Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 368
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • София

А за устройствата за ток си говорих с един човечец от енергото той ката, че ако въобще може да манипулира потреблението е нещо което вкарва грешка в електромера,защото вече навсякъде са електронни и не е като преди да спрат да отчитат а разни неща карали електромера да дава грешка в % и ако решат да дойдат на проверка от енергото го  хващат веднага , че има проблем и ми препоръча да не правя глупости.

Това са пълни глупости. Надявам се не си мислиш, че с това устройство се манипулира електромера. Устройството както ни обясниха на нас като го купувахме - как да се изразя - прави всички уреди да консумират ток все едно за три пъти А, тоест макс енергийноефективни и от там идва икономията, тъй като у нас почти нямам уреди от висок енергиен клас. Надявам се че ме разбрахте какво обяснявам  Embarassed

Нашето устройство е монтирано на видно място и се вижда когато отчитат електромерите и няма какво да "хващат" защото с него не се краде ток.

# 571
  • София
Този Дюрекс не ми се струва много на далавера newsm78. - 12 бр. за 13 лв (с доставка, ама какво от това) , а в магазина тези по 4 броя са по 3,20 -3,40 лв, в нета ги има и по 2,90.
Аз от гледна точка на 9,00 лв. взимане от офиса, го мислех. Ама като се замисля, не е чак толкова на далавера май... Щом казваш, че има и 4 броя от по 3,40... Запомнила съм ги отпреди че излизат около левче броя, затова се метнах така Simple Smile

# 572
Салон "Кати" в "Младост" (оферта на Колектива: маникюр за 2.50) - по мое мнение, прежалете ваучера си и не ходете.

Г-жо,всеки има право на мнение, но не мисля,че да казвате на хората да не ходят е уместно!Аз лично съм много доволна от момичето.Ходя при нея от половин година и винаги е била много внимателна и коректна!То е ясно, че не може да се угоди на всеки, но все пак всеки има право на мнение!

# 573
  • София
Днес ни беше ваучерен ден  Laughing. Обядвахме прясна паста в Пица Палас. Хареса ни на вкус и обстановката е приятна. Все пак в О'Шипка беше по-вкусна. Едната порция беше с повече доматен сос и пастата беше омекнала точно колкото трябва, без да е разварена, но другата беше със сметанов сос, малко по-суха и си беше останала доста твърда. 9/10

След това бяхме за десерт във Funky Kitchen. Там определено давам 11/10  Laughing. Предложените десерти бяха съвсем различни от тези, написани в офертата, но много вкусни и поднесени със стил. Обстановката също ни хареса. Малко е скъпичко, но си заслужава. Ядохме морковени трюфели с кокосGrinning

Миналата година много ги проучвах, защото пак имаха оферта. Хотелът беше наполовина реновиран и тези, които бяха в нови стаи бяха много доволни, но имаше и такива, които недоволстваха от мизерни условия. Басейнът според всички мнения - студен. Не знам тази година как е  newsm78. Ако искаш потърси в старите теми - по това време, но миналата година. И аз му се чудя, че много обичаме да ходим във Велико Търново. Преди да купиш провери в хотела дали има места за желаната дата, защото съботите и неделите бяха заети много от рано.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 19:17 от Тaня67

# 574
Предложете добра изпробвана оферта за почистване на лице.

http://www.dadeno.bg/team.php?id=282

Изпробвано  Peace

# 575
  • София
Решила съм да взема тортичка от Орхидея, ама се оказва, че точно в момента има много оферти и искам консултация с вас  Grinning
Торта сърце - шоколадова или ягода с шоколад: http://www.lapni.bg/offer/2083
Торта Шварцвалд http://qki.bg/offer.php?offer_id=482
Еклерова торта http://www.lapni.bg/offer/2181 - шоколадова или ягодова
Текат ми лигите и не мога да реша... Ама обожавам шоколад и ягода - май към сърчицето клоня, има и надпис. Ще ги накарам да ми напишат нещо мило  Laughing
Даже още оферти ми излизат - и за други типове "сърца", ама не мога повече да гледам.  Blush

# 576
  • София
BlaCk RoSe, вчера взех торта Шварцвалд - преди малко пак хапнах две парченца  Mr. Green Тортата е страхотна - сметана и череши, отгоре с доста настърган шоколад Crazy

