"Стилната" Аз

• 15 076
  • 120
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Спомняте ли си гумените гривнички? Много гривнички и на двете ръце.
Аз още си имам- комплект 10 черни и 10 сиви, от NewYorker Party.
Гъзарка.
Стилната Аз bowuu

# 46
Аз и правех  гривни с възелчета от разноцветни мулинета, пак бяха голям хит.

Пак са хит.

# 47
  • София
Ню уейв имидж беше при мене.
За прическата се използваше гел паста за зъби Кис.
И да, в комбинация с кларкове с различни на цвят връзки.
Някъде в седми клас, или последните години на късния соц.
Ходех така и на училище, но понеже се учех добре, никога не съм имала проблеми.  Grinning

# 48
Подобен модел сандали в бяло  Crazy
Скрит текст:

# 49
  • София
Ластици с кубинки  Mr. Green
Доколкото може да се приеме за "прегрешение". Все пак бяха ранните 90  Laughing
Как ластици с кубинки?

Ластични дънки имам предвид. И кубинки- войнишки.
Мерси. Спомних си.
Те и метълите и уейфовете бяха малко готик стайл.
И сега е модерно, моята дъщеря редовно я докарвам така и е много сладка.
Ластични дънки, поло в черепи и е номер едно.

Моето най-грандиозно модно престъпление беше един експеримент с косата, приличах на овца.

# 50
Хм, всяка стилна проява днес след години може да се окаже модно престъпление. Падам от смях като гледам снимки от ученическите ми години и ранната ми младост. Но пък за времето си е било върхът на сладоледа  Laughing  Аз съм доста консервативна в облеклото си, много от нещата, които съм носила тогава, нося и сега.

Но прическите, ах, прическите  Joy Там потресът е пълен. Ей тия младежи ми бяха модни икони, и всячески се мъчех да докарам косата си до този вид - но без къдрене, а само с тупиране и "стилизанти" (разбирай - пяна за бръснене, паста за зъби-гел, захар и лимон...)  Joy
Като се вземе предвид, че косата ми е съвършено права и неподдаваща се на обработка, смятайте за какво става въпрос  Joy

# 51
Темата е много приятна, но пък аз и до ден днешен съм убедена, че нищо от т.нар. "модни грефове" не е било такъв в негативен смисъл, понеже тогава е бил навреме и на място.
То и сегашната мода сигурно след 10 г. ще ни е смешна, ама ще видим.

Личните ми гафове са:
синьо червило - по руски ми преподаваше лелята на Филип Киркоров - милата женица всеки учебен час се стряскаше първоначално и ме питаше дали съм добре и дали не ми е паднало кръвното, но постепенно свикна;
широки шарени панталони с повече кръпки и дупки, отколкото плат;
старите чарлстони от младежките години на баща ми, които ми седяха разкошно, между другото;
редуването на пънк стил с хипер официален (т.е. строги костюми и тънки токчета) - шашкащи бяха двете крайности, особено в крайно пънкарската ми компания;
хипер много бижута по мен, вкл. безопасни игли, верига от колело;
много огащени в дънките тениски (ама чак изпънати);
и аз съм в графата с гейшите и бялата пудра и др.

Относно пънк визията, кубинките, платформите, черните дрехи и т.н. -  аз и досега ги харесвам и често се нося в готик стайл, само дето вече съобразявам с възрастта и физиката си.

Сегашно модно прегрешение ми е откровеното залитане по широки блузони и жилетки (винаги съм ги обичала и са ми удобни, но деформират тялото).

# 52
  • Варна
О, гъзарско беше да се покажеш с коприненка ризка, закопчана до горе с асиметрични шарки отпред и подплънки на ръгби играч.

# 53
  • София
О, подплънките...Simple Smile И аз ги ползвах. Блузата с подплънки  огащена чинно в дънките с висока талия, имах и  обувки с танк подметка. Как съм се движила с тях- днес е загадка за мен. Laughing
Експерименти с косата не съм си правила, но мъртвешки лилавото червило, или тъмнокафяво червило плюс устни очертани с тъмнокафяв, или черен молив ми беше много любимо. Joy Joy
п.п. Не обичам да си гледам стари снимки точно заради безумните комбинации, че изглеждам много смешно.  Laughing Laughing

Да не забравя- имах една дълга пола- ама почти до петите. И широка. Та, бях я нарязала на ленти от малко над  колената надолу и си вярвах, че изглежда супер.Simple SmileSimple SmileSimple Smile А, помните ли дънките, които се носеха  сцепени точно под дупето?Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:50 от Буря

# 54
Мале, като прочетох се сетих за още безброй модни безумия  Joy
Тупиран бретон, ама косата на къса прическа, отзад на киче, като футболист hahaha
Устните с ярко червено или тъмно лилаво червило с молив по възможност черен или тъмно кафяв;
Ластици с кубинки също  Peace
Мрежест чорапогащник... уау
Обица на носа, ама халкичка не пробиване, гривна на крака (гумена), пробиване на 2 дупка на ухото от приятелки с незнайно каква игла - тези екстри ги слагах като изляза от вкъщи, иначе не смеех, че баща ми щеше удар да получи hahaha
Сигурно има и още  Sunglasses

# 55
Хм, май съм малка за тази тема Simple Smile)) Помня прическите с едни пластмасови кръгчета, които се защипваха около кичур коса, гадните черни герданчета около врата и дънките чарлстон (особено онези с брокатените сърчица и ресничките, като на небезизвестните тогава Малки пантери). А, да и острите обувки, и мрежестите чорапогащи. И нещото, което много исках -сребристо шушляково яке, всички имаха такова.
На колко си-26/27?  Hug
Имаше и едни лепила с цветен брокат, с които си рисувахме по дънките... ooooh!
23 Simple Smile
Лепилата ги помня, но имаше и едни джинси в различни нюанси - бяха много популярни Simple Smile

# 56
Подобен модел сандали в бяло  Crazy
Скрит текст:
Ох, имах такива... Blush Точно такива даже, не бели Crazy

# 57
На тези сандали им казвахме "римлянки"  Peace Бяха голям хит и имах няколко модела.. а освен това, на обикновени сандали/чехли им връзвах такива връзки, за да съм в крак с модата  Mr. Green

# 58
Не, римлянките са други. Тези са с висок ток, прекалено магистрални са, за да може да минат в графа римлянки Simple Smile

# 59
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обещала ви бях снощи актуален "грях", та да разкажа най-накрая Laughing
Събота. Джой мързелува вкъщи, лошичко и е след петъчната вечер, но следобед все пак решава да се надигне и да си купи сандвич от близкото KFC. За целта се спретва както следва- домашно долнище, нещо средно между клин и анцуг, яркожълта ватирана блузка с огромен щампиран заек, рошаво кукуригу, апрески и върху всичко това- палто, не строго елегантно, но все пак- палто. Червено. Като за купуване на манджа- стига Mr. Green. Оообаче... по пътя към KFC телефона звъни, приятелка има да убива два часа до влак и ме вика на кафе. Време за връщане до вкъщи и привеждане в приличен вид няма, и Джой се озовава с въпросното заешко екипче в централно кафене, пълно с туристи, чудеща се как да стане невидима. Поне добавих нови краски в представата на западняците за източноевропейската елегантност Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт