Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 385
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Връщам се от PIXY SPA ох умрях от студ. Масажистът беше добър ама нищо не можах да усетя от този масаж. Студено, в едно помещения с перденце ли кво беше викам дайте поне една духалка ми няма. Момчето искренно се притесни че през цялото време почти бях настръхнала. Определено не се лъжете.

# 496
  • София
Аз си поръчах лещи, пък да видим.  Mr. Green

Моля те пиши ако дойдат по бързо, а какъв цвят поръча ако не е тайна?
Сив поръчах, ще пиша щом дойдат.  Peace

# 497
Здравейте, дали има някой доволен от оферта за боядисване?
Разглеждах офертите в момента, но ще се радвам, ако някой сподели   bouquet

# 498
  • София
Миналия път си взех зелени лещи и останах доволна. Сега се чудя и аз за едни сиви.

# 499
да сте срещали някъде оферта за летящи ,хартиени фенери?

# 500
# 501
Здравейте, искам да направя подарък за Св.Валентин на един специален за мен човек.Скоро гледах някъде масаж с шоколад,но сега не го откривам.Ако някой ми помогне ще му бъда благодарна!

# 502
  • София
Ето тук има 5 фенера за 12,50. http://--reklamen-spam--Podarete-si-romantika-s-letyashti-feneri … neshto!-o434.html В Буено са. Не мога да публикувам линка, че ми го отчита като спам.

# 503
  • София-Младост
Здравейте, искам да направя подарък за Св.Валентин на един специален за мен човек.Скоро гледах някъде масаж с шоколад,но сега не го откривам.Ако някой ми помогне ще му бъда благодарна!
Пусни в гугъл търсене, защото излизат не една подобна обява:
http://hitro.bg/single/74393

# 504
  • софия
Имам един въпрос за сайта на Грабо. Поръчах си нещо и пише, че може да се достави със системата им за изпращане. Но не се ориентирам къде е това в сайта им. Може ли помощ?

# 505
Благодаря, Ала-Бала! Търсих с Гугъл, ама ми излизаха само сайтове на салони и редовните им цени, а аз знам ,че скоро гледах в сайт за групово пазаруване, ама те един и два ли са да го намеря лесно.

# 506
Да благодаря на Задружно и х-л Магнолия, к.с Паничище за прекрасната зимна ваканция, която карам в момента по тази оферта
http://www.zadrujno.bg/1625/hotel-magnolia-rila-nostuvka-zakuska-ski.aspx_11
Хотелът е чуден, персоналът любезен, цените в ресторанта - нормални, курорта празен през седмицата, цени за ски екипировка и ски учители - и те нормални, да не говоря, че минусите, които шестват из държавата тук само по телевизора ги гледам, през деня е около и над нулата, едно слънце пече.
Това и е второ пускане на тази оферта, може и да потретят, ако има интерес и им се напише на мейла.

# 507
  • Марс
Миналия път си взех зелени лещи и останах доволна. Сега се чудя и аз за едни сиви.

И аз искам зелени, от подобна оферта ли ги взе и естествени ли са т.е. изразих се неправилно, те са си изкуствени, но дали са близки до зеленото или са по изчанчени.

# 508
  • София
Дам, чистото зелено го няма. И аз го мислех него.  Peace

# 509
За всички, които са си взели ваучери от БГ колектива за Бургер от Хабиби кебап хаус - Студентски град![/size]
Заведението затваря. Не получих емайл(макар че от Колектива казаха, че били изпратили на всички  #2gunfire), но им звъннах и се разбрахме да върнат парите. Та да не изгорите, ако случайно сте забравили  Peace

Общи условия

Активация на акаунт