Аз да се оплача от един от най-несполучливите ми ваучери досега Tired Търсех си оферта за ботокс за коса и този салон Intercoiffeur Adriana беше препоръчан в темата няколко пъти (сега като се замисля май от една и съща съфорумка). Така че реших да рискувам и с подстригване. Което се оказа голяма грешка  ooooh!  От едната страна на главата ми "етажите" са с около 10 см по-къси отколкото от другата. И отзад стърчи нещо, което драстично се различава по дължина с основната етажирана част от косата ми. Направо кошмар #Cussing out

# 577
Цитат
Цитат на: krasimilo в Вт., 31 Ян. 2012, 19:52
Салон "Кати" в "Младост" (оферта на Колектива: маникюр за 2.50) - по мое мнение, прежалете ваучера си и не ходете.

Г-жо,всеки има право на мнение, но не мисля,че да казвате на хората да не ходят е уместно!Аз лично съм много доволна от момичето.Ходя при нея от половин година и винаги е била много внимателна и коректна!То е ясно, че не може да се угоди на всеки, но все пак всеки има право на мнение!

Именно, затова подчертах, че става въпрос за мое менение. По-късно се обосновах защо - не особено добре оформени нокти, маникюристката ми сложи само един пласт от лака, който не беше нанесен добре около кутикулата, не ми сложи крем на ръцете,  седмица  след посещението ми от рязането на кожичките пръстите ми са все още наранени, не ми суши лака с  UV-лампа (не че това е единственият начин за изсушаване, просто правя сравнение с поста на Aisha).  А че момичето беше мило, да, за това не споря.

# 578
Решила съм да взема тортичка от Орхидея, ама се оказва, че точно в момента има много оферти и искам консултация с вас  Grinning
Торта сърце - шоколадова или ягода с шоколад: http://www.lapni.bg/offer/2083
Торта Шварцвалд http://qki.bg/offer.php?offer_id=482
Еклерова торта http://www.lapni.bg/offer/2181 - шоколадова или ягодова
Текат ми лигите и не мога да реша... Ама обожавам шоколад и ягода - май към сърчицето клоня, има и надпис. Ще ги накарам да ми напишат нещо мило  Laughing
Даже още оферти ми излизат - и за други типове "сърца", ама не мога повече да гледам.  Blush
Както днес писах аз кръжах в Яки, напоследък често кръжа там, малко не са подредени неща, но пък офертите са гот.
Та аз взех торта Шварцвалд и ходихме на гости ревах по телефона в Орхидея и те се смилиха и ми я направиха още за днес, занесохме я вместо подарък. Всички останахме много доволни, а аз спокойна, че домакинята е един сладкоман. ....Както и еклеровата тортата наистина беше мммм вкусна. С черешки,  аз съм доволна от нея! Не бях яла друг път такова нещо ама беше много добра!

# 579

А за устройствата за ток си говорих с един човечец от енергото той ката, че ако въобще може да манипулира потреблението е нещо което вкарва грешка в електромера,защото вече навсякъде са електронни и не е като преди да спрат да отчитат а разни неща карали електромера да дава грешка в % и ако решат да дойдат на проверка от енергото го  хващат веднага , че има проблем и ми препоръча да не правя глупости.

Това са пълни глупости. Надявам се не си мислиш, че с това устройство се манипулира електромера. Устройството както ни обясниха на нас като го купувахме - как да се изразя - прави всички уреди да консумират ток все едно за три пъти А, тоест макс енергийноефективни и от там идва икономията, тъй като у нас почти нямам уреди от висок енергиен клас. Надявам се че ме разбрахте какво обяснявам  Embarassed

Нашето устройство е монтирано на видно място и се вижда когато отчитат електромерите и няма какво да "хващат" защото с него не се краде ток.
Всеки технически грамотен човек ще ви обясни, че няма как ако един уред е 2 kW и няма манипулация ти да го накараш да консумира по малко и да стане ефективен ей така просто.  Като включиш 2 kW ако няма нещо което да нанася смущения в системата то консумира точно толкова ако работи на пълна мощност. И моля без квалификации, че са пълни глупости. В изказването ви няма никаква техническа логика. Единственото което може да направи такова устройство по един или друг начин да внесе смущения в системата.
Аз споделих мнение че групата по мерене от енергото казаха че ако включат апарататурата засичат всякакви такива неща и че те включени в контакта настройват уредите да работят на честота незасичаща се от електромера или втори вариант  директно дават грешка в електромера в % която грешка ако включат апаратурата дори дистанционно засичат всичко.
И тъй като се разтърсих цитат от цяла тема по въпроса:

Re: Уред за икономия на ток
« Отговор #51 -: 1.12.2007, 19:50 »

Извода е: Не правете глупости , защото може да ви хванат и да платите всичко по 5.
Работете,  има доста начини как всеки да си намали енергопотреблението (климатици с висок COP, кухненски уреди клас А и т.н.).
А тия дето се мислят за тарикати рискуват много, защото:
 1) Може да ви прекарат с така наречено устройство за икономия (шанс: 95%)
 2) Да си прецакате електроуредите ако използват устройство , което смущава синусоидата
 3) Да ви хванат от енергото (някой съсед да ви издаде), ако манипулирате физически електромера и после петорно.....
 4) Да станате за смях пред всички комшии

Хора опомнете се. То не са устройства за икономия, то не са телефонни измами. Лесна печалба няма, може само лесно да ви извозят.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 23:20 от Tasty0703

# 580
  • в града на вечния купон
Някой да има впечатление от салон за красота Силвана в Младост-2 ?
Удобно ми е като място, но вече взех да се пазя от ваучерите, който са съвсем "без пари".
И преди съм срещала оферти за маникюр там. Дано някой да има впечатление.
А ето я и самата оферта   http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1484&refid=23574&webid=67
бях там преди нова година на по оферта маникюр и сешоар-салонът е семеен, майката е фризьорка, а дъщерята маникюристка. Аз не останах супер очарована от маникюра като цяло, много хубави рисунки ми направи да бъда обективна.

# 581
момичета от ПЛОВДИВ моля ви ако мернете ваучер за торта драснете едно ЛС, че не се оправям в откриването на оферти извън София  Embarassed

# 582
Точно пък ще вярвам на човек от енергото! На Енергото нямам ама грамммммммммммм доверие!
Устройството действа, защото съм го засичал с ампер клещи, ама действа около 10-12 % максимум, тези 30 % са нереални, дето ги пишат. И най-важното не действа на всички уреди, не си мислете че като го пуснете на някой радиатор и ще ви спести енергия. Действа на климатици и то ако са В клас, ако са А клас, те вече имат вътре подобно нещо, което ги прави икономични, на такива няма смисъл да слагате устройството. Действа на уреди, които ползват реактивна енергия. Това е от мен, ако искате вярвайте, но при мен действа, засечете с ампер клещи и ще се уверите сами. Ш`мъ извини компетенцията от енергото ахаххахахахах......които 3 дена не могат да оправят един ток и с малко дете стоим на студено, енергото по-добре да се скрият някъде дълбоооко!

# 583
И по логиката на енергото всички климатици А клас, които са на същия принцип като това енергоспестяващо устройство дават грешка в електромера - леле майкоооо компетентност и заради тях ще ни глобят, леле майко, може и в затвора да ни вкарат за кражба на ел.енергия. Тц тц тц скрийте климатиците А клас и енергоспестяващите устройства - почва проверка!

# 584
  • София
...
Аз да се оплача от един от най-несполучливите ми ваучери досега Tired Търсех си оферта за ботокс за коса и този салон Intercoiffeur Adriana беше препоръчан в темата няколко пъти (сега като се замисля май от една и съща съфорумка). Така че реших да рискувам и с подстригване. Което се оказа голяма грешка  ooooh!  От едната страна на главата ми "етажите" са с около 10 см по-къси отколкото от другата. И отзад стърчи нещо, което драстично се различава по дължина с основната етажирана част от косата ми. Направо кошмар #Cussing out

Аз я препоръчах! Защото аз съм доволна и имам впечатленията си от много години...  Rolling Eyes Съжалявам, че не си останала доволна и това определено ме изненадва... Което за пореден път доказва, че гаранции няма при препоръките - всеки с личния си опит...  Tired

ПП. Това, което описваш като щета, да не би да е търсен само от фризьорката ефект?... Ти не се ли видя, защо не и каза да те "оправи" още там, преди да си тръгнеш, да те изравни, ако това е било желанието ти?
Има такъв метод (като онова, което описваш) за постигане на обем, категорично ли смяташ, че при теб е било некадърност?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт