"Стилната" Аз

• 15 021
  • 120
  •   1
Отговори
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, знам, знам Laughing- тук всички имаме безпогрешен моден усет и винаги изглеждаме зашеметително. Но все пак, вдъхновена от милите спомени в ретро-снимковия чат, реших да пробвам и да пусна тема за споделяне на лични модни грехове. Как като ученички например сме си очертавали устните с кафяв молив и тупирали бретоните... Обувките с огромни платформи... Метълската мода... Дълбоките дънки в ярки цветове... Електриковите клинчета... И така чак до днешните ни издънки- дали ски-екип пижама или бански, вдигнат до под мишниците (стил А. Петрова), или дамска чанта с маратонки, или платинено русо с черни вежди, и каквото още ви дойде на ума.
Да разкажем (а по-смелите и да покажем- личен архив или подходяща илюстрация от нета, важното е да дава представа) Mr. Green.

# 1
  • Има много детски смях.
Ластици с кубинки  Mr. Green
Доколкото може да се приеме за "прегрешение". Все пак бяха ранните 90  Laughing

# 2
  • Beyond the stars
Ммм метълският период - черно червило и зелени сенки - красотЪ  Laughing

# 3
  • София
1. Тупиран бертон, бетониран с захар с вода
2. Кафяв молив на устните
3.Тънка лятна рокля с кубинки до под коляното. Това разбира се в периода юли-август Mr. Green - и аз да се оправдая с гръндж модата

# 4
Помните ли- в началото докъм средата на 90-те бяха модерни едни груби обувки на платформа? Ама много модерни бяха. Е, аз имах спортен вариант- нещо като сегашните маратонки с ток, но високо навсякъде. Горе-долу така изглеждаха, ама по-грозни. Бяха сребристи с бяла подметка и практически на слизаха от краката ми. Поли, дънки, къси панталони- носех ги на всичко.
Лятото ги намерих в един кашон на село- посмях се доволно Joy

# 5
Рокля с велурени кларкове, с различни връзки - електриково зелено и електриково розово  Blush

# 6
О, аз имам много  Mr. Green
Косата си редовно носех като хеликоптер - няколко дебели плитки стърчат насам-натам.
Понякога ги правех на малки кокчета.
Боядисана коса със сини/зелени/лилави кичури, имаше едни спирали за коса - с тях.
Светло синьо червило  Flutter Но и тъмно синьо!
Гащеризон, нарязан на ленти от коляното надолу.
Карирани ризи с дълги ръкави - зима, лято, пола, рокля, панталон, каквото и да имам отдолу, отгоре е гарнирано с такава риза  Mr. Green
Оправданието ми: бях в кръжока по актьорско майсторство, но редовно ме бъркаха, че съм от художествената гимназия - деляхме с тях сградата, а специално нашия клас - и етаж. Художниците бяха по-известни с шашави дрехи и коси.

# 7
Аз имах такива високи гуменки, но дантелени.
На една практика в Несебър ги залях с черен туш. Няма такова реване, много тъпо ми беше.
Имаше в нашия випуск няколко момичета, бяха си направили при обущар много високи обувки, с много висок дебел ток и много висока платформа, ама много ви казвам, поне 20 см, може и повече да бяха. Имаха черни, бели и не помня какви други.

# 8
.....бански, вдигнат до под мишниците (стил А. Петрова),
Офф, отдъхнах си . Hug Зная си аз ,че си добричка и си ми спестила това за банския, като Тоца си дала за пример Simple Smile

# 9
Носех си косата на път  зиг-заг  Mr. Green
Имаше едни гадни черни разтегателни неща, които носехме на вратовете си...  Mr. Green

# 10
.....бански, вдигнат до под мишниците (стил А. Петрова),
Офф, отдъхнах си . Hug Зная си аз ,че си добричка и си ми спестила това за банския, като Тоца си дала за пример Simple Smile
Защо теб, мадам Laughing?

# 11
  • София
Ластици с кубинки  Mr. Green
Доколкото може да се приеме за "прегрешение". Все пак бяха ранните 90  Laughing
Как ластици с кубинки?

# 12
  • София
Освен захар и вода по лимбите си слагах и лимон(също действа безотказно),лошото е,че оставаха дребни парченца от лимона  Crazy
Много се гримирах,с едни ужасни ярко сини и ярко зелени сенки,отгоре мацах очна линия и яко спирала,пълна карикатура  Laughing
Не знам дали си спомняте,плетяхме си едни висулки за коса,от мулине,в различни цветове,дето се защипваха в косата,накичвах се с по 20-30 тогава,ама имах много,защото сама си ги плетях,че и търговия въртях  Flutter

Последния ми гаф е от лятото,купих си страхотен потник,тъмно розово...оказа се ...бельо  Rolling Eyes

# 13
О,  Джой,вероятно си пропуснала снимката ми, за която отнесох традиционни подигравки,  там съм на селси туризъм, облегната на каруца, по къси дънкови панталонки, от които се вижда разлика от високо позициониран бански.  Laughing
 Млади години, но форума не прощава, на мене още по-малко Naughty

# 14
 Повечето изброени грехове си бяха абсолютен хит за периода в който са били носени. То направо си е грях ако не си се  носил така.

Общи условия

Активация на акаунт