Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 337
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
  • софия
Сутринта някой търсеше суши. Да Бар имат оферти Peace

Гледах я, но виж за какъв адрес става въпрос: Сетът е само за вкъщи. Задължителна е предварителна резервация 1 ден по-рано на тел: 0894307831, от 15:00 до 18:00 часа. Сушито се взема от магазин Fish&Gourme на адрес: жк.Дианабад, ул. Николай Хайтов №32.

Да. Видях го. Има и от НДК (втората оферта).
Флоримонт също имат оферта.
иииииии.... нашите любими Енсо/Супер суши сега под формата на Sushi Now Mr. Green Е, не може никой да ме убеди, че, ако си точен ще се подвизаваш с 3 различни имена.  Sick Наречете ме гадна клеветница Whistling

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 16:25 от zvanche

# 721

Гледах я, но виж за какъв адрес става въпрос: Сетът е само за вкъщи. Задължителна е предварителна резервация 1 ден по-рано на тел: 0894307831, от 15:00 до 18:00 часа. Сушито се взема от магазин Fish&Gourme на адрес: жк.Дианабад, ул. Николай Хайтов №32.

А това е новият им магазин където продават и прясна риба (живея там наблизо ) бях си взела суши една вечер от там. Честно не останах доволна ,бях първият човек който похвали Да Бар тук и ви бях снимала и пуснала снимката, но това което си взех от новият адрес (подчертавам без оферта за колективно пазаруване) беше просто едно нищо. Сушито го направи една девойка само като гледах как мачка ориза  #Crazy ми стана ясно какъв майстор е, а рибата която сложи беше прозрачна. Изобщо беше с поне 2 пъти по-малък размер от обичайните им или по -точно тези който съм пробвала още в първото заведение.

Намира се срещи бензиностанцията на Лукойл срещуположно на КАТ.

# 722
  • софия

А това е новият им магазин където продават и прясна риба (живея там наблизо ) бях си взела суши една вечер от там. Честно не останах доволна ,бях първият човек който похвали Да Бар тук и ви бях снимала и пуснала снимката, но това което си взех от новият адрес (подчертавам без оферта за колективно пазаруване) беше просто едно нищо. Сушито го направи една девойка само като гледах как мачка ориза  #Crazy ми стана ясно какъв майстор е, а рибата която сложи беше прозрачна. Изобщо беше с поне 2 пъти по-малък размер от обичайните им или по -точно тези който съм пробвала още в първото заведение.

Лоша, ако са понижили качеството. Помня, че ги препоръча и взимах от предишният им адрес. Хареса ни. Сега имам ваучер от предишна оферта за ресторанта им в НДК, но още не сме го оползотворили.

# 723
Бих искала да попитам процедура за заличаване на капиляри подходяща ли е за 18 годишно момиче?  Sad Аз имам една мрежа от капиляри на едната буза и много искам да ги махна,но не знам дали е хубаво. Иначе проявявам интерес към тази оферта,свързан с проблема ми:

http://grabo.bg/zalichavane-na-kapiliari-po-litzeto-ili-krakata- … pl-za-25lv-0k6k6u

Моля ви,спешно ми трябва мнение по въпроса

Здравей, миличка! Обявената ненамалена цена от 175 лв. е кощунство! Нормално такава процедура варира од 20-50 лв. макс, зависи от салон, машини и т.н. Но да кажат, че 175 лв. - не ги е срам! Това 25 лв. "уж" е намаленото, ама уж..

Както и да е, включвам се, защото имам такъв проблем и разучавам доста. 2 мами от тук ми препоръчаха два салона на нормални цени - 20-30 лв., бяха доволни. Аз докато се усетя, темата се търкули, и вече не помня нито кои бяха мамите, нито кои бяха салоните.. Моля, ако прочетат това, нека пак да кажат Cry за мен и за момичето, което пита тук!!!

http://niesme.bg/team.php?id=WRMzEyNA== - ВЗЕМИ си комплексно измиване на кола за 5,90 лв. и спечели уикенд в Банско! - айдее, взимайтее, да печелим Grinning

http://www.ozo.bg/offer_546 - Маникюр + Гелиш + Сваляне с продуктите на Harmony Gelish за първи път на цена 11.90 лв., вместо 30 лв. от салон за красота "Incanto Dream"  Peace много добра цена Shocked Mr. Green Mr. Green

Мерси за линковете! Втората я изпускам, за жалост, но от първата ще допринеса с 1-2, нищо че имам още от старите Peace

# 724
# 725
Не е Суши Експрес, а СУПЕР суши. Това са нашите добри познайници Енсо Mr. Green И, НЕ.
Това, което ще получиш е твърде силно казано, че ще е суши. И те изработват продукцията си в нещо като трафопост. Приготвят и пицети, тирамису и други "неустоими ястия от слънчева Италия" Mr. Green "Много тясно" специализирани са Mr. Green

Подвела съм се, че е Суши експрес Embarassed. А те добри ли са? Експреса

Sushi Express са едни от малкото, които стават.  Евалата на лапни.бг, че са измислили  тази хитрост плащаш 2,60 лв  и ако не ти хареса, какво са ти  донесли не плащаш другото Simple Smile
Аз лично, ще се възползвам от големият Оши суши сет на старите ми познайници от Суши бар Умай
(www.zadrujno.bg/1768/kombiniran-sushi-set-yaponski-resturant-hrana.aspx). Тъкмо да им пробвам новото суши  Simple Smile
newsm22 newsm22 newsm26 newsm26 newsm24 newsm24 coolcool coolcool

Общи условия

Активация на акаунт