"Стилната" Аз

• 15 099
  • 120
  •   1
Отговори
# 15
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, Шанти, как съм забравила Joy... вярно драма беше голяма, ама мен следи от бански не ме шокират и минало през едното, излезнало през другото... Laughing Hug

# 16
 По времето, когато обикалях по техно партита, края на 90-те носех един панталон от сребърен на цвят сатен, мноооого бях cool, искали са да се снимат с мен дори непознати Mr. Green На едно парти освен гореописания панталон си бях сложила и сребърна на цвят блуза, сребърен грим, сребърен спрей на косата, като след няколко часа и гримът и спреят се разтекоха и заприличах на Мистър Фрийз.
 Преди няколко години една приятелка гледаше снимки от въпросния период и попита за култовия ми панталон- "Цвети, защо си с пижама"?

# 17
  • Варна
Черна ластична поличка, на главата-нещо като кондукторски кожен каскет. hahaha
Примерно така се носих в шести клас.
Аз имах едни сандали-платформи.
Ми много беше модерно груби обувки на тънки крака. Joy
По едно време правих на ресни долу дънките си.

# 18
Имах електриково розово клинче на жълти точки- много фешън детенце бях Flutter.
И ластична пола имах няколко години по-късно- лилава (тогава бяха или лилави, или черни, а аз скучни цветове не носех Mr. Green).
Бретона съм тупирала със захар също.

# 19
  • 1st floor
Егати, като ви чета и ми се дощя и аз така да се облека!  Mr. Green Ама ще ме изкарате хем "стилна", хем демоде! Mr. Green Хем и ММ ще ме изгони от нас! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Преди няколко години една приятелка гледаше снимки от въпросния период и попита за култовия ми панталон- "Цвети, защо си с пижама"?
hahaha hahaha hahaha

# 20

По едно време правих на ресни долу дънките си.
Щях да кажа, че сигурно сме един набор, но си по-голяма, явно аз съм била назаднала в модата  Laughing

# 21
И аз имах ластична пола, но толкова мразех да нося поли, че съм я носила насила само с бяла ризка по празници като 24 май и 15 септември. Доста дълго време си останах девствена за модата мъжкарана и си изкарах училището с няколко чифта дънки, тениски и анцузи. По едно време станаха модерни комбат панталоните - тези широките с многото джобове. Направо се родих, с толкова много джобове въобще не ми трябваше чанта, даже тетрадката за училище си я навивах на рулце в единия джоб.
Та от този период, дори и да не съм била много фешън, поне не съм си самоунищожила всички снимки. Обаче по едно време не знам какво ми стана, но започнах да нося по-впити дрешки и най-любимият ми аутфит бяха едни дънки чарлстон с реснички отдолу, заедно с къса тениска до под бюста, за да се вижда коремът, разбира се. Много съм се харесвала явно, пък и ми връзваха де, но преди няколко години като си намерих снимки от въпросния период, ги скъсах всичките.

# 22
Имах едно червило, тъмно на цвят, почти кафяво, миришеше силно на....не знам точно какво, но мислех, че е неотразим аромат. Докато една приятелка не ме посъветва да го хвърля, за да не задуша всеки, с когото разговарям ooooh!
Мда, и кафяв молив съм слагала на устните...добре, че бях млада, та да не предизвиквам асоциации за гримиран покойник.
Други големи изцепки не си спомням в момента....

# 23
Химическите червила помните ли Mr. Green?

# 24
  • Варна
Ей ги на любимите ми сандали с платформи Mr. Green

Скрит текст:

Га бях млада Laughing, много обичах да си напластявам хууубаво миглите със спирала. Crazy

# 25
О, Стейси, как идеално си илюстрирала обувките с платформа Hug. Имаше обувки, сандали, боти и ботуши даже от вида.
Скрит текст:
Много хубави крачета Heart Eyes

# 26
  • Бургас
А какво ще кажете за перхидролено - рижавите бретони Simple Smile
Бях в 8 клас и това беше модата тогава в училище - всички с изрусени бретони.И понеже на мен не ми даваха от вкъщи дори и да си помисля за боя, преди естествено побеляване на косъма незнайно кога, реших, че трябва да не се цепя от колектива и измислих много плиткоумна лъжа :"че както съм си вървяла по стълбите на училище, някой си ми е изсипал точно на бретончето концентрата и хоп, той е станал рижав /реално беше отврат цвят/.Моята коса е тъмно кестенява, няма как от изведнъж да стане руса  Joy

# 27
  • Варна
Втората снимка я имам и в анфас, обаче там съм с копитце на панталонките hahaha, та рекох да ви пожаля.
Джой Hug

# 28
  • n/a
Повечето смешни модни приумици не са грехове за времето си.
Колкото и чудовищни да изглеждат танковите платформи, то-
гава се носиха от почти всички и никак, ама никак не изглежда-
ха по този нелеп начин.  Mr. Green

# 29
Носила съм тези обувки-танкове, нищо че съм 1,80
Захаросаният бретон - накъде без него!
Зелена спирала със спортни обувки, отново тип танк - учителката по история тогава ми чете конско Embarassed
Смяна на цвета на косата почти през няколко месеца
Неща, които бяха ултра модерни, но които въпреки че бяха хитови ми бяха ужасни: черния молив на устата, това така и не го направих със себе си Laughing
Нещо, за което ме гледаха странно понеже бях на 12, като го ''сефтосах'' - гривна на глезена и пръстен на палеца Simple Smile
Един път, неистово поисках да се видя с червило, намерих един химически молив на майка ми, ама бая кармазлив беше; дойде време за училище трия, бриша, почти не пада; помня, като ме питаха ама ти с червило ли си, лъгах, че съм яла някакъв немахаем сорт лютеница Joy
О, забравих електриковите клинчета на които пишеше Хранков май, както и тениските с YES отпред NO отзад Joy

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 18:52 от Julia_21

Общи условия

Активация на акаунт