"Освободен" или чист простак?

• 28 075
  • 466
  •   1
Отговори
# 270
дори на мен да ми е неприятно да кърмя пред непознати хора и на обществено място, ако ми се наложи да избирам между това дали да оставя детето ми да плаче от глад или да не наруша спокойствието на някоя кукумявка, която не обича вида на кърмещите майки и тъмните им ареоли, решението ми би било в полза на бебето.

# 271
Значи, това девойче се държи нелепо: не затваря вратата на тоалетната и банята напълно, а само я притваря; кашля и киха на масата без да се извини и дори рядко си слага ръката пред устата; бърка си в носа, а после и в купата с пуканки на масата. Има и други гадории, но няма да ви давя в подробности.

До бъркане в носа не стигам, но и ние у дома сме постоянно с отворена врата на банята/тоалетната,дори и като сме вътре, най-малкото защото имаме котарак,който само като я види отворена и се постарава да е отворена. А и си говорим с половинката.

Бих кърмила на обществено място.

В офиса един колега си се оригва в мое присъствие, щото сме близки. На мен не ми е гадно. Не бих се оригнала,само щото съм дама, ама пред половина не се сдържам. Кашлям си и си кихам и очаквам да ме попитам дали съм добре или да ми кажат наздраве, защо да се извинявам.

Значи се приобщавам към простаците. Ясноооооооооо, ще го имам предвид.

# 272
Човече, задмина вилико.

# 273
Значи се приобщавам към простаците. Ясноооооооооо, ще го имам предвид.

Ако говориш си с мъжа си, докато сереш на отворена врата, просташкото е най-малкият ви проблем!

Някой питаше напред: не едно три четиригодишни деца са цокали пред мен. Отвратително е, най-малкото, защото вече не го правят от глад а от не знам какво. Чудя се само дали тези деца по-късно ще си спомнят, че са дъвкали зърната на майките си?!

# 274

Някой питаше напред: не едно три четиригодишни деца са цокали пред мен. Отвратително е, най-малкото, защото вече не го правят от глад а от не знам какво. Чудя се само дали тези деца по-късно ще си спомнят, че са дъвкали зърната на майките си?!

Изказването ти е отвратително, "дъвкали" зърната на майките си.... я кажи от какво го правят според теб?

# 275
Ако говориш си с мъжа си, докато сереш на отворена врата, просташкото е най-малкият ви проблем!

Но това си е работа между тях. Както и с колегата.  Но ако се уригва в градския транспорт...

Изказването ти е отвратително, "дъвкали" зърната на майките си.... я кажи от какво го правят според теб?

От какво? Има достатъчно играчки за дъвкане.

# 276
Дете на 3-4 да дъвче играчки? Уау.

# 277
Друго си е да дъвче цица.

# 278
  • София
И какво, ако си спомнят как са "дъвкали зърната" на майките си? Предполага се някаква психическа травма?  Rolling Eyes

# 279

Само от навик. Усетих, че кърменето започва да става навик някъде около година и половина. До месец след това го отбих без никакво колебание. Ако не бях и до сега щеше да заспива на цица и като му стане скучно да притичва за цокване.

# 280

Кажи ти; ти ги разбираш кърмаческите работи! Каква е причината на детската площадка или по време на кафенцето, разходката, пътуването в ГТ и други такива ситуации, да кърмиш три/четиригодишен малчуган? На мен ми е мъгла; мисля, мисля, ама днес съм станала с бавната глава. Дано някоя умница като теб ме светне, да спя спокойно!

Извън шегичките горе, има цели изследвания, в които се казва, че майките могат да бъдат пристрастени към кърменето. Ако искате потърсете в Гугъл, информирайте се. Знам случай и на осемгодишно, което заспивало кърмещо. Накрая са дошли социалните да проверят за какво става дума. Нали не мислите, че е било без причина?!

# 281
Сега да дойде Людмил да обясни за раждането с оргазъм, та да си дойдем на думата.

# 282
На публично място ли?

# 283
Като ви чета, направо ви се чудя как живеете така.
Кърмачки, гърди на плажа, целулит на някоя баба, дишането дори на някого ви пречат.
А после в темата за показността - никой не гледал другия.
Да, бе, да!  Joy
На мен нищо не ми пречи, стига да не е в дома ми или да не ме застрашава физически по някакъв начин.
Нито гледам, нито коментирам другите за подобни неща.
Може понякога нещо да ми е непонятно, чуждо, смешно или пък забавно, но пък чак да ми пречи...

# 284
И на мен не ми пречи. Хора всякакви. И мен не може всеки да ме харесва как кашлям примерно. Всеки с акъла си и задръжките си.

Общи условия

Активация на акаунт