"Стилната" Аз

• 15 084
  • 120
  •   1
Отговори
# 75
.....бански, вдигнат до под мишниците (стил А. Петрова),
Офф, отдъхнах си . Hug Зная си аз ,че си добричка и си ми спестила това за банския, като Тоца си дала за пример Simple Smile

http://---/n/seksi-ili-ne-antoniya-petrova-pokaza-dupe-snimki.74514.html

Sick Sick Joy Joy

# 76
Не се отваря това което толкова ти е смешно  Simple Smile

# 77
# 78
Не, римлянките са други. Тези са с висок ток, прекалено магистрални са, за да може да минат в графа римлянки Simple Smile
Ето такива имах аз, на тези казвам римски сандали, много си ги обичах. Съжалявам, че не се получи по-ясна снимката, тип сабо с дървена подметка , а останалото е изцяло ест. кожа. Закопчават се с две катарами около глезена.
Скрит текст:
П.П Ох, надявам се да не е реална тая снимка на Тоца, гадно е, не ми е смешно. Peace

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 20:09 от $hantal off

# 79
  • вятър в маслините, вятър над хребета
  Често съм изглеждала абсурдно или направо нелепо, но  колкото и зле да е било винаги е било нарочно, и никога случайно. bowuu     Направо като се замисля съм безгрешна  Joy
Завиждам Grinning. Аз гледам винаги да съм обрана откъм дрехи и аксесоари- външността ми е такава, че ако съм екстравагантна, ще изглеждам нелепо. Иначе много ми отиват едри бижута- но ако сложа огромен гердан, ще е един и обеците ще са малки. Ако обиците са акцент, вратът трябва да е гол и така... Като бях малка, това не го знаех и наистина съм имала страхотни изцепки.

# 80
Завиждаш, защото не си ме виждала в абсурден период.... Не е за завист  Joy
 Безгрешна имах предвид  в моите очи най- вече

# 81
Хм, лесно ви е на вас да имате модни изцепки.
В моята младост имаше социализъм. И нямане. И да искаш, няма как да се премениш прекомерно.
Въпреки, че е било модерно, лично за себе си смятам за моден гаф: полушалвари с висока талия /като се гледам сега на снимки, сякаш съм трътла поне стокилограмова с неистов задник и абсурдно къси крака/, идиотски и безформени ризи и сака с огромни подплънки /направо не мога да повярвам, че съм се разнасяла така по улиците/, късите блузки, които бяха почти като бюстие и коремът беше на показ /е, поне съм била с хубаво тяло, та не ме е срам сега да си показвам снимките/.
В ученическите ми години, между нямането и синята униформена престилка /а в началните класове - черна атлазена/, се появяваше по някоя адска тенденция. Примерно имаше период, в който масово ходехме с телесен цвят чорапогащник и къси бели чорапки отгоре.
А, и модата на ликряните чорапогащи не ме подмина. Лъскави кълки съм размятала със самочувствието на римска богиня.
Това е.
Иначе, като се гледам по старите снимки, повечето неща бих носила и сега.

# 82
  • Пловдив
Симпатична тема, сега имам работа, тия дни на спокойствие ще я разгледам и ще се включа.

# 83
Имах и тези - все едно си обула парче торта  Laughing - бледо розови, с цветенца и тънки каишки на иначе така дебелата платформа.
Скрит текст:

# 84
  • ...живея на последния етаж...

На училище задължително с чорапогащник, бели къси чорапи и маратонки, отгоре само ученическата престилка, без пола   bowuu

И червило ИДА 121 за дооформяне на визията  Mr. Green

# 85
  • София
Припомнихте ми и моят тийн-период... Аз бях общо взето смесица от гръндж, рап, но имах залитания от рода на ботуши-чизми, съчетани с лъскаво клинче. Естествено, имах и от онези обувки на огромна трапецовидна платформа, за които говорите - имах затворени обувки, имах и сандали от тях. Бяха доста удобни, но с тях ставах много висока (някъде към 185 см). Топирания бретон, залепен с какво ли не... Обаче си имах и войнишка мешка  Crazy
Абе изобщо, какво ли не съм опитвала.

# 86
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ей такава поличка имах като дете:
Скрит текст:
Тогава ми беше до средата на бедрото.
Преди три лета я намерих в една ракла и реших да я нося отново (с ластик на колана е, така че се събрах Laughing) и ми стоеше точно както на снимката. Сега като се замисля, не беше сред най-светлите ми идеи Mr. Green

# 87
В тийн периода запазена марка беше  шапка 'идиотка' и дънков гащеризон , задължително дъното висящо до под коленете   ooooh!  и даже понякога за разкош тирантите висяха надолу.  Blush  Ужас и безумие! Като си гледам снимките ме обхваща див ужас, а тогава се мислех за неотразима и неповторима.  Mr. Green

След 8/9 клас нагоре вече не си спомням да съм имала някакви смешни облекла, носех се спортно - дънки, маратонки, анцузи ...  За първи път облякох рокля и токчета на абитуриентската пък така се харесах, че след това вече по-честичко започнах да се  обличам така.

А... още нещо, което към днешна дата не бих облякла (а съм обличала като ученичка)  са дънки чарлстон + потник с тънки презрамки и достатъчно къс, за да се вижда пъпа.  Laughing 

А така вдигнати нагоре бикини карат и най-малкото дупе да изглежда увиснало и продълговато.  Mr. Green 
А да не ви казвам като гледам снимките на баба (лека и пръст) и майка ми от морето отпреди 40 години какъв смях ме напушва  Laughing

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 18:27 от TopKids

# 88
Много модни прегрешения съм имала newsm78
Като започнем с кафяв молив и светло червило, минем през руса коса със сиво-син отенък ( Защоо?) и стигнем до обувките с големите подметки!
Но се успокоявам, че тогава е било модерно  hahaha newsm62

# 89
  • София
Ох, платформите!
И досега ги харесвам.
А преди представям си каква картинка съм била 50 кила/170 см на платформи!
Като с копитца. Mr. Green
И комбат панталон, три номера по-голям, за да виси.

Ох, а тази мода с чарлстоните и голите пъпове добре че отмина!
Намерих си една снимка с оранжева къса блузка, лилав чарлстон и черни платформи /1999-2000/.
Умопомрачение!

Общи условия

Активация на акаунт