"Стилната" Аз

• 15 079
  • 120
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
  Аз пък харесвам ластици с кубинки Crossing Arms

+1
Навремето ми се чудиха защо се обличам така. Сега пък стана супер модерно. Явно изпреварвам модата.
Редовно носих метълски тениски. Сега си позволявам само по концерти и то вталени, а не като чувалите от едно време.

# 61
 Джой, ако в Чехия се случва това си останала незабелязана Mr. Green Аз там съм виждала сандал с чорапи, Крокс с чорапи, анцунг с елегантна обувка...

# 62
На мен по едно време ми се виждаше много секси да ходя с неговите дрехи. В резултат, освен че аз нямах какво да облека - и той нямаше какво да облече.

# 63
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Там, там, ама мен от туристите ме беше срам Laughing.
Сандал с чорап е обичайно тук, ето така
Скрит текст:
Точно тези, текстилните спортни сандали, цветът на чорапа обичайно е сив и мацките комбинират с рокличка Mr. Green.

# 64
А, баш:)

# 65
Не съм си захаросвала бретона, но го оформях с крема за бръснене на баща ми. Боядисвах си кичури с едно цикламено лекарство против гъбички на краката, с йод и с гранофорин  Laughing По едно време си обръснах косата покрай дясното ухо, но то като гледам и сега е модерно  ooooh!

Точно същото и при мен - косата я правех като бодли на таралеж с крем за бръснене, а малинови кичури си правех с едно лекарство, обирах точките  Mr. Green На училище задължително с чорахогащник, бели къси чорапи и маратонки, отгоре само ученическата престилка, без пола   bowuu

# 66
Страхотна тема   bouquet
Тупираният бретон, класика, но обилно напръскан с лак за коса, не със захар  Laughing От коса до средата на гърба на къса черта, при това накъдрена, направо приличах на овчица, умопомрачително просто  #Crazy или на супер къса подстрижка тип Мадона в клипа "rain"  Tired
Цветовете се сменяха през месеци, махагонено, лилаво, патладжанено, черно, с кичури, без кичури, русо с кестеняви вежди  Mr. Green
Флорална черна лятна рокля с кубинки; прословутите показани тук обувки на платформа; бяло боди с къс ръкав и щедро деколте + къси дънкови панталонки, разръфани по ръбовете + бели чорапки и маратонки с флорални мотиви  ooooh!
Пръстени на всеки пръст на ръката, по 2-3 гривни на всяка ръка, обица на носа (истинска), обица на езика и тя истинска (една от преподавателките ми получи трайно разширяване на зениците като отворих уста  hahaha)
Ехх, млади години  Heart Eyes

# 67
Ей ги на любимите ми сандали с платформи Mr. Green

Скрит текст:

Га бях млада Laughing, много обичах да си напластявам хууубаво миглите със спирала. :crazy:
И аз и аз .. Mr. Green Peace

# 68
След като няколко пъти разни грозни, мустакати, съмнителни муцуни ми казаха "Чок гюзел. Чок кармазъ", повече не съм го обличала този аутфит и вече само при вида на червен тартан се изприщвам.
  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 69

Носили ли сте черни, плетени на една кука ръкавици. С или без пръсти? Simple Smile

Ау как бях ги забравила, аз копирах аутфита на Мадона от филма Кое е това момиче, с къса черна пола и червено яке, тип рокерско, но от плат, на гърба с голяма щампа на Джордж Майкъл (който ме разпознае да замълчи завинаги hahaha)

Какво е ластици с кубинки? А разбрах Peace

# 70
Обещала ви бях снощи актуален "грях", та да разкажа най-накрая Laughing
Събота. Джой мързелува вкъщи, лошичко и е след петъчната вечер, но следобед все пак решава да се надигне и да си купи сандвич от близкото KFC. За целта се спретва както следва- домашно долнище, нещо средно между клин и анцуг, яркожълта ватирана блузка с огромен щампиран заек, рошаво кукуригу, апрески и върху всичко това- палто, не строго елегантно, но все пак- палто. Червено. Като за купуване на манджа- стига Mr. Green. Оообаче... по пътя към KFC телефона звъни, приятелка има да убива два часа до влак и ме вика на кафе. Време за връщане до вкъщи и привеждане в приличен вид няма, и Джой се озовава с въпросното заешко екипче в централно кафене, пълно с туристи, чудеща се как да стане невидима. Поне добавих нови краски в представата на западняците за източноевропейската елегантност Mr. Green

Аууу, Джой, сетих се за 2 подобни случая и то от последната 1 г.
1. Миналата зима.Изтичвам уж до магазина на ъгъла за цигари. За да не губя време, тръгвам с бананово долнище между анцуг и пижама, електриков мек пуловер с 2 огромни плюшени котки отпред + много елегантни чизми на ток, черно палтенце на любима моя марка (очеизвадно марково и биещо се с "пижамите") и скиорска шапка. На въпросния ъгъл срещнах моя приятелка и решихме да се видим за по-дълго, та седнахме в пицарията (и тя на същия ъгъл). Доста странно ме гледаха другите клиенти. Добре, че поне от заведението са свикнали да ме виждат всякак. В този вид 2 ч. пихме бира и си приказвахме. В същото време приятелката ми се прибираше от работа и беше с костюм. Crazy
2. Лятото. Рано сутрин. Седя си аз по една ефирна рокличка - тип комбенизон и пия кафе. Кафето свършва и тръгвам да си купя. Намятам едно дънково яке (не върви само по роклето, че и без това ми е леко голямо и прелестите ми изскачат от него) и едни чехли. Нещо средно между нощна труженичка и повлекана. В това време звъни баща ми, че трябва спешно да отскоча до тях и спестявам време като директно отивам (нашите живеят през 2 пресечки). Баща ми щеше да припадне от вида ми.

# 71
# 72
Джой, ако в Чехия се случва това си останала незабелязана Mr. Green Аз там съм виждала сандал с чорапи, Крокс с чорапи, анцунг с елегантна обувка...
Преди няколко месеца си поръчвам сандали само с тънички каишки от голям сайт с дрехи и обувки ( немскоезичен). Чета си клиентските отзиви и рейтинги отдолу, понеже имам тесен крак, но и нося голям номер, важно ми е дали обувката е широка или тясна, и о! изненада, поне 3-4 коментара отдолу обясняват как крака се плъзгал малко напред, ама като ги обуеш с чорап няма проблеми  Laughing
Иде реч за нещо в този дух:
Скрит текст:

# 73
 А ти как ги носиш  Twisted Evil Mr. Green

# 74
  Често съм изглеждала абсурдно или направо нелепо, но  колкото и зле да е било винаги е било нарочно, и никога случайно. bowuu     Направо като се замисля съм безгрешна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт