ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 37 012
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
изключително вредни и не нужни ,това са ваксините.Метод за контрол на населението

# 241
... Но от тук можем да се доближим до дискусионната тема и моля Christian и всички, които разбират от ГНМ да дадат мнение по следните два въпроса. Излиза ли, че е лъжа, заразяването на индианците чрез одеалата-подарък с шарка. И второ, бактерията „бледа спирохета” (Treponema pallidum) ли причинява сифилис? Взето от уики: "По-голямата част от изследователите смятат, че той е пренесен в Европа от Америка чрез мореплавателите по времето на Колумб. Други твърдят, че той е съществувал в Европа още преди новата ера, по времето на Древна Гърция."

1. Шарката е резултат от решен конфликт на раздяла. Не мога да знам точно в този момент индианците какви проблеми са имали  Wink, а камо ли някой да установи със сигурност с какво точно са били замърсени въпросните одеяла.

2. Бактерии, гъбички, вируси се появяват и работят САМО и ЕДИНСТВЕНО по време на лечебната фаза!!!

Ако всеки път, когато минавам покрай пожар виждам наоколо пожарникари, следва ли да заключа, че пожарникарите са причина за пожара, защото са там??!??

# 242
Пак сте заформили хубави дискусии  Hug Отдавна не съм се мяркала поради ред причини...
Искам и аз да помоля за съвет, консултация или мнение, предположение... и аз не знам какво точно  Crazy А може би трябва в темата за ГНМ да питам  newsm78
Случката е от вчера: Детето има РД, взимам я от градина и подкарвам по магистралата, за да продължим празника с братовчедите. Тя не беше въодушевена от празнуване в ДГ и си чакаше последващия купон.
Както си карам колата започна да пуши и видях пламъци, много се уплаших защото колата има и газова уредба  Crazy Спрях, измъкнах детето и побягнах в обратна посока, като махах на минаващите коли. Колите не спират, дете пищи и реве, (после ми каза, че ми е помагала като е викала "помощ"). Сигурно аз съм псувала, че не спират... Обаждам се на мъж ми, който ми вика да взимам пожарогасителя, но аз и на него крещя, че не мога да оставя детето на пътя и да се върна при колата.... кошмар... Накрая спряха и ни помогнаха, ясно е щом днес пиша... Но се чудя, а сега... какво да правя, какво да очаквам... и за себе си и за хлапето...

# 243
Тъй като проблемът и решението са се случили бързо едно след друго, не би трябвало да очакваш нищо. Hug
Почини си и се успокой! Обясни спокойно и на детето какво е станало.

# 244
nenaatoа, извинявам се за невежеството, но много ми стана интересно и любопитно какво представляват тези - конфликти, решения и съпътстващи ги състояния, които не споменавате за пръв път ,а отдавна ми е интересно и сега обаче се осмелявам да попитам, защото ме заинтригува.Къде да се информирам.Благодаря предварително.  bouquet

# 245
# 246
Аnuca, обсъждаме ги в темата за Германска нова медицина. Иначе цялото инфо е тук - http://gnm-bg.com/

# 247
Благодаря, започвам да чета.

# 248
Таи книга е излязла на бг език.
Някой да знае заглавието й?

http://www.amazon.de/Das-neue-Schwarzbuch-Markenfirmen-Machensch … ten/dp/3548368476

"Черната книга на фирмите-интригите на световните концерни"...нещо подобно е заглавието.
Автори са Клаус Вернер Лобо  и  Ханс Вайс

Не съм я срещала . Rolling Eyes

Да споделя , че днес , ровейки в едни стари документи си намерих здравен картон от училище , на чиято първа страница беше описано по дати , трикратно поставяне на гама-глобулин , както и 2 пъти БЦЖ , ...,  и всичко това в активна растежна възраст , когато организма е лабилен и търпи и без друго много промени , а именно 12 , 14 , 16 годишна.

И пак по повод лекарите и фарм-индустрията - прочетете .

Щастлива и горда със себе си съм , че се спасих навреме от тази индустрия .

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 16:37 от nice

# 249
  • на Земята
Спомням си, когато бяхме 3ти курс в гимназията(17г.) ,ни биха гама-глобулин,защото имахме съученичка с хепатит Rolling Eyes
И това ли е вид ваксина или нещо друго? Не знам къде ми е картона,не съм го виждала от ученичка.

# 250
На мен гама-глобулин са бити на 3 и 4 г.

# 251
Добре , но за какво се слага това? Познато ми е като име, но нищо повече.

# 252
  • София
Добре , но за какво се слага това? Познато ми е като име, но нищо повече.

Това е кръвен серум, обработен по специален начин. Твърди се, че съдържа големи колчества антитела. Действа имуномодулиращо и навремето се е считал за много успешен метод за предотвратяване на зараза с Хепатит А.

# 253
  • на Земята
А всъщност е ?

# 254
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-26&article=397253

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-26&article=397252

Като прочета нещо такова, като видя възрастта на лекарката на снимката и направо  #2gunfire

Аз пък бих казала-не се ваксинирайте против грип: който от моите познати се ваксинира, не само ,че се разболява, ами и го кара по-тежко от неваксиниралите се  Peace

Всяка ваксина е грубо вмешателство в имунната система на човека, включително и противогрипната !!!

Общи условия

Активация на акаунт