"Стилната" Аз

• 15 079
  • 120
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Аз също правех неуспешни опити да си направя онзи прословут бретон със захар, да стои като стена изправен, но на къдрава коса, каквото и да й сложиш, не става.

Имах ярко жълт клин, който на слънце така му блестеше ликрата, че озарявах Вселената.

Направих един-два неуспешни опити да ходя със забрадка на главата, но по онзи така стилен и шик начин, като мадамите от кои години и аз не знам. Сещате ли се - тя се вози в кабриолета и по някое време красивият й шал, завързан около главата й, излита от вятъра. Ровя се в гугъл за илюстрация, но явно не нацелвам точната година.

Носили ли сте черни, плетени на една кука ръкавици. С или без пръсти? Simple Smile И с такива съм се подвизавала. Плюс червено, карирано пончо, плюс подобен десен пола, плюс червен чорапогащник. Жалко, че нямам снимка. След като няколко пъти разни грозни, мустакати, съмнителни муцуни ми казаха "Чок гюзел. Чок кармазъ", повече не съм го обличала този аутфит и вече само при вида на червен тартан се изприщвам.

# 31
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ло, и сегашни "грехове" можеш да споделиш Wink. Аз след малко ще ви пиша как озарих съботния ден Laughing.

# 32
  • n/a
Аааа, сегашни? Трябва да помисля, но се боя,
че не съм чак толкова самокритична  Mr. Green

# 33
  • Има много детски смях.
Ластици с кубинки  Mr. Green
Доколкото може да се приеме за "прегрешение". Все пак бяха ранните 90  Laughing
Как ластици с кубинки?

Ластични дънки имам предвид. И кубинки- войнишки.

# 34
То и сега не е демоде ластични дънки и кубинки, ако не бъркам  newsm78 Поне боти става според мен. А кубинките всъщност са доста скъпи качествените - на нас от работата ни бяха дали и струваха по фактура 140 лева.

# 35
  • out of space
Не съм си захаросвала бретона, но го оформях с крема за бръснене на баща ми. Боядисвах си кичури с едно цикламено лекарство против гъбички на краката, с йод и с гранофорин  Laughing По едно време си обръснах косата покрай дясното ухо, но то като гледам и сега е модерно  ooooh!

# 36
  Аз пък харесвам ластици с кубинки Crossing Arms

# 37
Хм, май съм малка за тази тема Simple Smile)) Помня прическите с едни пластмасови кръгчета, които се защипваха около кичур коса, гадните черни герданчета около врата и дънките чарлстон (особено онези с брокатените сърчица и ресничките, като на небезизвестните тогава Малки пантери). А, да и острите обувки, и мрежестите чорапогащи. И нещото, което много исках -сребристо шушляково яке, всички имаха такова.

# 38
Да, знам, знам Laughing- тук всички имаме безпогрешен моден усет и винаги изглеждаме зашеметително. Но все пак, вдъхновена от милите спомени в ретро-снимковия чат, реших да пробвам и да пусна тема за споделяне на лични модни грехове. Как като ученички например сме си очертавали устните с кафяв молив и тупирали бретоните... Обувките с огромни платформи... Метълската мода... Дълбоките дънки в ярки цветове... Електриковите клинчета... И така чак до днешните ни издънки- дали ски-екип пижама или бански, вдигнат до под мишниците (стил А. Петрова), или дамска чанта с маратонки, или платинено русо с черни вежди, и каквото още ви дойде на ума.
Да разкажем (а по-смелите и да покажем- личен архив или подходяща илюстрация от нета, важното е да дава представа) Mr. Green.
Скоро си открих в гардероба едно такова дънки- червено  дълбоко и ми стана даже!За тупирания си бретон
не искам да си спомням как го постигах, и за клинчетата+риза се сещам,ех младост,младост... Simple Smile
В 8 клас сама си пробих на дясното ухо допълнителните 3 дупки и още си ги ползвам.

# 39
Хм, май съм малка за тази тема Simple Smile)) Помня прическите с едни пластмасови кръгчета, които се защипваха около кичур коса, гадните черни герданчета около врата и дънките чарлстон (особено онези с брокатените сърчица и ресничките, като на небезизвестните тогава Малки пантери). А, да и острите обувки, и мрежестите чорапогащи. И нещото, което много исках -сребристо шушляково яке, всички имаха такова.
На колко си-26/27?  Hug
Имаше и едни лепила с цветен брокат, с които си рисувахме по дънките... ooooh!

# 40
  • Варна
Спомняте ли си гумените гривнички? Много гривнички и на двете ръце.
Моят грях бяха флоралните клинчета и тениска с образа на Мадона. Е, и прическа като нейната.

# 41
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз още си имам- комплект 10 черни и 10 сиви, от NewYorker Party.

# 42
  • Варна
Аз още си имам- комплект 10 черни и 10 сиви, от NewYorker Party.
Гъзарка.

# 43
1. Бетонираният бретон ми беше запазена марка..)) Тупирам задължително
2. Къса флорална роклА с ленени кубинка (да живеят Аеросмит)
3. Високо вдигнатият бански - ъф корс
4. Плътните черни чорапи до над коляното, с къси лачени панталонки лачено яке.. Embarassed
5 Бяла, бяла пудра - като гейша бях..Wink

# 44
Аз и правех  гривни с възелчета от разноцветни мулинета, пак бяха голям хит.

Общи условия

Активация на акаунт