуслива съм.  Wink

# 292
  Как би могла да ограничиш общуването на твоето дете с неподходящи за него другари? От личен опит знам, че не става. И няма ли възможност кофти детето да се повлияе от доброто?  От къде може да сме сигурни какви ги вършат нашите деца ,когато не сме пред тях да контролираме добрите обноски ,възпитание и т.н ? Предлагам авторката да си поговори приятелски с родителите на момичето, кой знае ,  може да се изненада и от нейната принцеска .

# 293
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Някой питаше напред: не едно три четиригодишни деца са цокали пред мен. Отвратително е, най-малкото, защото вече не го правят от глад а от не знам какво. Чудя се само дали тези деца по-късно ще си спомнят, че са дъвкали зърната на майките си?!

Изказването ти е отвратително, "дъвкали" зърната на майките си.... я кажи от какво го правят според теб?
На три-четири години надали го правят от глад Whistling

# 294

Пред мъжа си може и да не затворя вратата на ВеЦето, но няма да го направя, когато съм на гости у вас. Мисля, че това е границата м/у освободеност и простащина.

Разбира се! Аз написах как се държим у дома. Няма да го направя в офиса или на гости например...

А аристократите верно да си стоят вкъщи,а на гости им ходят само отбрани другари.  Peace

# 295
  • София
 Как би могла да ограничиш общуването на твоето дете с неподходящи за него другари? От личен опит знам, че не става. И няма ли възможност кофти детето да се повлияе от доброто?  От къде може да сме сигурни какви ги вършат нашите деца ,когато не сме пред тях да контролираме добрите обноски ,възпитание и т.н ? Предлагам авторката да си поговори приятелски с родителите на момичето, кой знае ,  може да се изненада и от нейната принцеска .

Ако говори с родителите на момичето, това е сигурна рецепта за конфликт - от една страна със собственото й дете (заради лоялността на приятелството), а от друга страна да си създаде враг в лицетоо на другата майка. И не защото другата майка ще е лоша и няма да скастри детето си за бъркането в носа и пуканките, а защото е майка и който говори лошо за детето й е враг.

Може да се ограничи общуването, поне до определена възраст и с определени начини. Колкото по-малки са децата, толкова по-лесно става.

# 296
  • Варна

Я си гледай аватарите   Laughing

# 297
Бе, майчета, чувате ли се какво говорите? Каква аристокрация, като тук говорим за елементарно възпитание. Вашите деца така ли правят??? Вие самите така ли сте възпитавани??? Ами не е голяма работа да не си бъркаш в носа, докато се храниш; хеле пък ако си на гости някъде. Жалко за форума, и за публиката, щом ви се струва нормално. Мога значи само да се радвам, че за трийсет и кусур (не казвам колко) години ми се случва за първи път да имам такива гости: това и без да съм се крила в палат. Късметлийка!!!

# 298
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Я си гледай аватарите   Laughing
Сега какво , и право на мнение ли нямаме Flutter? Понеже аз може и да не съм кърмила, ама на 4 години имам спомени, че ядях месо, а не цоцах от мама Laughing.

# 299
  • на плажа
 Имате право на мнение, разбира се, но по-добре е да си го държите за себе си. Не разбирам какво е това навиране в чуждите пазви?! Какво ви бърка кой, къде и до каква възраст кърми?! Нали не са дошли да ви бутат гърда в устата?!
 Освен това темата не е за кърменето.

Общи условия

Активация на акаунт